Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Kuvici zakuvikali a uz sa akoze presuva:) Toto mam rad.. predpoved na sobotu je blbost. Teraz este meteorologovia nevedia nic. Takze zajtra branisko, 8:20 na stanici v PO. Kto chce ist branisko /krompachy, pride. Fotak beriem. Ak bude chcat, tak sa nepojde, samozrejme.
ty máš ale ťažký nick,chceš ma zabiť?:)) nebudeš mi veriť,ale ozaj vždy v inom úseku, z Vysokého vrchu som utekala pred dažďom,ale už počas dažďa v nádej,že Bankov je v pohode,on bol,ale len dovtedy,pokiaľ som tam nevyšľapala..a keď konečne prestávalo pršať nad Vysokým,tak začalo nad Bankovom..priťahujem asi vlhkosť:))) ale pišta ma varoval,ale nie na dnes, ale na následujúce dni a veru...bude pršať...či sa vám to páči alebo nie..aj moja meteorologická stanica doma ukazuje tllak dole, a to neveští nič dobre:) ale to vy viete.) ako pišta napísal...aj bikovanie v daždi má svoje čaro..môžem potvrdiť,dnes som tým prešla:)) a nepáčilo sa mi to vôbec:)
este niekto tu cakaaaa??? vidla v servise,tak co uz mozem,len cakat
môj chudák...požičala by som ti svoj bike,aj tak som dnes upratovala:) ale tebe by sa môj bike nepáčil:)) ale požičala by som ti ho s radosťou:)) a vidlu kedy budeš mať?
heh zas take hrozne to nieje,zajtra by to malo byt hotove a cez vikend si to vynahradim no ratam tak najblizsie reporty z Braniska az vecer okolo siedmej...
dobre ,že vravíš,že budú najskôr nejaké pocity z Brabiska až o 19..idem makať ďalej:) tiež chcem vypadnúť na bike aj na celé dni:)) tak musím stíhať všetko:) a ty si uži nasledujúce dni:) prajem ti to:)
Ha chalani neodpisuju, ale ja sa "pochvalim", ze som si dnes dal s chalanmi zilincanmi vyjazd na Sulovske vrchy, ale kedze som nemal dost, tak sme si dali vyjazd na Polom a zjazd po modrej a zltej do Strecna. Ako som si ten zjazd v sobotu uzil, tak dnes sa mi isiel uplne na figu. Nuz nava robi svoje. A neostalo to ani bez odrenin
Takze pred chvilou som dosiel domu z výjazdu Branisko bolo super teraz idem hodit sprchu ,dufam ze Dijck a Mafin daju niejake foto z dnesnej akcie,ked neostali dlho na pive pardon kofole
No, skupinka co sla Krompachy - Presov dosla do PO o nieco skor ako chalani z Braniska ... ale mam dost ... nebyt jedneho debilneho useku (lesna cesta, po ktorej sa taha drevo a tecie nou potocik) tak dojdem domov cisty. Ale bolo dobre
ja len dotaz...zmokli ste? bez irónie......no ja mám rada dážď,keď sa na neho dívam z poza okna,ale keď už ma prichytí 50km od domu,som staočná..nemám na výber:) závidím vám tie km v nohách:) či už skupine z Braniska alebo Krompach:)
lakko tak skoro ? to by stihli akurat tak vlakom alebo dat 5 redbullov a na slikoch domov ... inak v PO sme mali slusne pocasicko /rano trosku sprchlo okolo 9/, jj kde su fotkyyy ? rychlo rychlo
2 robka2 : Nastastie sme nezmokli, dazd nas chytil pri odbocke na chatu Klenov (cesta z Margecian do Zipova) a schovali sme sa v autobusovej zastavke ... sice sme tam potom sedeli asi tak 40 minut, ale preckali sme to pekne v suchu a potom, ked to preslo, tak sme neohrozene a smelo pokracovali v nasej trase
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vzdy v inom useku si zmokla?
ty máš ale ťažký nick,chceš ma zabiť?:)) nebudeš mi veriť,ale ozaj vždy v inom úseku, z Vysokého vrchu som utekala pred dažďom,ale už počas dažďa v nádej,že Bankov je v pohode,on bol,ale len dovtedy,pokiaľ som tam nevyšľapala..a keď konečne prestávalo pršať nad Vysokým,tak začalo nad Bankovom..priťahujem asi vlhkosť:))) ale pišta ma varoval,ale nie na dnes, ale na následujúce dni a veru...bude pršať...či sa vám to páči alebo nie..aj moja meteorologická stanica doma ukazuje tllak dole, a to neveští nič dobre:) ale to vy viete.) ako pišta napísal...aj bikovanie v daždi má svoje čaro..môžem potvrdiť,dnes som tým prešla:)) a nepáčilo sa mi to vôbec:)
dufam, ze nebudem musiet znova drhnut bike
A to si myslis ze su uz doma? Mozno k veceru sa niekto ozve.
predpokladam, ze sa este kupu.
tiez by som tam rad bol, ale mam vela prace na zajtra.......................
som zvedavy na zazitky a dojmy.
môj chudák...požičala by som ti svoj bike,aj tak som dnes upratovala:) ale tebe by sa môj bike nepáčil:)) ale požičala by som ti ho s radosťou:)) a vidlu kedy budeš mať?