Kategórie
Bike-techDnes nám počasie neprialo a zajtra má byť ešte horšie, takže čo tak niečo cez pracovný týždeň ? Navrhnite.
posledný komentár: 10. 6. 2017 o 13:49
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
co v nedelu hmm ?
http://liptov.sme.sk/c/5036424/zhorela-chata-strechu-museli-rozobrat.html
Vedeli by ste mi poradiť nejaké zaujímavé bikovanie v okolí Liptovskej Anny?
Tak do cca 50km teren.
Idem tam na víkend tak by som rád niečo pobehal
Kvačiansku a Prosiecku dolinu už mam prejdenú pešo....
Uvažoval som aj nad trasou Anna - Malatín po červenej až na Male Borové a späť na Annu.
Za radi vám ďakujem.
velke borove - malatinu som isiel par rokov dozadu a velice sa nam lubilo a taktiez kvaciansku dolinu...
neviem co je zac zelena znacka z Anny cez Lomne a Svorad... (letmy pohlad na mapu mi vravi ze tam budu asi dzive niektore useky, neviem ze ci na bajk trebalo by radu niekoho kto tam naozaj bol...)
tento rok som ale isiel oranzovu cykloturisticku znacku z Turika, ktora sa napaja na cervenu turisticku z Lúčiek na Choč a vysiel som na hlavnej asfaltovej ceste Lucky - Osadka... mozem odporucit len to bude trosicku viacej ako 50 km robit okruh z Anny ked pojdes vrchom (malatina osadka)
skusil som ale navrhnut takyto okruh (dost vela asfaltu tam je ale)
Pripadne na huty a odtial na byvalu ťatliakovu chatu, to je ale asfalt a do kopca, zato tam si tesne pod hrebenom zapadnych tatier, mozes skusit cucoriedkovy sen a poobdivovat turistky (treba ratat i s tym ze tam bude chladnejsie). Cestou mozes navstivit i muzeum oravskej dediny (skanzem).
Dalej kvacany, bobrovecka vapenica (odtialto mozes skusit cervenec, nechat bike a vystupit na babky), ziaska dolina, ziarska chata (mozes nechat bike a vystupit do niektoreho sedla ci rovno na placlive). Na ziarsku chatu sa ale treba spytat ci sa da, sice tam je cedula ze zakaz kvoli tazbe dreva, no cez vikend sa da a vraj uz ani cez tyzden tam dlho neboli vravel kamarat co tam kolobezky poziciava. Tu je povrch rozbita lesna asfaltova cesta.
Na blizsie urcenie trasy skus program cyklotrasy, bikemap.net, ci online mapu cyklotras.