dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
no vdaka,ano bolo super,prostedie krásne,počasie ideal
ďakujem Peťo za spoločnosť
no skončila som 4.
no zahojí,to ano,ved to nevadí
Dnes som ukázal kolegovi z Lučenca Peťovi, spolu s Tomášom, lesy Cerovej vrchoviny a kus maďarského podnebia.
Začiatok bol spoločný od Trebeľoviec odkial sme vyšli na vysielač a povozili sme sa po lese na Rátku.
(
Nakoniec po krásnom tripe lučenčania pokračovali cez Ipeľ domov a ja do Šiatorskej...
__________________________________________________________________________________o+ó
Technický dodatok k fotke, pred dvoma rokmi to bolo najlacnejšie tričko a mal som politiku na háku, tak ako aj dnes, len keby sa tu našiel nejaký politológ a chcel sa ma na to spýtať, už sa mi to stalo.
V stredu som si vyskúšal trasu Hornohradského priamo zo Šiatorskej Bukovinky. Celkovo ma to vyšlo 144km, nastúpaných m. cca!!: 2613, Max 72km/h a 1 defekt pre múj bike.((spolu s ostatnými boli 3 defekty))
Večer cestou domov pri Fabianke ma začal naháňať rotvajler s jeho menším kamarátom miešaného pôvodu. Nohy sa mi rýchlosťou svetla zregenerovali a mohol som držať krok s rotvajlerom pár stoviek metrov.
Jeden den chceme ist vystup na Karanc do hungarie. Tu je otazka na xbikera/1977. Ako to bolo prejazdne z trebeloviec do ratky? Ja pochadzam z Ratky ale nebol som tam v lese 15 rokov. Viem ze je nejaka spojnica z vykryvaca nad trebelovcami cez Hargic, ale neviem ako je to s prejazdnostou tych lesnych ciest. ak by bol nejaky gpx log tak to potesi.
Dik za info.
Bajku zdar
trasy 1&2 nemusia byt presne lebo su robene z programu
ostatne trasy su z gps-ka.
Dufam, ze som pomohol, niektore trasy vychadzaju z Mytnej ale to nie je problem
gpx log nemám, zjazdné to je bez problémov, len sa tam dá dosť ľahko zle odbočiť, ak treba prevediem tade rád...