Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Ja asi nie som jazdec na posudzovanie bocnej tuhosti, v tom mi je asi kazda vidlica dobra (aj pri 9mm QR som pouzival RWS od DT Swiss, co dost vidlicu spevnilo, takze rozdiel neviem posudit). Z tech. pohladu mi na MZ 15mm upinaku chyba radialny rozperny system (napr. ako Maxlite), takze to nie je konstrukcne dokonale. Nie je to taper. A co Ty na nu hovoris?
Dnes som ju jazdil prvy krat, a som nadseny. Znizovanie zvihu ani lock nepotrebujem, do teraz som vozil talasa a viem ze bez tych funcii prezijem. Hmotnost mi pride este v norme. Ani najlahsia pouzitelna konkurencia nema pol kila menej
Konecne mi to sedi so zadnym odpruzenim, teraz je uz aj predok dostatocne citlivy.
Siel som dnes zname traily, a na niektorych miestach som sa veru ze cudoval, ako to drzi predne koleso na zemi, ako pribite. Tam kde pred tym bicykel po dopade hrkal, bol ticho. Cudoval som sa, ale na hladkom zvlnenom terene som jasne citil, ze sa to sprava lepsie, po kompresii v jame, kde ma pred tym hadzalo na predne, bol bicykel kludnejsi. Este by to chcelo oskusat bosku alebo 34 floata.
Oproti talasu aj bez locku sa ale pri jazde v stoji ukrutne hupe, zda sa mi ze fox 32 je tuhsi a urcite lahsi
To hupanie som si vyskusal a vadi mi. Na Talase som znizovanie zdvihu pouzival stale, takze mi tiez chyba. Aby som bol uprimny, bol som skusit na Straz, ci vyjdem na MZ to, co na znizenom Talase. Vysiel som, ale viac som sa natrapil. A dnes som na Borkute uz nevysiel posledne 3m, to tlacenie predku k zemi stoji viac usilia a pozornosti. Na forach porovnavaju Bosku s MZ 44 a Fox 32 povazuju za tuhsiu, ako MZ, ale to ja neriesim.
Btw, posli cez SS, kde si kupoval a za kolko.
Dnes bolo perfektné . Hoci sme vyrazili o 13:00 vzhľadom na počasie o 17:20 doma mi to ukazalo 63.5 km. Bolo aj aj fosforova cola. Ba aj kravske lajna sme davali dole z bajkov. Po včerajšom maratone sme šli len tak pijanko vytočiť nôžky. Počasie nam prialo aj s Rachom a Chrustom sme sa stretli na chate.A čuduj sa svete aj otvorene bolo foto http://alfireto.rajce.idnes.cz/30.9.2012_Cergov .Dakujem vám pánove.
Zdravim bajkerov, nedelnajsie pocasie ozaj vyslo, dal som Solivar-Zlata Bana, cisto asfalt (Merida Crossway), HT kupujem ked pan Boh da - a ja tiez asi o mesiac. Inak tie pojazdenicka su ozaj cool.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Konecne mi to sedi so zadnym odpruzenim, teraz je uz aj predok dostatocne citlivy.
Siel som dnes zname traily, a na niektorych miestach som sa veru ze cudoval, ako to drzi predne koleso na zemi, ako pribite. Tam kde pred tym bicykel po dopade hrkal, bol ticho. Cudoval som sa, ale na hladkom zvlnenom terene som jasne citil, ze sa to sprava lepsie, po kompresii v jame, kde ma pred tym hadzalo na predne, bol bicykel kludnejsi. Este by to chcelo oskusat bosku
Oproti talasu aj bez locku sa ale pri jazde v stoji ukrutne hupe, zda sa mi ze fox 32 je tuhsi a urcite lahsi
Btw, posli cez SS, kde si kupoval a za kolko.
http://racho.rajce.net/2012_09_30_Bike_-_Bodovce-Cergovska_chata
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/f3a0105554/
ta co lyziary
pekne, ze vychovavas dalsiu generaciu cyklistov
chalani, ako s opekackou ? tu v KE prsi
EDIT: idem podpalit, opekacka bude:)
http://presov.korzar.sme.sk/c/6555705/testovali-sme-cyklochodnik-cunka.html