Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
normálne mi nedá sem neprispieť, to iba na západe a severe je škaredo a celý deň leje a vyhodňari sa bicygľuju?
U nas bolo take jarne pocasie, 10minut prsalo/kropilo - 30minut slnko, a tak na striedacku asi 3x, potom ked sme uz jazdenia mali dost a ajtak chceli ist domov, tak zacalo prsat seriozne. Nejak nam to nevadilo, ajtak sme boli jak dive svine po tom zjazdovani.. trochu dazda ked nieje priliz zima neuskodi;)
Uz to prislo aj tu. Tesne pred 13:00 som vyrazil a o 13:40 som bol doma cely mokry.
Vidis, keby si nevymyslal, tak si si mohol pekne od rana pojazdit + potom aj zmoknut - ked Ti to tak chyba:)) Takto si len zmokol...
vyrazil som o12.45 smerom na cemjatu a ked som odbocil na kvasnu vodu
tak sa spostil kvalitny lejacik, zmokol som do nitky.a aby toho nebolo
malo ked som prichadzal ku altanku na kvasnej vode nevypla mi SPD na pravej nohe a je...l som do paradnej mlaky ked uz som bol pred blokom tak svietilo slniecko jak v maji.
Dijck. trochu nam pribliz tamojsie podmienky. Bolo mokro, sucho? Nebola trat povymyvana, ako vyzera horna cast a ako spodna? Dufam, ze tam este pojdeme, ked budem moct bikovat aj ja. Uz dlho sa na tu trat tesim.
Dijck. trochu nam pribliz tamojsie podmienky. Bolo mokro, sucho? Nebola trat povymyvana, ako vyzera horna cast a ako spodna? Dufam, ze tam este pojdeme, ked budem moct bikovat aj ja. Uz dlho sa na tu trat tesim.
Podmienky uplne luxusne:> Nebolo vymyte vobec, bola zapadana ihlicim, tak ze si ju skoro nerozoznal od okoliteho terenu a to tam pred tyzdnom jazdilo 15 salenych kosicanov:> Postupne ako sme tam boli sa vyjazdila a aj trochu zvlhla, poprchalo - nic vazne. Korene uz potom boli mokre a slizke a to bolo prave super:> Velka zabava, trening na techniku, playground. Vysantili sme sa. Idem objednavat 40a pneu; ))
Uz len pneumatiky mu chybaju k dokonalosti... Na tych tvojich ziletkach sa muselo na tych korenoch blbo jazdit
Hm, chcem rovnaky rozmer ako mam teraz, cize 2,35. Plne mi vyhovuju, uznavam, ze su trochu uzsie na svoj rozmer, ale to vobec nevadi, zaklad je zmes a dezen...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidis, keby si nevymyslal, tak si si mohol pekne od rana pojazdit + potom aj zmoknut - ked Ti to tak chyba:)) Takto si len zmokol...
tak sa spostil kvalitny lejacik,
malo ked som prichadzal ku altanku na kvasnej vode nevypla mi SPD na pravej nohe a je...l som do paradnej mlaky
cakame
cakame
Hanbaaa
Hanbaaa
ja ti dam hanba
Podmienky uplne luxusne:> Nebolo vymyte vobec, bola zapadana ihlicim, tak ze si ju skoro nerozoznal od okoliteho terenu a to tam pred tyzdnom jazdilo 15 salenych kosicanov:> Postupne ako sme tam boli sa vyjazdila a aj trochu zvlhla, poprchalo - nic vazne. Korene uz potom boli mokre a slizke a to bolo prave super:> Velka zabava, trening na techniku, playground. Vysantili sme sa. Idem objednavat 40a pneu; ))
Ved mam. Skoro dokonaly univerzal;)
Hm, chcem rovnaky rozmer ako mam teraz, cize 2,35. Plne mi vyhovuju, uznavam, ze su trochu uzsie na svoj rozmer, ale to vobec nevadi, zaklad je zmes a dezen...