Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
som za,mozme si to potom prejst aj viac krat zaciatkom augusta pribudne jeden biely Nomad-kamos z NL chce prist pojazdit,tak by sme mu mohli ukazat AM/EN made in Slovakia
som za,mozme si to potom prejst aj viac krat zaciatkom augusta pribudne jeden biely Nomad-kamos z NL chce prist pojazdit,tak by sme mu mohli ukazat AM/EN made in Slovakia
Ono si to das raz a budes mat statocne dost:) Rozmyslam kde by nas este avia vedela vyviezt...hmm, cergov
Pozdravujem Prešovčanov! Pripravujem si papierovo trasu z Prešova do Košíc. Chcem sa opýtať či je zjazdná trasa, ako je nakreslená na priloženej mape. Hlavne mi ide o úsek Prešov - Kvašna voda a Bzenov - Sedlice.
Díky za odpovede.
Dnes som bol prejsť úsek Bzenov - Sedlice, o ktorý si sa zaujímal. Lepšie povedané pokúšal som sa prejsť tento úsek. Na tú lesnú cestu sa nedostaneš z Bzenova ale musíš ísť ďalej smerom na Rokycany a za mostom cez Svinku cca 300m je odbočka doprava. (Pozri letecké snímky na http://mapy.atlas.sk/ ) Po nej sa dostaneš k rampe za ňou pokračuješ spodnou cestou. Vraciaš sa lesom smerom nad Bzenov. Dnes bola cesta dosť rozmočená plná mlák. Občas som bike prenášal. Cesta stúpa celkom mierne je dosť jazdená traktormi takže aj tak vyzerá. Odporúčal by som ju ísť po dlhšom období sucha. Bohužiaľ ma táto cesta doviedla niekde úplne inde ako som plánoval. Odbočku som nevidel žiadnu. Myslím ,že chybu som urobil pred prvým prudkým stúpaním bolo potrebné odbočiť mierne doľava a pokračovať dolinkou ale bolo to celé zarastené a vyzeralo to nepriechodne. Nakoniec som sa spôsobom pokus, omyl na Rešetku dostal. Ako bonus som si na záver vychutnal zjazdík do Radatíc. Dnes bola cesta z Radatíc na Kvašnu úplne suchá.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
že naliehanie... som ťa slušne poprosil... aby som mohol pred fanúšikmi frajerovať
Nie je problem, ked bude zdravie sluzit, bude nas viacej
neblazni , jake spomalovanie , itak sa najviac caka na reigny , co zjazd to defekt
neblazni , jake spomalovanie , itak sa najviac caka na reigny , co zjazd to defekt
no nevedel som kde to je fotene, ale ked ma dnes Pali vytiahol do Zapadnych Lesov, tak ma osvietilo, ale isli sme to protismerne ...
Vyzera to zaujimavo. Ten obchodny dom Jednota je v Presove? Ako sa dostat na start v sedle Branisko?
Ono si to das raz a budes mat statocne dost:) Rozmyslam kde by nas este avia vedela vyviezt...hmm, cergov
...si este nerozmyslal, ci by Dancul nevybavil dajake vrtulniky na vysadok
To by sa dalo. Len by taky sikorski by vysiel asi viac jak avija:)
...
P.S. Jedini slusni zaujemcovia o puzdra su doposial Slavo a Dano, nikto iny nepotvrdil svoj zaujem, asi sa na to vyse.iem ...
no sikorski na slovensku tazko najdes, ale taka MI-8 by vysla cez 100 litrov na letovu hodinu
nerozmyslaj o avii ale trenuj naco sisi kupil taky tazky bajk
Díky za odpovede.
Dnes som bol prejsť úsek Bzenov - Sedlice, o ktorý si sa zaujímal. Lepšie povedané pokúšal som sa prejsť tento úsek. Na tú lesnú cestu sa nedostaneš z Bzenova ale musíš ísť ďalej smerom na Rokycany a za mostom cez Svinku cca 300m je odbočka doprava. (Pozri letecké snímky na http://mapy.atlas.sk/ ) Po nej sa dostaneš k rampe za ňou pokračuješ spodnou cestou. Vraciaš sa lesom smerom nad Bzenov. Dnes bola cesta dosť rozmočená plná mlák. Občas som bike prenášal. Cesta stúpa celkom mierne je dosť jazdená traktormi takže aj tak vyzerá. Odporúčal by som ju ísť po dlhšom období sucha. Bohužiaľ ma táto cesta doviedla niekde úplne inde ako som plánoval. Odbočku som nevidel žiadnu. Myslím ,že chybu som urobil pred prvým prudkým stúpaním bolo potrebné odbočiť mierne doľava a pokračovať dolinkou ale bolo to celé zarastené a vyzeralo to nepriechodne. Nakoniec som sa spôsobom pokus, omyl na Rešetku dostal. Ako bonus som si na záver vychutnal zjazdík do Radatíc. Dnes bola cesta z Radatíc na Kvašnu úplne suchá.