A na porac sa neviem dockat uz teraz. :mrgreen:
+1 :)
03.11.2008 - 19:35:36
00
... tesim sa na porac .....]

Mate sa na co :wink: Prave vcera som si poznacil HARD CORE CENSORED :wink: vyda to zase okolo cca 90 km
03.11.2008 - 22:20:33
00
napr. camping Slnecne skaly pri Rajeckych : ) http://www.camping-raj.sk/

To moc nedoporučuju, pokud máte rádi svoje biky. Od chatky vedle vrátnice nám zmizely dva bicykly :cry: a vrátný se divil, proč chceme volat policii :evil:
03.11.2008 - 22:59:26
00
Mate sa na co :wink: Prave vcera som si poznacil HARD CORE CENSORED :wink: vyda to zase okolo cca 90 km

Jeeej ... tesime saaaaa ...
04.11.2008 - 17:11:35
00
Hm, tak my sme mali biky v chatkach kde sme byvali..bez problemov. Urcite by som svoj bike nenechal len tak na noc v neobyvanej chatke...
04.11.2008 - 18:14:07
00
talže zatiaľ sú u spomenuté dve miesta

Varín a ATC
alebo okolie BB hotel Lesak > pod vedením Geryho F.

za pár dni bude hlasovanie .. tak ak má ešte niekto záujem pridať sa aby ste to stihli
05.11.2008 - 20:32:13
00
talže zatiaľ sú u spomenuté dve miesta

Varín a ATC
alebo okolie BB hotel Lesak > pod vedením Geryho F.

za pár dni bude hlasovanie .. tak ak má ešte niekto záujem pridať sa aby ste to stihli

moj nazor je, ze na hlasovanie je este priskoro. urcite sa este niekto najde, kto da dobru ponuku...
06.11.2008 - 06:24:05
00
Myslím že najlepším riešením pre obe strany by bolo urobiť stretko Poráč. Nebude to síce niekde "v strede" Slovenska ale kto chce tak sa dopraví aj z druhého konca republiky. /qua veď Slovensko je len malý fliačik na mape/
Tým pádom máme postarané o program a trasy a zároveň podporíme dobrú vec jedných malých šialencov na čele s Drótikom. hehe
06.11.2008 - 11:25:49
00
turbi ale ak bude jedno stretko v maji napr a potom dalsie v poraci tak bude 2x tak dobre ako keby bolo len porac ;-]
06.11.2008 - 11:26:57
00
Tazko porovnavat stretnutie ludi na vikend typu Varin s kompletne organizovanou akciou typu Porac. Samozrejme aj stretko ma svoje caro a preto sa ho rad zucastnim ak budem mat v danom termine cas, ale prioritou je pre mna Porac.

To Dodo: Mam pre vas jeden tip. :) Ak by sa vam podarilo zakomponovat do tras v Poraci aj nieco v style "Po stopach Kralovskeho maratonu", tak by som bol velmi vdacny. Trasa toho maratonu isla totiz cez Narodnu prirodnu rezervaciu Rajtopiky a viedla aj na Slubicu a to su miesta, ktore by som chcel vidiet a tak skoro sa tam bez vas asi nedostanem.
06.11.2008 - 12:24:41
00
samozrejme, ze toto nebude taka akcia ako porac a kto si to mysli tak bude asi aj sklamany :)
okrem toho niekto nebude moct prist na tu porac...predasalen je to v dovolenkovom obdobi atd.
06.11.2008 - 15:27:01
00
........ jedných malých šialencov na čele s Drótikom. hehe

Sak pockaj toto mi vysvetlis osobne :lol:
Tazko porovnavat stretnutie ludi na vikend typu Varin s kompletne organizovanou akciou typu Porac. Samozrejme aj stretko ma svoje caro a preto sa ho rad zucastnim ak budem mat v danom termine cas, ale prioritou je pre mna Porac.

To Dodo: Mam pre vas jeden tip. :) Ak by sa vam podarilo zakomponovat do tras v Poraci aj nieco v style "Po stopach Kralovskeho maratonu", tak by som bol velmi vdacny. Trasa toho maratonu isla totiz cez Narodnu prirodnu rezervaciu Rajtopiky a viedla aj na Slubicu a to su miesta, ktore by som chcel vidiet a tak skoro sa tam bez vas asi nedostanem.
Dik za tip, na Kralovskom som bol, ale okrem vyhladu zo Slubice ma okolity teren nicim neuputal, pretoze podobne tereny mame aj blizsie, kazdopadne tvoj typ neskonci v kosi :wink:
06.11.2008 - 23:41:48
00
Ja by som mal jeden skromny navrh na buducorocne stretko. Po minulej navsteve Banskej Stiavnice som ostal ohureny mestom a jeho okolim. Tato lokalita poskytuje nepreberne mnozstvo pestrych tras, na ktorych je mozne spoznat aj rozne technicke a kultorne pamiatky. Trasy su vhodne najma pre XC jazdcov, AMENaci by boli v tomto pripade trochu ochudobneni. Myslim, ze ani so sprievodcami by nebol problem. Horsie je to s dopravnou dostupnostou, pretoze vlaky tam jazdia velmi striedmo a je potrebne niekolko krat prestupovat. Kto ma auto, tak problem nie je.
13.11.2008 - 12:23:07
00
Ja som OK aj so Stiavnicou, pekna lokalita.
13.11.2008 - 13:51:33
00
V Štiavnici som bol a potvrdzujem, že tam je fakt pekne. Do bane asi nepôjdeme ale aj iné zaujímavosti tam sú :wink:
13.11.2008 - 13:53:28
00
keyboard_arrow_up