Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Brigadka dopadla uspesne..zistili sme ze v dolnom useku zltej je tazba a dalsia je naplanovana na jednom vyssom useku..nic pozitivne. Co sa dalo spravit sme spravili, ale vyzera to, ze nas caka do AM.ENu este dost prace..dufam ze lesaci budu s planovanou tazbou co najdlhsie otalat-poznacene stromy nevestia nic dobre. Matijo snad coskoro prida fotky..
tak mi napadlo.. co keby PO guys zorganizovali nejaku session na PO singlaci autami pekne az pod singlac a jazdit cely den uz by to mohlo byt na tej slnecnej strane suche.. nie ?
http://www.bikemap.net/route/869142 a j http://alfireto.rajce.idnes.cz/4_24.3.2011/ pekný čas akurat musel som sa ponahľať lebo sa smievalo. od spodu parada , vyššie mäkko a blatko , trocha vyššie sneh na svažnici , asi 300m vo vzdialenosti 400m od Javornickej aj do 30cm snehu , lepšie krajom , z Javornickej na Fricku v pohode bez snehu , 3 x srna a pred Frickou 1 jeleň. pekne výhľady. dole od Fricky bacha , dosť štrku troch to vozí pri 60 km/h. Byke zablatený jak ďas , jutre ho vystrykam z Vap. PS. na slnečných rúbaniach su už snežienky a dole sa už tlačia prvosienky , podbeľ je von.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
plus par foto je tu: https://*****saweb.google.com/matojanus/AMENZlta#
Rozlucka s lyziarskou sezonou.
Stredisko Jasna, stvrtok 24.3.2011, odchod z PO priblizne o 6:30 hod.
PS: V okoli prebieha tazba...dufam,ze to nebude uplne rozryte..