zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
Kiny : krizom sa da vselijako .. ale po tej modrej do Kalnice, ak by si siel s trekovym alebo cestakom, tak dufam, ze das nejaky KOM, nech maju enduristi hlavu v smutku Inak pod Pansku ta asfaltka ide dalej, ako je trasa. Az na zltu.
Inak jedine ako pise Bobris .. tam je okrem toho kusku asi 4km? .. asaflt.
Tak ja už som stretol typka na graveli na hrebeni smerom na Prieľačinu, ale nevyzeral, že si to užíva, neodporúčam. Z Podhradia je to lesná cesta, ako preštrngá sa človek, ak máš odolnejšie plášte možno to aj prežijú ale bude ti to trvať asi toľko čo potiahnuť to rovno cez Havran. Cestný bajk znesie toľko ako veľa je šikovný jeho majiteľ. Defekt sa dá dostať aj na jednej diere v ceste široko ďaleko, v lese je riziko permanentné.
podla mna ist s cestakom mimo asfalt je take trapenie a trpnutie, ci to plaste vydrzia, t. j. ziadny pozitok z jazdy a preto by som isiel s cestakom cez Havran
mozno ak mas nejake odolne 28 plaste, tak by sa to dalo ist, ako pise bobris, pre gravel by to bola idealna trasa
a mas MTB tretry alebo cestne? pre pripad ze by si nieco siel peso z Podhradia do Novej Lehoty na gravel ok, na cestak neviem - tento rok som to este nesiel. no kazdym rokom je ta cesta v horsom stave.
mozes aj zo Zahrady zelene, cervene C-sko do Novej Lehoty alebo z Bojnej zelene, zlte na zelene C-dko do Novej L. ale neposielam ta tam. vsetko su to celkom pekne cesty ale ci by som to siel na cestaku? asi trapenie - gravel urcite ok.
tie asfaltky co idu od Kulhana (nepocitam na Duchonku) vsetky koncia v lese tam sa bez MTB nikam nedostanes
Sice som to z Novej Lehoty do Bojnej siel asi pred 10 rokmi ale na 23mm plastoch uplne v klidku iba som siel cca. 20 km/h. Vtedy to bola hladka na beton ubita prasna cesta.
Vedeli by ste vypichnut dajake chutovky v tejto lokalite kam sa oplati previezt? V maji by som chcel dat tak 3-4 dnovu MTB bikovacku v P.I. ale vobec to tam nepoznam, takze planujem len tak odhadom na mapy.cz
Kludne okruh od Hlohovca po Trencin a nazad casu dost, spime v lese
Ano turisticke znacky su istota, ale tie odbocky ma zaujimaju, ze kam sa kuknut..
Napr Certovu pec ci hradisko Bojna chcem okuknut, potiahnem to na/pod Topolciansky hrad aj ked pristupne kvoli korone neviem ci budu..
Jak týpek na skalách od Ostrého vrchu. Tam sme všetci svorne prenášali či fully alebo on gravela...
Ktore skaly myslis ? Tych par sutrov pod krizom, alebo to dalej, uz neviem presne kde, co treba vyniest asi 7 vyskovych m ? Lebo tie skalky pod krizom su jazditelne, treba sice trochu techniky a kondicku, ale daju sa.
CraObs: asi cez Pansku Javorinu dole, kukni Olsovske duby, Duchonka, Topolciansky po zltej, pri vleku je jaskyna (nebol som), vyhlad na najvyssej kote Uhrad (je to inak byvale hradisko), kusok ponize Macacia skalka, Tematin, single, Skalka nad Hubinou.
Slovanske hradisko Valy, vyhliadka Krahulcie skaly, Marhat, rotunda sv. Juraja, mozno Visiace skaly .. a do Hlohovca nie po cervenej, co ide po zvaznici, ale po singloch.
Tak som si dal takyto okruztek, som myslel ze to bude lahsie, tie hore dole od Kalnice ma dali dole
Najkrajsia cast je z Kulhana do Piestan a po Piestanoch. Potom uz len taka morda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak jedine ako pise Bobris .. tam je okrem toho kusku asi 4km? .. asaflt.
mozno ak mas nejake odolne 28 plaste, tak by sa to dalo ist, ako pise bobris, pre gravel by to bola idealna trasa
mozes aj zo Zahrady zelene, cervene C-sko do Novej Lehoty alebo z Bojnej zelene, zlte na zelene C-dko do Novej L. ale neposielam ta tam. vsetko su to celkom pekne cesty ale ci by som to siel na cestaku? asi trapenie - gravel urcite ok.
tie asfaltky co idu od Kulhana (nepocitam na Duchonku) vsetky koncia v lese tam sa bez MTB nikam nedostanes
Kludne okruh od Hlohovca po Trencin a nazad
Napr Certovu pec ci hradisko Bojna chcem okuknut, potiahnem to na/pod Topolciansky hrad aj ked pristupne kvoli korone neviem ci budu..
Ktore skaly myslis ? Tych par sutrov pod krizom, alebo to dalej, uz neviem presne kde, co treba vyniest asi 7 vyskovych m ? Lebo tie skalky pod krizom su jazditelne, treba sice trochu techniky a kondicku, ale daju sa.
CraObs: asi cez Pansku Javorinu dole, kukni Olsovske duby, Duchonka, Topolciansky po zltej, pri vleku je jaskyna (nebol som), vyhlad na najvyssej kote Uhrad (je to inak byvale hradisko), kusok ponize Macacia skalka, Tematin, single, Skalka nad Hubinou.
Slovanske hradisko Valy, vyhliadka Krahulcie skaly, Marhat, rotunda sv. Juraja, mozno Visiace skaly .. a do Hlohovca nie po cervenej, co ide po zvaznici, ale po singloch.
Najkrajsia cast je z Kulhana do Piestan a po Piestanoch. Potom uz len taka morda.