to mohol byť asi klokan... ono to žije, ale tak pri ich štýle jazdenia ich asi skôr stretneš s lopatou jak robia nejaký nový drop.. lebo sa nemotajú 4 + hodiny v lese jak bežný xc... ale najlepšie hore na kopec autom a dole je za 2 minúty a odjazdené
Oliver a Olivia su myslím tiež dobré ale to asi niekto iný staval. ale to je všetko potom už len strminy:) S Lenkou som bol par krat je v pohode. Xc vyletíky nebude jazdit to môže aj sama.
Vsak je v tom linku. Za Pythona mu v kazdom pripade moze aj "XC" komunita oslavne piesne spievat.
ja tam mám tolko hodín odrobených, že to by som pomaly dalšiu takú linku podobnú natiahol... hlavne ked bola celý december v 2020 námraza a padlo tam tristo konárov, to už sa ani pomaly nedalo vedieť kade to išlo na niektorých úsekoch... vtedy som tam bol aj s enduro omladinou... a také to že sa pustím dole a 20 minút odhazdujem bordel po ťažbe už ani nerátam
hlásim, že python stojí zasa za hovno... okrem vysokej trávy, ktorú by som aj išiel pokosiť, je spodok pri depe zas zavalený po ťažbe... menil sa tam tento rok správca urbáru, čakal som nejaké zlepšenie a je to ešte horšie..
JoNesbo
rozmyslam nad hrebenovkou VJ - Zlatnicka dolina v ramci nejakeho okruhu a predbezne som si zvolil start v Starej Turej. nejako to naklikam do mapy a uvidim, ci to nebude na mna az moc
kazdopadne diky za ponuku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja tam mám tolko hodín odrobených, že to by som pomaly dalšiu takú linku podobnú natiahol... hlavne ked bola celý december v 2020 námraza a padlo tam tristo konárov, to už sa ani pomaly nedalo vedieť kade to išlo na niektorých úsekoch... vtedy som tam bol aj s enduro omladinou... a také to že sa pustím dole a 20 minút odhazdujem bordel po ťažbe už ani nerátam
a čo máš v pláne aký okruh? ak nepotrebuješ civilizáciu ako nejaké zázemie pred a po, môžeš aj u mňa na kopanici zaparkovať
rozmyslam nad hrebenovkou VJ - Zlatnicka dolina v ramci nejakeho okruhu a predbezne som si zvolil start v Starej Turej. nejako to naklikam do mapy a uvidim, ci to nebude na mna az moc
kazdopadne diky za ponuku
ale nie si tak mimo, ževraj sa tam má teraz stavať, teraz som to na pive počul..., tak ruku do ohňa za to nedám, ale podávali tú info ako fakt.