Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Po prijazde do Lipan pripoj odchadza o 3 min. Aky problem prestupit? Nebudem nikoho presviedcat, ale ja na cestu 1. tr. nepojdem.
Blesk beriem len v pripade, ze budes vela blyskat.
Po prijazde do Lipan pripoj odchadza o 3 min. Aky problem prestupit? Nebudem nikoho presviedcat, ale ja na cestu 1. tr. nepojdem.
jfab to mas jedno lebo aj s P.Pola musis prejst po ceste 1 triedy ale aj ja som za tu tvoju alternativu ps. len aby sa nebliskalo z oblohy
Jozef, nebud tvrdohlavy. Aky ma zmysel prekladat biky a cestovat dlhsie, ked tak ci tak je treba presjst kusok po ceste 1.tr. (z Lipan o nieco viac) a napojit sa na stejnu cestu? Z Kamenice je to po sotoline.
Edit: Ked som zacal pisat prispevok, ten o dohode na stanici este nebol.
zajtra mam termin na vymenu pruziny na aute, takze sa nemozem pridat, preto som si dal Cergov dnes aj ked len na Cergovsku chatu a spet, bolo este dost mokro, ale do vecera to dufam uschlo.
ta dnes bolo super bolo nas 15 nast Lipany,Mincol, chata Cergov, a ceresnicka na koniec super krcma v Zahradnom to sme otvarali oci. Akurat pocasie sa znami trosku zahravalo.Aj miny kici krupky nam padali Ps. okamzite Dijku fotacky
Pozdravujem Prešovčanov! Pripravujem si papierovo trasu z Prešova do Košíc. Chcem sa opýtať či je zjazdná trasa, ako je nakreslená na priloženej mape. Hlavne mi ide o úsek Prešov - Kvašna voda a Bzenov - Sedlice.
Trasa Prešov - Kvašna voda je teraz pekne zjazdna, ale ak dlhodobejsie zaprsi, uzijes si blatko. Blatisty usek sa casto vyskytuje aj medzi Kvasnou vodou a Radaticami. Nedavno odtial vkaldal fotku do fora Pista, myslim, ze vo vlakne o jazdeni okolo Kosic.
Usek Bzenov - Sedlice nepoznam.
Trasa Prešov - Kvašna voda je teraz pekne zjazdna, ale ak dlhodobejsie zaprsi, uzijes si blatko. Blatisty usek sa casto vyskytuje aj medzi Kvasnou vodou a Radaticami. Nedavno odtial vkaldal fotku do fora Pista, myslim, ze vo vlakne o jazdeni okolo Kosic.
Díky jfab. Tú fotku si pamätám, takže radšej za sucha, hlavne s ohľadom na stúpanie na Kvašnu vodu.
Pozdravujem Prešovčanov! Pripravujem si papierovo trasu z Prešova do Košíc. Chcem sa opýtať či je zjazdná trasa, ako je nakreslená na priloženej mape. Hlavne mi ide o úsek Prešov - Kvašna voda a Bzenov - Sedlice.
o tej trase plati to co napisal Jfab, usek z Bzenova do Sedlic tiez nepoznam a neviem o tom ze by sa jazdil, pred tyzdnom som skusil juznejsie udolie (Janovske jarky) a cesta obcas isla dnom potoka, ale bolo tvrdy podklad, predpokladam ze to udolie co si vybral nebude o nic lepsie, skor by som odporucal tu cestu co stupa hore na pole, ale je to dost stupak, (ja som to isiel opacne) na hrebeni je to pekne zvezenie, pripadne rovno z Radatic po maratonskej v protismere a cez Resetku do Sedlic ale dobre by to bolo este pred Resetkov do Suchej Doliny a potom po ceste okolo lomu k Pustemu mlynu a Sopotnicou k Hornadu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jfab to mas jedno lebo aj s P.Pola musis prejst po ceste 1 triedy ale aj ja som za tu tvoju alternativu ps. len aby sa nebliskalo z oblohy
Jozef, nebud tvrdohlavy. Aky ma zmysel prekladat biky a cestovat dlhsie, ked tak ci tak je treba presjst kusok po ceste 1.tr. (z Lipan o nieco viac) a napojit sa na stejnu cestu? Z Kamenice je to po sotoline.
Edit: Ked som zacal pisat prispevok, ten o dohode na stanici este nebol.
bajkboro nepridavaj, na stanici som kupoval 14 listkov. Kto isiel nacierno?
bajkboro nepridavaj, na stanici som kupoval 14 listkov. Kto isiel nacierno?
no vies my postarsi uz dobre nevidime a stym suvisia ostatne veci aj pocitanie
Díky za odpovede.
Díky jfab. Tú fotku si pamätám, takže radšej za sucha, hlavne s ohľadom na stúpanie na Kvašnu vodu.
o tej trase plati to co napisal Jfab, usek z Bzenova do Sedlic tiez nepoznam a neviem o tom ze by sa jazdil, pred tyzdnom som skusil juznejsie udolie (Janovske jarky) a cesta obcas isla dnom potoka, ale bolo tvrdy podklad, predpokladam ze to udolie co si vybral nebude o nic lepsie, skor by som odporucal tu cestu co stupa hore na pole, ale je to dost stupak, (ja som to isiel opacne) na hrebeni je to pekne zvezenie, pripadne rovno z Radatic po maratonskej v protismere a cez Resetku do Sedlic ale dobre by to bolo este pred Resetkov do Suchej Doliny a potom po ceste okolo lomu k Pustemu mlynu a Sopotnicou k Hornadu
Klobuk dole ...