Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Ak by to nebolo realne, tak by som o tom ani neuvazoval, aj u mna maju okna vyssiu prioritu ako bike, ide vsak o to, ze je tu realna moznost ako zabit 2 muchy jednou ranou ... sak uvidime, nepredbiehajme udalosti.
mate pravdu, ale len ciastocne, kedze na nove okna budu prachy v lete zo stavebneho ... takze to nie je rozhodovanie bud jedno, alebo druhe ... je to rozhodovanie, ci k oknam dostanem darcek aj ja
tak potom niet co riesit...okna do leta hadam vydrzia a dovtedy toho za energiu vela neusetris, keby si menil uz teraz
tramp v kine som sa nezapajal do rozpravy lebo som nevedel o com ste pisali na fore ale teraz ti poviem svoj nazor je sice s tvojho pohladu trosku kruty ale ja by som najsamprv urobil byt.To musim dat tvojej manzelke zapravdu.A suhlasim aj s tym co napisal Persing - Heckler.
No, tak sa este naposledy vyjadrim k tomu biku. Vec sa ma tak, ze ziadne nezhody doma nehrozia, neexistuje ziaden katastroficky scenar a ani to nie je volba, ze bud novy bike, alebo nove okna, do takejto volby by som nesiel a ani by som ju doma nenavrhoval. Vcera som to uz povedal v kine, ale pre nezucastnenych (hlavne Persing) : ak nekupim bike teraz, v jeseni ho uz urcite nekupim, lebo uz budu zase ine priority a ak by do toho prislo este dieta (ktorym sa mi moja polovicka vyhraza ) tak o novom biku mozem uvazovat najskor tak o 5-6 rokov, alebo ani to nie, lebo potom uz budu zas ine priority. Cize mam jedinecnu a v podstate poslednu sancu. Viac sa k tomu nebudem cez forum rozpisovat. A este k tej trojrocnej "hrči" - je to vlastne novy bike vybaleny z krabice, lenze model 2005. Ale konecne rozhodnutie musim urobit aj tak ja (spolu s polovickou), takze uvidime. Tymto by som tuto cast uzavrel .
PS : Slavo, ved aj Ty si mal na com jazdit, tak preco si menil Konu za fulla ? (nedalo mi si nerypnut)
Tora ostava na Kone a Kona pripadne manzelke, ja tam budem mat Nixon-a co je tam uz namontovany. Sice neviem, ci je to lepsie, alebo horsie, ale ked som sa s nim trosku hral v predajni, zdal sa mi v pohode. A ked uz menit vidlu, tak aspon za Lyrika, alebo nejaku Foxku
Trosku predcasne nie? :> Inak v sob sa ide cistit a udrziavat(aj mierne terenne upravy) salamander trail. Povolenie je vybavene. Vlado dufam, ze dovtedy uz budes mat dusitko spravene:)
Je to predcasna gratulacia, kedze to este nie je na 100% iste ... inak s tou sobotou ako ? Kedy odchod, aka doprava, co treba vsetko zobrat ? Shadow sa uz teraz na to velmi tesi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak potom niet co riesit...okna do leta hadam vydrzia a dovtedy toho za energiu vela neusetris, keby si menil uz teraz
viď jfab-ov príspevok vyššie
len pockajte mladnaci ked sa pozenite ocom to je. Kazdy tym musi prejst hoci v inej forme
PS : Slavo, ved aj Ty si mal na com jazdit, tak preco si menil Konu za fulla ?
Trosku predcasne nie? :> Inak v sob sa ide cistit a udrziavat(aj mierne terenne upravy) salamander trail. Povolenie je vybavene. Vlado dufam, ze dovtedy uz budes mat dusitko spravene:)
Doprava sa este dohodne, ja by som dal zraz na 9:00 rano:)
Je to predcasna gratulacia, kedze to este nie je na 100% iste