Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Tu je sľubovane video z nedele - moja prvotina , sľubujem na buduce bude lepšie http://www.pinkbike.com/video/186367/
A dnes sme v zložení Dijck, ja a neskôr aj Jakub, Pastinka upratali trošku Salamander. Podarilo sa nam dôjsť po veľke korene - cca polovica je mňam . Par foto:
matijo, dobra prvotina , ale mam poznamku na Dijcka: pucuj, mozes sa ucit od Lucie ako robit tocky ...a muffin by celkovo mal viac bicyklovat ...aaale, neberte ma vazne, to sa mi len zlepsila nalada po zlepseni zdravotneho stavu , uz sa tesim na najblizsi spolocny pojazd...
matijo, dobra prvotina , ale mam poznamku na Dijcka: pucuj, mozes sa ucit od Lucie ako robit tocky ...a muffin by celkovo mal viac bicyklovat ...aaale, neberte ma vazne, to sa mi len zlepsila nalada po zlepseni zdravotneho stavu , uz sa tesim na najblizsi spolocny pojazd...
Rišo, máš absolútnu pravdu, no najprv musím dať bike doporiadku...ale beriem pozitívne, že som to na tej točke skúšal, minulé roky by som sa na to vykašľal...
Veď hádam nabudúce sa už budeš môcť aj ty predviesť, ako sa to jazdí
Vyborne bolo, aj na brigadke vcera skoda ze sme ju museli trocha predcasne ukoncit, ale tak do polovice je Salamander eňo ňuňo:) Uz sa tesim na dalsie pojazdy tam:)
Doučte tie točky, lebo toto je katastrofa
Asi všetky chyby ktoré sa dajú na točke predviesť, tak predvedené boli.
Poprosím zaradiť do kategórie Inštruktážne videá: Takto nie
Normálne musím sa dakedy ísť povoziť s vami, či len video to neskreslilo a ten terén ja ozaj mega drsný
Aby som nebol za úplného debila, keď ste sa snažili ísť citlivo a nedorýpať rozmočený terén, tak potom som ticho, to je iné. To je ekológia a jazda podľa zásad ochrany trailov či čo
Flinker, radi Ta tam uvitame a predvedies nam to:) A dufam, ze nechas aj sedlovku hore ako sa patri;) Video dost skresluje, tie switchbacky su naozaj celkom dost(prudke, uzke).. ved treba vidiet:)
Flinker: no ten teren je celkom drsny, ale ak si HC (ako my), tak sa ti to až tak zdať nebude je to naša laska.... k tomu ak si pomysliš že sa vysekaš a poletiš (šikovnejši) aj 30m dole...
Flinker teraz si to ,,neodhadol"...tie tocky su svinsky zakerne, hlavne ta druha prava (ano, video skresluje)...apropo, ja som len chalanom brnkal na ego
Muffin zatial som ich dal len 1x (po X pokusoch), ale rad sa zahram na instruktora s humorom mne vlastnym
Pokojne prídem, pokojne to dám, poprípade pokojne prij*bem o zem.
No problem
Už sa teším - dlho som rozmýšľal kedy sa zastavím na nejaký ten Prešovský výjazd.
A najmä rád vidím keď sa junákom poctivo zdvihne žlč a pozývajú provokatéra
Čo sa týka tej sedlovky, tak je to také blbé - chcelo by to Joplina alebo niečo také, lebo sa mi ozaj nechce vkuse s tým šaškovať.
Apropó, Martinux a mar_tin keď budete trpezlivý tak aj video z toho bude, jak sebou hádžem o zem
ps. Minimálne Dijck ma videl letieť k zemi x-krát, tuším preto aj tak prudko smajlíkoval
bol som tam iba raz. tie tocky su fakt zabavne a riadne pritiahnute
prva je podla mna v pohode, tu druhu som nedal ani na 3 krat.
flinker, ja verim ze mas aj talent instruktora /mne je na figu ze ty azda prejdes vsetky / a po pol hodinke to budeme vsetci vykrajovat jak bublaninu.
