Takže ak si niekto zmyslí ísť niekedy so mnou nech sa hlási. Sem tam som ochotný sa aj prispôsobiť.
UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
Cerveny domcek je doslova chalupka lese. Povedzme niekde medzi Stupavou a Lozornom v lese, capovat tam necapuju vobec nic Myslim, ze je to nejaka stara horaren, ktora sa obca vyuziva, ale je to skor nahoda, ze tam stretnes nejakych ludi, co by s tym mali nieco spolocne. Inak povedane, klasicka opustena chatka v prdeli v lesiku
oj tam to moc nepoznam... chodievame sa vykupat na priehradu do lozorna ked ideme cez kosarisko alebo pajstun (mensia zachadzka ale oplati sa)
co je na tej chatke take vynimocne ze chalaniska chcu ist okolo? nejaky prijemny zjazdik tam vedie ? alebo odtial?
Kedze tam podla mna nie je nic vynimocne, tak som tam bol asi raz, alebo dva krat v zivote, a ani si nepamatam, ze by tam viedol nejaky sper zjazdik, skor take rovinatejsie je to tam, take nezaujimave
Presne, nie je tam nic take zaujimave, ako ciel trasy je to hlupost ale ako prechodovy bod sa to sa pouzit
skor ide o to ze som minule pred chalanmi spomenul pojem Cerveny domcek a strasne si z toho robili srandu...
da sa tam dostat aj po zelenej znacke od priehrady alebo zo stupavy
Ku cervenemu domceku vedie od Stupavy lesna asfaltka. Len tak mimochodom. Ked uz, zaujimava je modra (asfaltka je zelena, teda nie ze by bola natreta na zeleno) poza Pajstun. V udolicku, trochu do kopca a same sutriky pod kolesami.
Ku cervenemu domceku vedie od Stupavy lesna asfaltka. Len tak mimochodom. Ked uz, zaujimava je modra (asfaltka je zelena, teda nie ze by bola natreta na zeleno) poza Pajstun. V udolicku, trochu do kopca a same sutriky pod kolesami.
modru som im ukazal teraz v utorok a myslim ze Buko a Mamela si ju velmo oblubili, je to nastupanych cca 280m /4km , pricom zo zaciatku to tak ani nevyzera, zdviha sa to nenapadne
ano je to skoro rovina - myslim, ze by sa na tomu useku vyborne darilo kukurici napriklad
pokial ide o cerveny domcek - ked som sa spytal dea, ze co to vlastne ten cerveny domcek je - tak mi povedal: "Ze vlastne taka ruzova buda" myslim, ze kazdy normal chlap s akymi-takymi zivotnymi skusenostami si pod ruzovou budou predstavuje BORDEL a tak zacala velmi plodna diskusia...
Mamela Akože odchádzam zajtra ráno do preč až do nedele večera. Vaše zoskupenie by som uvítal ale nie je kedy. Idem sa zašívať na jednu chatu a moja činnosť bude spočívať v kálaní dreva.
Prikladam mapku "ako na cerveny domcek".
Mne je jedno ze je to obycajna buda v lese kde nic nie je, dolezite je ze mame ciel a cestu k nemu..
oranzovym je alternativna trasa ako sa vyhnut useku kde je furt blato
vidime sa zajtra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co je na tej chatke take vynimocne ze chalaniska chcu ist okolo? nejaky prijemny zjazdik tam vedie ? alebo odtial?
skor ide o to ze som minule pred chalanmi spomenul pojem Cerveny domcek a strasne si z toho robili srandu...
da sa tam dostat aj po zelenej znacke od priehrady alebo zo stupavy
modru som im ukazal teraz v utorok a myslim ze Buko a Mamela si ju velmo oblubili, je to nastupanych cca 280m /4km , pricom zo zaciatku to tak ani nevyzera, zdviha sa to nenapadne
ja ti na toto nic hovorit nebudem, pockam ako sa vyjadria dotycni pani
pokial ide o cerveny domcek - ked som sa spytal dea, ze co to vlastne ten cerveny domcek je - tak mi povedal: "Ze vlastne taka ruzova buda"
ide sa do bordelu!!
10:30 pod cervenym mostom - ucast: Buko, Tomike, Mamela, Deo (?)
uvitame novych clenov/rychle zeny.
trasa - freestyle v dlzke 55 - 70km, tempo - tak aby nam nebola zima...
Mne je jedno ze je to obycajna buda v lese kde nic nie je, dolezite je ze mame ciel a cestu k nemu..
oranzovym je alternativna trasa ako sa vyhnut useku kde je furt blato
vidime sa zajtra
v nedelu ?