Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Predbezne sme si prejazd Cergovom s Trampom dohodli na 8.5. Vkalom tam, bikom spat. Malo by to byt take vyletne roztocenie noh pred prvym tohtorocnym AM.ENom konanym 10.5.
Mne je to v zasade jedno, ktory termin sa zvoli. Pridal by sa aj Bari, ak by sa slo 1.5., 8.5. sa chysta na maraton vo Vlkanovej.
No, na Makovicu jedine po asfalte cez Kecerovsky Lipovec a potom hore po lesnej asfaltke ... a spat po cervenej turistickej znacke, aspon minuleho roku to este bolo zjazdne, aj ked usek Makovica - Mensi vrch sme museli biky tlacit a miestami nosit, lebo to bolo takmer nepriechodne (nie to este prejazdne), ale zvysna cast cervenej bola zjazdna bez problemov. Ale na druhej strane je pravda, ze lesaci mali rok na to, aby sa tam vysantili
Tak moja dnesna bilancia : 78.27 km s priemerkou 15.96 a maximalkou 60.22 ... skoda toho vecne zarasteneho useku Makovica - Mensi vrch, clovek by si to dal aj viac krat za rok
PS : Peto, no sup sup s fotkami
Suhlasim s Dijckom, ze vyber trasy bol ruhanim na pocasie, ale ked uz to bolo naplanovane... Takze, dnes sa zucastnila dost siroka zostava: Fero, Dancul, Bajkboro, Mato S., Tramp, Maros H., Lubo S., Miro S., Jozko I. a ja (menovane v nahodnom poradi). Moj comp na konci ukazal 75km a prevysenie 1345m. Profil bol celkom vyzivny, v zaverecnej faze lesa mi nepomahala ani lokalne podana NaCl , az potom tmave pivo a chipsy na Zlatej Bani . Priemerka vysla dost vysoko, lebo z Dubnika sa mastillo dolu co to da (pivo zaucinkovalo na svaly blahodarne, alebo zeby chipsy?). Pripajam par statickych foto.
No, vyhlady boli fakt pekne, aj zopar zjazdikov stalo za to, ale ze sa turisticky klub nehanbi za to, ako vyzera ta cervena znacka ... keby to nebolo nanovo znacene, tak som ticho ... ale znacka je nanovo vyznacena, ale aby ju aj trosku precistili, tak o tom mozme len snivat
ale ze sa turisticky klub nehanbi za to, ako vyzera ta cervena znacka ... keby to nebolo nanovo znacene, tak som ticho ... ale znacka je nanovo vyznacena, ale aby ju aj trosku precistili, tak o tom mozme len snivat
ja viem tiez som tamade isiel, s tym cistenim to nie je az take jednoduche, je stym dost roboty a navyse musis mat aj povolenie
Povolenie nemoze byt az taky obrovsky problem ak sa nejedna o uzemie rezervacie ... a roboty je dost, to uznavam ... ale keby bola snaha, tak aj ludia by sa nasli, mozem povedat za seba, ze ak by sa nejaka takato brigada organizovala, tak by som sa aj zucastnil ... ale ako som uz napisal, najprv by musela byt snaha
Ja len dodam, ze mozete lutovat, ze ste nesli do Varina
Koho tym oslovujes? Lutovat by som mohol, keby som tam chcel ist a nemohol. Ved len same zle veci sa tam diali: neopravnene jedenie cudzich veceri, trhanie retazi, defekty, padanie, stracanie sa v terene, ... Vies ako je pohodlne doma v kresle? Ziadne kopce, ziadna namaha.
Ale vazne: urcite by som prisiel rad, ale toto stretko uz od zaciatku sa javilo ako velmi masivne. Ja radsej trocha komornejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne je to v zasade jedno, ktory termin sa zvoli. Pridal by sa aj Bari, ak by sa slo 1.5., 8.5. sa chysta na maraton vo Vlkanovej.
PS : Peto, no sup sup s fotkami
fuuuj, chrt...
Tramp klobuk dole, tolko km naraz som uz 3 roky nepresiel:)
PS: Vo Varine bolo velmi dobre. AM.EN trasy co sme sli takmer dokonale;)
Citaj pozornejsie:), Cierna hora mi nedala spat.
ja viem tiez som tamade isiel, s tym cistenim to nie je az take jednoduche, je stym dost roboty a navyse musis mat aj povolenie
Koho tym oslovujes? Lutovat by som mohol, keby som tam chcel ist a nemohol. Ved len same zle veci sa tam diali: neopravnene jedenie cudzich veceri, trhanie retazi, defekty, padanie, stracanie sa v terene, ... Vies ako je pohodlne doma v kresle? Ziadne kopce, ziadna namaha.
Ale vazne: urcite by som prisiel rad, ale toto stretko uz od zaciatku sa javilo ako velmi masivne. Ja radsej trocha komornejsie.
a ty ze si nebol na Makovici