Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
no neviem Rišo, ja pozerám na Aladina, a tam je na sobotu v Prešove do 30% oblačnosti, akurát trochu chladnejšie a veterno, čo by v lese nemuselo vadiť...ja som za singláč, prípadne niečo okolo(náučný?, kvašná?)...podľa toho, v akom to máte stave
Navrhoval by som presne ten singlac a naucny..spojit 2 pekne single by nebolo od veci..a pocasia sa netreba bat, uvidime:> Muffin, ako pokracujes so stavbou?:P
už to vyzerá ako bajk, dnes ešte nahodím reťaz, doladím radenie, poskracujem lanká, nahodím koncovky a asi aj vymením brzdové platničky, bo staré sú už dosť zjazdené...a možno už hodím aj nejakú foto z obývačky
2muffin: Musis! Miesto stretnutia by som navrhoval na hlavnej ako vzdy..a cas dajte vy podla spojov.. my sa prisposobime...ale zbytocne skoro vyrazat netreba - staci tak po 10:)
V nedelu by bolo fajn ist si prejst cas AM.EN trasy a co to popratat..kto by sa pridal? Ak by nebolo extremne hnusne..pokial ano tak turistika s rovnakym cielom..
2muffin: Musis! Miesto stretnutia by som navrhoval na hlavnej ako vzdy..a cas dajte vy podla spojov.. my sa prisposobime...ale zbytocne skoro vyrazat netreba - staci tak po 10:)
Teraz neviem, ci myslis vyrazat po 10:00 z KE, alebo na vyjazd (z Hlavnej v PO).?
Predbezne ideme autami, ale pre istotu by som to prisposobil prichodu vlaku z KE (odchod 9:40) do PO (prichod 10:22), teda 10:45 na Hlavnej ul.?
Okej, tak to dajme teda na 10:45 na hlavnej a je to. Tesim sa, predpokladana ucast: Pastinka, Muffin, Kidak, Dejvo, Jakub, Dijck...kto by sa este pridal?
Dnes využijúc vietor som sa nechal odfúknuť smerom na Budimír. Po ročnej pauze som išiel omrknúť MTB trasu Ke - Po. Nástup nad Budimírom vyzeral veľmi nádejne, motorkári v lese vyjazdili celkom slušný triál. Bohužiaľ ďalej smerom na Lemešany minuloročné dažde a lesné stroje značne zničili cesty a cestičky. Kde to ešte jak tak vyzeralo zjazdné, tam to "vylepšili" kopytá koňov. Ďalšia trasa z Obišoviec do Hanisky už je dobre zjazdná až na posledný úsek pred zjazdom na Furču kde bola ťažba a jak je u nás zvykom konáre zostali na chodníku. Celkom slušne som si zajazdil a na túto ročnú dobu v lese prekvapujúco sucho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A...tesim sa
4muffin: poslal som ti SS.
Ty máš novú obývačku??? Aha, tak to je ta hračka, čo si si kúpil
Teraz neviem, ci myslis vyrazat po 10:00 z KE, alebo na vyjazd (z Hlavnej v PO).?
Predbezne ideme autami, ale pre istotu by som to prisposobil prichodu vlaku z KE (odchod 9:40) do PO (prichod 10:22), teda 10:45 na Hlavnej ul.?