Na zelenej (Malkovska) hore pri velkom dube doprava a potom nic... Lesaci sa postarali o dalsi neprejazny a pekny usek smerujuci k pristresku pri arboretu (byvala maratonska trat). Kolaje od tazkej techniky nie su nicim oproti mnoztvu dreva a haluziny rovno na chodniku na viacerych miestach.
Vlado a ty skadzi znas? Ale frajerka neni argument. Ked pridem domov, najprv ma vsetci privitaju, nakrmia a potom mi rovno daju do ruky lopatu, ryl, hrable, motyku, alebo akekolvek ine pracovne naradie, a ja sa mozem na bike tak akurat kukat
Na zelenej (Malkovska) hore pri velkom dube doprava a potom nic... Lesaci sa postarali o dalsi neprejazny a pekny usek smerujuci k pristresku pri arboretu (byvala maratonska trat). Kolaje od tazkej techniky nie su nicim oproti mnoztvu dreva a haluziny rovno na chodniku na viacerych miestach.
jfa dnes som tam bol a nadaval som ako pohan vychadza mi stoho len jedno " Blby lidi taki lidi panbuch je ma take rad"
Vlado a ty skadzi znas? Ale frajerka neni argument. Ked pridem domov, najprv ma vsetci privitaju, nakrmia a potom mi rovno daju do ruky lopatu, ryl, hrable, motyku, alebo akekolvek ine pracovne naradie, a ja sa mozem na bike tak akurat kukat
Presne tie miery platia co su aj tam. Ja mam vysku 180 a Lko... A ten dres ma byt trosku volnejsi, je to AM.EN dres:) Zatial viem len o tebe a este 2 ludoch ze ho chcu...co je malo.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.