Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
2 Persing : Ale ved v pohode, Branisko je skutocne silny argument na zmenu trasy a viem, ze sa cakame ... ja si vsak tuto trasu chcem prejst uz hodne dlho, takze mna Branisko nezlaka 2 Robka2 : Kludne sa mozes pridat, mna brzdit nebudes, skor mam obavy, aby som Ti stihal (z toho, co som pocul)
Hmm ... zacinam mat pocit, ze nakoniec pojdete vsetci Branisko len ja pojdem tu povodnu trasu ... ale na druhej strane aspon nebudem nikoho zbytocne brzdit a zdrziavat
Ten prvy je zbytocny, v pohode sa to da zvladnut aj tym druhym. A ten prvy by som nestihol ani keby som ako chcel. Rano o 7:00 koncim v praci. Pre PO navrhujem toto:
ako myslite, ale ked som bol s vami naposledy na branisku, na konci mi komp ukazoval nieco cez 90km
Fiha, sme vobec na taku dialku pripraveni?:>> Hmm, zamyslam sa nad sebou.. Podla mna to dame, je tam vela zjazdu, a uz ked sa vyteperime na smrekovicu tak to bude v cajchu. Potom uz vicemene z kopce. Skor vice jak mene:)
chlapi nechcela som sa vám miešať do rozhodovania,ale jfab má pravdu..pozrite si výjazdy v okolí ke,čo mi dnes poslal pista...hlásia dážď a ja som dnes na bike zmokla 2x,aj keď to bol len taký príjemný dážď...ale vždy v inom úseku:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2 Robka2 : Kludne sa mozes pridat, mna brzdit nebudes, skor mam obavy, aby som Ti stihal (z toho, co som pocul)
ja by som sa tiez pridal
Pridal kam?
Hmmm, v Trampovej citacii sa spominalo Branisko
Os 7802
Košice 7:28
Kysak 7:45
Krompachy 8:19
alebo
Os 7804
Košice 8:44
Kysak 9:01
Krompachy 9:38
?
Dla mna uplne staci ten druhy vlak. Ta trasa nieje zas tak dlha a zo SB sa pojde ajtak asi vlakom domov..
Dla mna uplne staci ten druhy vlak. Ta trasa nieje zas tak dlha a zo SB sa pojde ajtak asi vlakom domov..
ako myslite, ale ked som bol s vami naposledy na branisku, na konci mi komp ukazoval nieco cez 90km
Fiha, sme vobec na taku dialku pripraveni?:>> Hmm, zamyslam sa nad sebou.. Podla mna to dame, je tam vela zjazdu, a uz ked sa vyteperime na smrekovicu tak to bude v cajchu. Potom uz vicemene z kopce. Skor vice jak mene:)
dufam ze nas tolkych zoberu do vlaku
Dobry napad, Branisko v sobotu, Slanske vo stvrtok.
v sobotu musim byt skoro doma, takze by som aj tak nemohol
od 2.5 je uzavrety tunel, takze vsetka doprava pojde po starej ceste