Čo sa týka Salamandra, ozvite sa keď pôjdete.
Podľa možnosti nemusí byť blato až po náboje, kedže sa musím dopraviť do Prešova a naspať.
Poprípade by som mohol zriešiť Prešovský víkend a pojazdíme dva dni a niekde prespím.
V nedelu chystame mensiu pešobrigadu na zltej spojenu s opekackou, pridal by sa niekto? Ide nam o vycistenie trailu pred am.enom..
Ohladne salamandra, na dalsi tyzden/weekend si to mozme dat..tento uz je full.. pokial by sa nieco zmenilo a neslo by sa brigadovat tak dame salamander..a blata sa tam netreba bat ani po dazdi..je to komplet kameniste..
Dikes za ten strom Matijo, zajtra mensia turisticna brigadka na zltej v Slanskych, kto by sa chcel pridat tak cca o 10:30 sme pri lesnickom ucilisti(aj ked nedufam, ze by niekto prisiel:))) Ide nam hlavne o zistenie stavu po zime a spravime nejake mensie upravy..bude sa turistikúvat, pocitajte ze tam bude este sneh:) V mojom aute sme Matijo, Peto K., Jacob a bajkboro:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.pinkbike.com/video/186367/
A dnes sme v zložení Dijck, ja a neskôr aj Jakub, Pastinka upratali trošku Salamander. Podarilo sa nam dôjsť po veľke korene - cca polovica je mňam
Rišo, máš absolútnu pravdu, no najprv musím dať bike doporiadku...ale beriem pozitívne, že som to na tej točke skúšal, minulé roky by som sa na to vykašľal...
Veď hádam nabudúce sa už budeš môcť aj ty predviesť, ako sa to jazdí
Asi všetky chyby ktoré sa dajú na točke predviesť, tak predvedené boli.
Poprosím zaradiť do kategórie Inštruktážne videá: Takto nie
Normálne musím sa dakedy ísť povoziť s vami, či len video to neskreslilo a ten terén ja ozaj mega drsný
Aby som nebol za úplného debila, keď ste sa snažili ísť citlivo a nedorýpať rozmočený terén, tak potom som ticho, to je iné. To je ekológia a jazda podľa zásad ochrany trailov či čo
Muffin zatial som ich dal len 1x (po X pokusoch), ale rad sa zahram na instruktora s humorom mne vlastnym
No problem
Už sa teším - dlho som rozmýšľal kedy sa zastavím na nejaký ten Prešovský výjazd.
A najmä rád vidím keď sa junákom poctivo zdvihne žlč a pozývajú provokatéra
Čo sa týka tej sedlovky, tak je to také blbé - chcelo by to Joplina alebo niečo také, lebo sa mi ozaj nechce vkuse s tým šaškovať.
Apropó, Martinux a mar_tin keď budete trpezlivý tak aj video z toho bude, jak sebou hádžem o zem
ps. Minimálne Dijck ma videl letieť k zemi x-krát, tuším preto aj tak prudko smajlíkoval
prva je podla mna v pohode, tu druhu som nedal ani na 3 krat.
flinker, ja verim ze mas aj talent instruktora /mne je na figu ze ty azda prejdes
Aby sme nedopadli takto: http://vimeo.com/21034147
Čo sa týka Salamandra, ozvite sa keď pôjdete.
Podľa možnosti nemusí byť blato až po náboje, kedže sa musím dopraviť do Prešova a naspať.
Poprípade by som mohol zriešiť Prešovský víkend a pojazdíme dva dni a niekde prespím.
Ohladne salamandra, na dalsi tyzden/weekend si to mozme dat..tento uz je full.. pokial by sa nieco zmenilo a neslo by sa brigadovat tak dame salamander..a blata sa tam netreba bat ani po dazdi..je to komplet kameniste..