Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Trasa = Švaby ,Zl.Baňa ,Dubník ,Zamutov – Ranč , Osada Dubník , Zl.Baňa , Šťavica , Záborske , Šváby.
Počet km = 62,5 km
Priemerná rýchlosť = 21.3 km/h
Obtiažnosť - stredna 14.8°c. až 22,3°C medzičas 38.17 po zl. Baňu s priemerkou 20.3km/h.Čajik na ranči. Ale vcelku to bolo pekne. a dosť teplo.
pekne...zavidim.Po tom hnusnom veterno-dazdivom maratone co tu bol..bolo dnes naozaj luxusne pocasie.Tiez som planoval vyjazd ale na poslednu chvilu som to musel zrusit
Rozdiel hlavových uhlov je poriadny, ten môj vyzerá ako maratónec
...inak neviem prečo, ale pri pohľade na tú fotku mi napadla jedna scéna z Pulp Fiction, hehe
The Wolf: You guys look like... What do they look like, Jimmie?
Jimmie: Dorks. They look like a couple of dorks.
Jules: Ha-ha-ha. They're your clothes, motherfucker.
tak jeden mobilny zaber zo soboty, muffin testoval nove vozitko(intense tracer raw:)
Nestor slovami klasika (alebo naopak?):
"...akoby ich bola mala jedna mater; jedna mater mala, v singloch húpavala, ostrými switchbackmi bola povíjala. To sa chlapci, to sa, sťa správni pozéri, rútiac sa singláčom, jak dva buldozéry. Dresíky modré, AM-EN signované, prilbičky na hlave, pevne prichytené; Intense Uzzi a Tracer dvoje: to sa chlapci, to sa, potešenie moje!"
... tak dáme prídavok, nech to má správny začiatok
Óda na singláč.
"Horí ohník, horí na Malkovskej hure.
Ta kto ho nakládol? — prešovske bajkere.
Prešovske bajkere, bajkere terenne,
kedz na nich kukneš, jak na posveceňe!
Bajkere prešovske, i jedna krasavica,
jak ruža v rozpuku šumne mala ľica,
šumny i bicigeľ, na ktorym šedzela,
ružovy jak ruža, jakych ňeje veľa.
Prešovske bajkere, i bajkere z valala,
jak by ich bula jedna macer mala; jedna mater mala, v singloch húpavala,
ostrými switchbackmi bola povíjala.
To sa chlapci, to sa, sťa správni pozéri,
rútiac sa singláčom, jak dva buldozéry.
Dresíky modré, AM-EN signované,
prilbičky na hlave, pevne prichytené;
Intense Uzzi a Tracer dvoje:
to sa chlapci, to sa, potešenie moje!"
Kto by mal cas zajtra poobede na kratku operativnu brigadku, teba nam opravit roadgap, kedze si jeho cast niekto pravdepodobne pomylil s palivovym drevom..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trasa = Švaby ,Zl.Baňa ,Dubník ,Zamutov – Ranč , Osada Dubník , Zl.Baňa , Šťavica , Záborske , Šváby.
Počet km = 62,5 km
Priemerná rýchlosť = 21.3 km/h
Obtiažnosť - stredna 14.8°c. až 22,3°C medzičas 38.17 po zl. Baňu s priemerkou 20.3km/h.Čajik na ranči. Ale vcelku to bolo pekne. a dosť teplo.
som zvedavy co poriesim ja buducu sezonu
...inak neviem prečo, ale pri pohľade na tú fotku mi napadla jedna scéna z Pulp Fiction, hehe
inak mato pekne, uzi si to
The Wolf: You guys look like... What do they look like, Jimmie?
Jimmie: Dorks. They look like a couple of dorks.
Jules: Ha-ha-ha. They're your clothes, motherfucker.
Peťo, bez farby je ľahší
Nestor slovami klasika (alebo naopak?):
"...akoby ich bola mala jedna mater; jedna mater mala, v singloch húpavala, ostrými switchbackmi bola povíjala. To sa chlapci, to sa, sťa správni pozéri, rútiac sa singláčom, jak dva buldozéry. Dresíky modré, AM-EN signované, prilbičky na hlave, pevne prichytené; Intense Uzzi a Tracer dvoje: to sa chlapci, to sa, potešenie moje!"
Óda na singláč.
"Horí ohník, horí na Malkovskej hure.
Prešovske bajkere, bajkere terenne,
kedz na nich kukneš, jak na posveceňe!
Bajkere prešovske, i jedna krasavica,
jak ruža v rozpuku šumne mala ľica,
šumny i bicigeľ, na ktorym šedzela,
ružovy jak ruža, jakych ňeje veľa.
Prešovske bajkere, i bajkere z valala,
jak by ich bula jedna macer mala;
jedna mater mala, v singloch húpavala,
ostrými switchbackmi bola povíjala.
To sa chlapci, to sa, sťa správni pozéri,
rútiac sa singláčom, jak dva buldozéry.
Dresíky modré, AM-EN signované,
prilbičky na hlave, pevne prichytené;
Intense Uzzi a Tracer dvoje:
to sa chlapci, to sa, potešenie moje!"
Prešovske bajkere, bajkere terenne,...[/color]"
"Horí oheň horí, ponad Staré Hory,
ktože ho nakládol? Horári-beťári?"
BTW- niekto nieco z chainu?