Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Koho tym oslovujes? Lutovat by som mohol, keby som tam chcel ist a nemohol. Ved len same zle veci sa tam diali: neopravnene jedenie cudzich veceri, trhanie retazi, defekty, padanie, stracanie sa v terene, ... Vies ako je pohodlne doma v kresle? Ziadne kopce, ziadna namaha.
Ale vazne: urcite by som prisiel rad, ale toto stretko uz od zaciatku sa javilo ako velmi masivne. Ja radsej trocha komornejsie.
Sice som to nenapisal, ale teba som z toho vynechal, lebo som vedel, ze si nemohol ist.
Bajkboro, Makovicu a Varin by som nevymenil za nic na svete. Keby si videl to prostredie aj ty by si zmenil nazor. Zilina rulez.
Slavo, ja sa pridam na stranu Jfaba ... ja tiez nejako extra nemusim masivne akcie ... verim, ze prostredie je tam super, ale tvrdit, ze mozem lutovat, ze som tam nebol ... no, mozno trochu silne slova
V sobotu sme isli na vyjazd tusim siedmi, takze ziadna masova akcia.
Vecer predtym bol masovy pijales? Inak si to neviem vysvetlit.
P.S. Myslim, ze podobne akcie by stali za to, aj ked tiez nie som zastancom masoviek. Osobne som sa neprihlasil preto, lebo bol dost skory termin (atrofia svalov po zime a pod.) a obava z blata a snehu vo vyssich polohach.
Po dnesnej dohode s Trampom to vyslo takto:
stvrtok 1.5. - Krompachy
stretko 15-20 min pred odchodom vlaku, vestibul zeleznicnej stanice.
Prida sa niekto?
P.S. Myslim, ze podobne akcie by stali za to, aj ked tiez nie som zastancom masoviek. Osobne som sa neprihlasil preto, lebo bol dost skory termin (atrofia svalov po zime a pod.) a obava z blata a snehu vo vyssich polohach.
nie,teda mozno aj bol pijales,ale my sme prisli az v sobotu rano a vsetci sa sli chrtit a stracat a ostali sme siesti Amenaci
Dnes som neplánovane prešiel hrebeň z Drienovskej po modrej na Kendický kríž, daľej smerom na Furču, potom motorkárskou cestičkou na zelenú cyklotrasu po nej na hrebeň Kvašnej až k záhradkám na Vydumanci. Všetko je perfektne zjazdné, motorkári nezaháľajú, vyjazdili to na jedničku. Ak ste to teraz nejazdili, doporučujem, je to super! A to som celé išiel na slikoch.
Môžem potvrdiť slová Racha. Ja som dnes prešiel trasu šaršiského maratónu. Myslím, že v lesoch je až príliš sucho. A vidieť že chlpaci tvrdo trenuju, pretože trasa je dosť vyjazdená nie len od motorkárov ale aj od bikerov. Bolo super.
Po dnesnej dohode s Trampom to vyslo takto:
stvrtok 1.5. - Krompachy
Prida sa niekto?
a cotak tam aj spät na bajkoch v Krompachoch si dat obed
Bez urazky, Krompachy su dedina a pochybujem, ze v den statneho sviatku sa tam niekde najes. Za to cez pracovny den mam velmi dobru skusenost s obedom v miestnej restike. Dobre, vela a lacno. Pohodlie vlacika za jazdu asfaltom urcite nevymenim.
Dnes nas po maratonskej jazdilo akosi vela. Este stastie, ze sme sa nepozrazali. Ale stretnut sme sa mohli, skoda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale vazne: urcite by som prisiel rad, ale toto stretko uz od zaciatku sa javilo ako velmi masivne. Ja radsej trocha komornejsie.
Sice som to nenapisal, ale teba som z toho vynechal, lebo som vedel, ze si nemohol ist.
Bajkboro, Makovicu a Varin by som nevymenil za nic na svete. Keby si videl to prostredie aj ty by si zmenil nazor. Zilina rulez.
stvrtok 1.5. - Krompachy
Prida sa niekto?
nie,teda mozno aj bol pijales,ale my sme prisli az v sobotu rano a vsetci sa sli chrtit a stracat a ostali sme siesti Amenaci
stvrtok 1.5. - Krompachy
Prida sa niekto?
a cotak tam aj spät na bajkoch v Krompachoch si dat obed
Dnes nas po maratonskej jazdilo akosi vela. Este stastie, ze sme sa nepozrazali. Ale stretnut sme sa mohli, skoda.
Je ten bordel dlhy? Predpokladam, ze niekde v okoli furce.. dalo by sa to spratat?
Je ten bordel dlhy? Predpokladam, ze niekde v okoli furce.. dalo by sa to spratat?
jj dalo ale trebalo by zasa motorovu pilu a dobru partiju tak ako mynule na zltej
A mozno to aj cele das;) Inak musim pochvalit, dost dobre si siel, dostavas sa do toho! :>>
Krompachy - Krompassky vrch - cervena znacka - Margecany - Bystra - Hornadske luky - Prokopov Mlyn - Lubovec - Radatice - Presov
PS : Blizsie info podam osobne (aspon dufam) v stredu vecer v Stastnej hodinke, kde budeme mat rezervovane od 20:00.