Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Dohodol som pojazdenie v okolí Bardejova na 17.06., kto má chuť môže sa pridať. Čas ešte upresníme.
Uz len aby vyslo pocasie, kedze u nas je dost ilovity podlkad. Pre neautomobilistov a tych, co sa im nechce vstavat o piatej rano existuje obmedzeny pocet miest v nasej Maline ktoru v nedelu mozno nahradi Monika.
Branko kade planujete ist na Šimonku? Nie vsetky cesty z Hermanoviec su totiz slapatelne. Najschodnejsia alternativa je vyslapat na koniec asfaltky co vedie cez udolie obrov a konci pri chate. Budes pokracovat po lesnej ceste stale do kopca az prides takmer do sedla kade vedie modra znacka z udolia obrov na Cervenu mlaku. Tesne pred sedlom sa zvaznica staca dolava a touto cestou dojdes okolo Simonky az na Obracanu studnu. Potom uz len po zelenej na Grimov laz.
Branko kade planujete ist na Šimonku? Nie vsetky cesty z Hermanoviec su totiz slapatelne. Najschodnejsia alternativa je vyslapat na koniec asfaltky co vedie cez udolie obrov a konci pri chate. Budes pokracovat po lesnej ceste stale do kopca az prides takmer do sedla kade vedie modra znacka z udolia obrov na Cervenu mlaku. Tesne pred sedlom sa zvaznica staca dolava a touto cestou dojdes okolo Simonky az na Obracanu studnu. Potom uz len po zelenej na Grimov laz.
my ideme tadial asi jak sme isli minule okolo zajacovej chaty ale hore vedu dve cety kore sa spoja a ktore su lahke jedna okolo zajacovej chaty druha okolo chaty majora kukureliho tak sa este musime rozhodnut kedze dnes v noci bola burka
bajking mozna nieje otom ale o zdravom rozume urcite.Bol som v lese vo stvrtok po dazdi a prisiel som ako diva svina.Tak po dvoch nocnych vydatnych dazdoch je v lese v pohode .
Aj my sme prisli ako dive svinky:) A nevadi, radsej ako zbytocne drat plaste na asfalte...btw, dali sme celu trasu am.enu a 4piva:) Dodo, Didi, Tecka, Pajdo a ja... dik za spolocnost, super bolo!
Slučku Dubník, Zamutov ,Makovica ste išli v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek. Aké je to zjazdné?
Racho, išli sme spoza Dubníka červenou na Laš, ďalej na Ordánky a Menší vrch. Z tejto strany je červená pred Menším vrchom nešľapateľná, takže sme to vyšli zvažnicou a potom pokračovanie zasa červenou až na Makovicu.
Z Makovice zvažnicami do Juskovej vole a Zámutova ( break u Brehy-ho ) hore na Obracanu a Grimov laz atď. domov.
Cele zjazdné aj v tomto mokrom počasí
V Sobotu sme si dali rande so Slávkou v Dolnom Kubíne na 5.roč.Oravskeho MTB maratonu. Počko vyšlo na 1-.Podujatie bolo perfektne pripravené asi jedno z najlepších.
Dohodol som pojazdenie v okolí Bardejova na 17.06., kto má chuť môže sa pridať. Čas ešte upresníme.
Uz len aby vyslo pocasie, kedze u nas je dost ilovity podlkad. Pre neautomobilistov a tych, co sa im nechce vstavat o piatej rano existuje obmedzeny pocet miest v nasej Maline ktoru v nedelu mozno nahradi Monika.
Stale to plati. V sobotu kriticke useky prejdeme, zhodnotime stav a budeme informovat...
EDIT 20:25: Vraj to bari zrusil... myslim ze trocha predcasne, ale dobre. Druha polovica jula to isti. Alebo niekto pride? Piste sem do zajtrajsieho vecera, nech si mozeme naplanovat nedelu. Dakujem.
EDIT 16.6.2012 18:30: Takze zrusene, aj ked dnes trasy pekne obschli a aj kriticke useky by sa dali. Skoda. Ideme do Levocsskych vrchov, zapadna cast obhospodarovana vojenskymi lesmi, mesacna krajina.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dlzka: 30,5 km
prevysenie: 1290 m
cas: 2:40 h
http://brehy77.rajce.idnes.cz/Makovica_8.6.2012
my ideme tadial asi jak sme isli minule okolo zajacovej chaty
Slučku Dubník, Zamutov ,Makovica ste išli v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek. Aké je to zjazdné?
Dik za fajn den
Racho, išli sme spoza Dubníka červenou na Laš, ďalej na Ordánky a Menší vrch. Z tejto strany je červená pred Menším vrchom nešľapateľná, takže sme to vyšli zvažnicou a potom pokračovanie zasa červenou až na Makovicu.
Z Makovice zvažnicami do Juskovej vole a Zámutova (
Cele zjazdné aj v tomto mokrom počasí
EDIT 20:25: Vraj to bari zrusil... myslim ze trocha predcasne, ale dobre. Druha polovica jula to isti. Alebo niekto pride? Piste sem do zajtrajsieho vecera, nech si mozeme naplanovat nedelu. Dakujem.
EDIT 16.6.2012 18:30: Takze zrusene, aj ked dnes trasy pekne obschli a aj kriticke useky by sa dali. Skoda. Ideme do Levocsskych vrchov, zapadna cast obhospodarovana vojenskymi lesmi, mesacna krajina.