Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Komu bolo zimy malo tak: Lyze, snowboard, streda 3.4. a piatok 5.4. Strbske Pleso alebo Jasna, 2 miesta v aute volne. Potom este UT-ST 9.-10.4. to iste:) Odchod z PO o 6:30.
Síce je dnes "zelený štvrtok" ale na Zlatej B. bol krásne biely, na bežky perfektný. Nepamätám na také počko s týmto dátumom.
Tiež ma to už "tarhá" na bajk, ale ani lyže ešte nechcem oprieť o stenu.
Mna "tarha" na bajk cely rok ...asi preto uz mam od 1.januara cez 400 km
Pred troma tyzdnami som si povedal, ze bezkovania na tento rok stacilo, kedze v okoli Kvasnej vody, kde som väcsinou chodil, uz neboli vhodne podmienky. Ale ako som pozeral fotky tu na fore, ze "tam hore" to vyzera ako v polovici februara, rozhodnutie bolo jasne: Ide sa na okruh okolo Simonky, na ktorom som vlastne este nikdy nebol.
Hadajte koho som tam stretol... jasne, ze Alfiho Spolu sme pokracovali na Grimov laz, kde som z nahlej zmeny okolnosti nemohol pokracovat dalej na Obrcanu studnu, ale isiel som rovno na Simonku.
Take perfektne podmienky na Velku noc som este nazazil
TRASA http://www.bikemap.net/route/2031648#lat=48.938746741434&lng=21.463385&zoom=13&maptype=opencyclemap Pradný výlet . Dodžuaný som fest ale stalo to za .Aj keď sa na začiatku zdalo že bude pekne počko, opak bol pravdou.Pokiaľ bolo v Hermanovciach slnko , hore hmla a za staleho sneženia a mierneho vetra take hmliste počasie. Hej a k tomu snehu. Zase nam cez týždeň pribudlo takých 15 cm noveho prašanu. Trasa bola naročna a stopa ma opustila už pri Grimovom laze. Takže stamadiaľ až po sedlo s červenou som si robil stopu sám. Aj keď to miestami bolo skôr brodenie snehom.Aj keď Jany 48 sľúbil že na puste pole sa vrati po kraľovskej, tak sa nestalo ale určite viem kade šiel z Grimača.Pocit paradny a cieľ dnešneho dňa splnen. Zver žiadna. Aj keď mi miestami blblo GPS navigacia tak som musel improvizovať bez nej. Napočudovanie som vybral spravny smer , v pol metrovom snehu križom cez les.A keď si moja partia myslí že stopa zo soboty ostala na Kraľovskej tak sa mýli. Ani náznak kade sme šli. Zopar foto dnešneho dňa http://alfireto.rajce.idnes.cz/28.3.2013_Ivanov_vrch
Tak dnes som bol s brachom trochu preskumat teren Od byvalej cementarenskej chaty (neviem kto ju pod akym nazvom pozna) je este sneh :/ ale topi sa dobrym tempom
Včera s Chrústom, za hustého sneženia snáď už posledný bežkársky prechod hrebeňa Slánskych, zo Zlatej do Ruskej. Makačka to bola riadna, snehu pribudlo neúrekom.
Vidno to aj podľa smerníka pod Frickou. Porovnaj s Alfiretovým záberom na predchádzajúcej strane.
No tak Kukoreliho chata je ta byvala cementarenska,baranova,bertanova a este neznam jak sa uz volala ale pod nazvom kukoreliho ju pozna asi kazdy ako vidim Zajacova uz je opravena ale uz sa neda prenajat, jedine si ju mozes kupit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaujímavé... Viem, že je to predčasné, ale ak k tomu dôjde, bolo by voľné miesto v tíme a nevznikne z toho nejaká masová akcia, tak by som sa pridal
dame ešte bežky ?. Co tak Ivanov Vrch ?
Tiež ma to už "tarhá" na bajk, ale ani lyže ešte nechcem oprieť o stenu.
Pred troma tyzdnami som si povedal, ze bezkovania na tento rok stacilo, kedze v okoli Kvasnej vody, kde som väcsinou chodil, uz neboli vhodne podmienky. Ale ako som pozeral fotky tu na fore, ze "tam hore" to vyzera ako v polovici februara, rozhodnutie bolo jasne: Ide sa na okruh okolo Simonky, na ktorom som vlastne este nikdy nebol.
Hadajte koho som tam stretol... jasne, ze Alfiho
Take perfektne podmienky na Velku noc som este nazazil
Fotky ako zo zasneženého januára
Vidno to aj podľa smerníka pod Frickou. Porovnaj s Alfiretovým záberom na predchádzajúcej strane.
Tam su ale tri, najnizie pri asfaltke je Kukoreliho chata, nad nou dost hore Valentina, a ked sa ide z Hermanoviec rovno, tak tam je Zajacovs chata.