zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
tak umyselne zhorel? skoda ze tam nenapisali viacej. pachatel neznamy? a aj to umyselne maju vycucane z prsta?
kks a na co tam idu stavat hentaku chatu? nechcu aby tam z toho bol hotel ale hotel tam postavia.
nechapem preco tam nestaci spravit pristresok ako maju napr. vo finsku ak to ma byt na jednu noc, o cenne ani nehovorim copyrightwww.bikepacking.cz www.bikepacking.cz
Izba je iny okres
Popadane stromy v useku vrchol Prielaciny - odbocka zltej minuly tyzden boli, ale nic strasne. Dalo sa obist, aj ked nie vzdy v sedle.
Obcas zvyknem vybocit zo zabehnutych kolaji a tento rok som si oblubil vyslap hore na vrch Bezovca. Da sa totiz dupat v sedle popri vleku a potom hore na zaver cik-cak po luke. Dalej dole vychodnym smerom ide chodnik, ktory ale nie je uplne zjazdny a potreboval by vylepsit. To sa nezda byt velky problem. Su tam dve mensie kamenne polia a par zavadzajucich konarov. Pridal by sa niekto na brigadu tuto sobotu predpoludnim?
Dvaja pojdeme z TT autom bez biku. Mozem zviezt dalsich zaujemcov, pripadne potom priniest/odniest niekoho naradie, ak by bol na biku a chcel ist po akcii aj bikovat. Hore sa da aj poopekat na ohnisku.
Notifikacia: lto, bobris, double, lukas6s8p
ja nemôžem ale ten chodník si velmi dobre pamatam lebo skoro som sa tam rozviedol. Lubo mi poradil, ze na Bezovec sa dá aj z východnej strany len nejak som pozabudol čo znamená podla Luba dá sa a zobral som tam manzelku. Podotykam smer od Skalín na Bezovec nie opacne. Trocha som tam aj pobludil ale myslím, že to bude celkom spestrenie aj s vyhladom a nemusí človek chodit okolo ak to teda upravíte.
Túlačka po Považskom Inovci. Pokochali sme sa výhľadmi z rozhladne na Marhate, aj Pánskej Javoriny . Pozreli sme zrúcaninu Topoľčianskeho hradu ?. Záver trasy patril valom v Bojnej.
V sedle sme strávili 8:30 hod. Naslapali sme 62km a nazbierali sme 2185 výškových metrov
Kedze prispevok uz nejde upravit, tak text tu. Povazsky Inovec vcera - stihol som nielen zapad slnka (tesne pred stvrtou), ale ako som na vezi zistil, zaroven aj slnovrat (16:03 CET).
V Kalnici ma prekvapili, ze nad lyzovanim este nezlomili palicu. Aj vcera vecer vyrabali sneh (bolo nad 0C°). Maju uz nafukane 2 slusne kopy. Kusok pod vrchom vleku nieco v kontajneri hucalo. Bol tam akurat dozor na kontrole, tak sme pokecali. Vraj prvy na Slovensku maju toto TechnoAlpin SnowFactory — guaranteed snow at temperature
V Kalnici som minulu sezonu zazil lepsie podmienky ako na Kubinskej a Rohacoch. Klobuk dole, ze to nevzdavaju. A hlavne, kde inde si zalyzujes o polnoci? :)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A na PJ uz bola velka stavba - utulna, kym nelahla popolom https://m.facebook.com/groups/turistikanasvk/posts/10156130186946891/
kks a na co tam idu stavat hentaku chatu? nechcu aby tam z toho bol hotel ale hotel tam postavia.
nechapem preco tam nestaci spravit pristresok ako maju napr. vo finsku ak to ma byt na jednu noc, o cenne ani nehovorim
btw2: nie je nahodou kusok od PJ utulna už postavena (izba) ?
Popadane stromy v useku vrchol Prielaciny - odbocka zltej minuly tyzden boli, ale nic strasne. Dalo sa obist, aj ked nie vzdy v sedle.
Dvaja pojdeme z TT autom bez biku. Mozem zviezt dalsich zaujemcov, pripadne potom priniest/odniest niekoho naradie, ak by bol na biku a chcel ist po akcii aj bikovat. Hore sa da aj poopekat na ohnisku.
Notifikacia: lto, bobris, double, lukas6s8p
Treba vela pilit ?
V sedle sme strávili 8:30 hod. Naslapali sme 62km a nazbierali sme 2185 výškových metrov
Video animácia trasy
https://maps.suunto.com/move/erikfigura/687d058707c89854fa8fd467
Kedze prispevok uz nejde upravit, tak text tu. Povazsky Inovec vcera - stihol som nielen zapad slnka (tesne pred stvrtou), ale ako som na vezi zistil, zaroven aj slnovrat (16:03 CET).
Hreben v pohode - mokro, ale dalo sa. Pred mesiacom to bolo zaujmavejsie a navleky som doma zabudol. Zachranovala Billa :) Onehda to bolo Tesco.
V Kalnici ma prekvapili, ze nad lyzovanim este nezlomili palicu. Aj vcera vecer vyrabali sneh (bolo nad 0C°). Maju uz nafukane 2 slusne kopy. Kusok pod vrchom vleku nieco v kontajneri hucalo. Bol tam akurat dozor na kontrole, tak sme pokecali. Vraj prvy na Slovensku maju toto TechnoAlpin SnowFactory — guaranteed snow at temperature
Tak nech zacne mrznut, aby sa mohli rozbehnut.
V Kalnici som minulu sezonu zazil lepsie podmienky ako na Kubinskej a Rohacoch. Klobuk dole, ze to nevzdavaju. A hlavne, kde inde si zalyzujes o polnoci? :)