zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
No ja mam problem aj stym poslednym km po ceste a nieto este po zjazdovke:) Ale tak každému podla chuti. A marhat treba obíst stale je tam 2metrova prhlava:)
lto: Ak si pamatam tak Vukie to dal cele, mne tam podsmyklo koleso tak som par metrov tlacil kym sa dalo vobec nastupit Ty si to dal vraj tiez ale nevidel som lebo si sa motal vzadu
A po prhlave som sa skraba este tyzden Ale zas vymyslel som vtedy vela novych nadavok... Pekny vyjazd to bol.
Vidim, ze som tu rozvasnil spomienky, dobre dobre Aj tak ste mi teraz poradili dokopy 3 cesty na Inovec. Cervena, Zlta a asfaltka no a ja som tam nikdy nebol ... chcem to najkrajsie
2m zihlavu cez Marhat obidem teda
Inac v plane mam ist aj pozriet tematin a single Boroviste/Ihelnik. Su pekne oba alebo staci 1 z nich a ten 2. nechat tak? Napiste. Popripadne este iny singlac po ceste, ktory stoji za to?
double: obavam sa, ze Lukas to nesiel na ebiku
strenki: neobchadzaj to, je to pekny singel, len treba davat pozor na sem tam zakerne trciaci sutrak, zakryty vyhlad zihlavou
brudy: ja si pamatam len ten prvy usek, to druhe vobec neviem .. vsak ste ma museli cakat, na 16kg Reignovi sa ide trochu tazsie, takato hrebenovka
inak po zjazdovke to je ale asi strmsie, cervena ju trosku obchadza , tak ten sklon je miernejsi
to si ako v ramci testovania stihol vybehnut hore aj dole za tu hodinku? a to pri kazdom biku. Asi si elektro skusal len:)
4x ebike (3x na až na P. Javorinu, raz mi to skapalo ešte pred Izbou), 4x enduro, 1x XC full + 2 jazdy mimo za 3dni
požičiavali na hodinu a pol, medzi tým polhodina na vybavenie, tak sa to dalo stíhať
ja som sa na babete neviezol, ale na spešli s 500Wh baterkou som dal za tú 1.5h (na max., do vybitia) niečo málo cez 1000vm, na endurách som stíhal kolečko nad Izbu, čo je do 600vm pri trochu väčšej námahe, tak odhadujem asi pomer 2:1, pri mojich 110kg, ľahšiemu človeku to bude samozrejme lepšie ťahať
double: tak ale skuseni ebikeri tvrdili, ze na tom musis makat aj tak .. ale aj keby to bolo len 3000 normal + zbytok ebike, tak je to viac nez dost. Inak ale lukas by dal tych 3000 s ebikom, aj keby bola vybita bateria .. jazdi na studenu fuziu, energiu moze rozdavat
Hotovo, vymaľované. Trans PI aj single na Tematín pokorené. https://www.strava.com/activities/1025399078 tam su aj fotky kto si chce pozrieť
Žíhľava na Marháte vôbec nieje problém. Ale asi 10 padnutých stromov oveľa väčší, dalo by sa to parádne jazdiť.
Myslel som, že po Bezovci bude trať nuda, ale kopec singlov, som bol prekvapený. Aj to bola parádna časť.
Vlak som stihol o 18:42.
To ktorý expert pozná chodník a cestu z Hlohovca do Leopoldova Dík za skratku!
Ináč riadny masaker, priemerku 12,6km/h často nemávam
Pekne si dal .. skratku nam ukazal svojho casu Wukie. My sme tusim sli skorsim vlakom, ale nesli sme Tematin, to je tak na 2hodiny asi. Takze si jasny dupac
Tiez pozeram, ze slusny oddiel Poctiva hrebenovka aj s P.Javorinou (v GPX zmizla) a Tematinom 2x. Ja mam problem stihnut ten vlak aj bez tychto bonusov. Rano start od R Horalky?
Kolko krat a ako dlho si vo vyslape na Inovec tlacil? Tipujem, ze to bude cislo dost blizke 0.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A po prhlave som sa skraba este tyzden
je, ale min vikend som z nej dosť odpil, išiel som tade 9x
to si ako v ramci testovania stihol vybehnut hore aj dole za tu hodinku? a to pri kazdom biku. Asi si elektro skusal len:)
2m zihlavu cez Marhat obidem teda
Inac v plane mam ist aj pozriet tematin a single Boroviste/Ihelnik. Su pekne oba alebo staci 1 z nich a ten 2. nechat tak? Napiste. Popripadne este iny singlac po ceste, ktory stoji za to?
strenki: neobchadzaj to, je to pekny singel, len treba davat pozor na sem tam zakerne trciaci sutrak, zakryty vyhlad zihlavou
brudy: ja si pamatam len ten prvy usek, to druhe vobec neviem .. vsak ste ma museli cakat, na 16kg Reignovi sa ide trochu tazsie, takato hrebenovka
inak po zjazdovke to je ale asi strmsie, cervena ju trosku obchadza , tak ten sklon je miernejsi
4x ebike (3x na až na P. Javorinu, raz mi to skapalo ešte pred Izbou), 4x enduro, 1x XC full + 2 jazdy mimo za 3dni
požičiavali na hodinu a pol, medzi tým polhodina na vybavenie, tak sa to dalo stíhať
https://www.zpiestan.sk/spravy/motorest-na-havrane-niekto-podpalil/
https://www.strava.com/activities/1025399078 tam su aj fotky kto si chce pozrieť
Žíhľava na Marháte vôbec nieje problém. Ale asi 10 padnutých stromov oveľa väčší, dalo by sa to parádne jazdiť.
Myslel som, že po Bezovci bude trať nuda, ale kopec singlov, som bol prekvapený. Aj to bola parádna časť.
Vlak som stihol o 18:42.
To ktorý expert pozná chodník a cestu z Hlohovca do Leopoldova
Ináč riadny masaker, priemerku 12,6km/h často nemávam
Kolko krat a ako dlho si vo vyslape na Inovec tlacil? Tipujem, ze to bude cislo dost blizke 0.