Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Kuva, krasne fotky, skoda, ze som nebol ... kolega z prace nakoniec bikovacku odmietol, lebo je vraj zima ... tak som nakoniec pred stvrtou vyrazil na Kvasnu, zmokol cestou tam aj naspat, ale aspon som doniesol domov vodu ... Dijck, do toho Kysaku niekedy musim ist kuknut ... v takom krasnom prostredi ani pad nebude velmi boliet
Kuva, krasne fotky, skoda, ze som nebol ... kolega z prace nakoniec bikovacku odmietol, lebo je vraj zima ... tak som nakoniec pred stvrtou vyrazil na Kvasnu, zmokol cestou tam aj naspat, ale aspon som doniesol domov vodu ... Dijck, do toho Kysaku niekedy musim ist kuknut ... v takom krasnom prostredi ani pad nebude velmi boliet
No, povedal by som, ze to vyzera jak momentalne pocasie ... chvilku to vyzera fajne, potom zase hned nie ... takze nebudem predbiehat, ale nech mi ho Fero este aspon do konca tyzdna brani proti predaju ... vecer budem hadam mudrejsi ...
mozno sa budes divit, ale tu trat som sutazne absolvoval pred 13 rokmi
na pevnaku s 4.8cm zdvihu vpredu
takze vcera som si zaspominal, skoro som aj slzu uronil
je to celkom jazditelne, samozrejme s menej xc geometriou by to bolo o dost lepsie, trance ma obcas chcel prehodit cez rajdy, ale nedal som sa
s vyssou, viacej polozenou vidlou, by to bolo eno nuno, takto som sa snazil hlavne sa nevykotit
No pockaj, ty si pred tym jazdil DH? Respect. To by som na teba nepovedal. Ja som tam bol pojazdit pred dvoma rokmi a veelmo sa mi tam pacilo. Snad v blizkej buducnosti sa tam este vyberieme.
nejazdil, iba som sa nechal nahovorit na tuto konkretnu akciu...s kamosmi sme sa vybrali zavcas rana cez Cermel, Hresnu, Vysoky Vrch a Janosikovu Bastu, podpisali sme prihlasky, zaplatili startovne a potom sa isli pozriet na trat:)
fullface este nebola povinna, stacila hociaka prilba a hlavne odvaha
miestami to bolo dost o hubu, nehovoriac o tom, ze som mal rohy na rovnych rajdoch a obycajne pedale s klipsnami
po treningovych prejazdoch kritickymi usekmi som sa postavil na start...
pocas prvej jazdy som sa zo 4x vysekal a na druhu jazdu som uz pre istotu nesiel...nie koli strachu, ale mal som dost a tlacit bike do toho svahu sa mi uz nechcelo
nakoniec som skoncil 20. z asi 22 ucastnikov, posledny dvaja chytili hned na zaciatku defekty a tak dokocikovali biky do ciela peso
2 Persing Aaaaaaaaaale, Giant Reign 1 z 2005 sa mi rysuje, len este stale mi manzelka neschvalila prachy na neho ... ale ako vravim, chvilku to vyzera, ze uz to schvali, potom jej zas nieco sadne na nos a nechce o tom ani pocut ... ale este nehadzem fintu do zita ...
Nj, clovek musi byt za kazdu srandu. A ja by som uz nemal gule sa postavit na start po takej streke cez vysoky vrch. Predsa len DH nie je pre věchýtky.
...este stale mi manzelka neschvalila prachy na neho ...
to je tragikomicke, viem si to celkom zivo predstavit...ale chapem, zivot je otazka priorit, ked chces mat doma klud, potrebujes jej suhlas, co je hotova loteria
Chalani, venujem sa jej viac nez dost a problem nie je zakopany tam. Problem je zakopany niekde inde a vola sa BYT . Kedze potrebujeme v byte vymenit komplet okna, tak moja draha tazko rozdychava fakt, ze chcem vyhodit za bike tolko penazi, za kolko by sme mohli mat vymenene okna v dvoch izbach aj so zasklenim balkonov. nejde o to, ze by mi nedopriala, to nie, ona je velmi zlata, ale ked si ma vybrat, medzi mojim bikom a oknami, tak tie okna vyhravaju ... a to je cely moj problem ... kebyze mam byt zariadeny a vsetko v nom by bolo uz spravene, tak ten bike uz parkuje u mna doma ... ale este to nevzdavam a pomalicky ju spracuvavam, hadam sa podari .
Ak je to tak, tak by som si vybral okna. Ved jazdit mas na com. Aj ked chapem, ze novy full je velmi lakava vec, najma ak ho ma uz skoro kazdy. Nestoji to vsak za nezhody v rodine. A uznaj, ze tvoja polovicka ma zrejme pravdu.
mate pravdu, ale len ciastocne, kedze na nove okna budu prachy v lete zo stavebneho ... takze to nie je rozhodovanie bud jedno, alebo druhe ... je to rozhodovanie, ci k oknam dostanem darcek aj ja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac, niekto sa ma pytal, ci som ja nejazdil,ked ma nie je vidiet
tak pridavam dokaz
Ako ty a Giant? Vyzera to dobre?
Muffin, co hovoris na tamojsiu trat? Ako sa ti jazdilo? Zaujima ma aj pohlad cloveka, ktory ma trochu menej AMEN ambicie.
na pevnaku s 4.8cm zdvihu vpredu
takze vcera som si zaspominal, skoro som aj slzu uronil
je to celkom jazditelne, samozrejme s menej xc geometriou by to bolo o dost lepsie, trance ma obcas chcel prehodit cez rajdy, ale nedal som sa
s vyssou, viacej polozenou vidlou, by to bolo eno nuno, takto som sa snazil hlavne sa nevykotit
fullface este nebola povinna, stacila hociaka prilba a hlavne odvaha
miestami to bolo dost o hubu, nehovoriac o tom, ze som mal rohy na rovnych rajdoch a obycajne pedale s klipsnami
po treningovych prejazdoch kritickymi usekmi som sa postavil na start...
pocas prvej jazdy som sa zo 4x vysekal a na druhu jazdu som uz pre istotu nesiel...nie koli strachu, ale mal som dost a tlacit bike do toho svahu sa mi uz nechcelo
nakoniec som skoncil 20. z asi 22 ucastnikov, posledny dvaja chytili hned na zaciatku defekty a tak dokocikovali biky do ciela peso
bol to ulet, ale dobre sa na to spomina
to je tragikomicke, viem si to celkom zivo predstavit...ale chapem, zivot je otazka priorit, ked chces mat doma klud, potrebujes jej suhlas, co je hotova loteria
tak pridavam dokaz
heh, že niekto... takže díky za foto