Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Joooj peekny mate ten Šariš dnes som mal čest tadial ist. Krasa z presova na kapušiansky hrad,odtial do fintic naspat do presova na kvašnu vodu,čertov kamen, radatice, lubovec , hore krasnymi lukami na vrch sopotnice a dole do kysaku. z kysaku cez vysoky vrch domov do kosic. Najkrajsi usek bol samozrejme cez šaris. dokopy 85km
A aby som nezabudol aj steju bol zomnou.
Joooj peekny mate ten Šariš dnes som mal čest tadial ist. Krasa z presova na kapušiansky hrad,odtial do fintic naspat do presova na kvašnu vodu,čertov kamen, radatice, lubovec , hore krasnymi lukami na vrch sopotnice a dole do kysaku. z kysaku cez vysoky vrch domov do kosic. Najkrajsi usek bol samozrejme cez šaris. dokopy 85km
a ja som to mal 113 km... ale musim uznat , very nice niekedy sa tam musime vratit, napr na tie slanske (inak priemerna 16.0 a max 72.5)
Kosicanom sa cim dalej tym viac paci na Sarisi; ) Steju, kopro3, nabuduce povinne na AM.EN : ) Dneska nas bol pozriet zusky a z hosti zo zapadu matheos a mar_tin, dali sme len kratku krasu-> po kvasna naucny a nad slovnaftku:) Kvalitne som sa rozbil, tak mi treba.. foto snad dnes nejake pridam. Este som nestihal spracovat ani foto z cergova..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..som rád chalani, že sme sa dnes v lese stretli, ukázali ste mi pekné miesta... budem doma cvičiť aby som nabudúce nemusel toľko prenášať bike...
bajkboro mladsi
Opeknieva to tu.