Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Dnes Slanske. Trasa Po - R.N.V - po zelenej na Sigord - Temny les - po bezeckej znacke na Grimov laz a späť.
Na zelenej lesnici/enduro rozmlatili lavku cez mokru cast. Spodna cast bezeckej trate je rozryta od lesnych mechanizmov, da sa ale nie je to uplne ono, horsie to bude ked sa do rigolov naleje voda. Inac bolo kopec 4-kolkarov, nejake enduro.
Dnes tak trocha som prevetral svažnice v Slanských a poviem ze je to super a treba to vyuzit pokial ešte nepršalo , vysokej mame habadej , tak ich trocha poplašime. A ešte stretneme aj makača bikera. suma sumarum 53.5 km http://alfireto.rajce.idnes.cz/12_25.4.2011/ a ze pozdravujem Vás
Kto by sa pridal zajtra na PO-RNV-Sova-Fricka-JP-Modra-sigord-zelena-PO? Chceme si prejst cast AM.EN trasy...pohodove tempo Zraz 10:30 v meste na pesej pri VB...
Dnes ma to tiež ťahalo do Slánskych. Vyšľapal som zvažnicu z RNV na Fricku. V hornej časti cca 1 až 1.5 km pred Frickou, robili ťažbu plus urobili novú cestu. Takže občas som tlačil. Teraz za sucha sa to vcelku dalo prejsť ale v prípade daždivého počasia to bude pomerne problémový úsek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na zelenej lesnici/enduro rozmlatili lavku cez mokru cast. Spodna cast bezeckej trate je rozryta od lesnych mechanizmov, da sa ale nie je to uplne ono, horsie to bude ked sa do rigolov naleje voda. Inac bolo kopec 4-kolkarov, nejake enduro.
a v nedelu to iste len z opacnej strany
fotky tu
post488322.html#p488322
Je to vo Vyšňovskej doline pri Žiline. Persing, kam vedie ten singel ?
a napokon par mobil foto-