Včera som zomrel 3200 výškových metrov okolo 165 kilometrov a cesta od zákamenného potme až do Motorestu duo v Oščadnici o hlade kde ma zachránili a zadriemal som tam za stolom pri čaji inak by som asi nedošiel domov do Čadce ... Nahánačka s dvomi pesami rovnakej váhovej kategóre ako ja kde som nahodil špurt ako Sagan kilometer pred cieľom ,naštastie žíaden medveď iba zajace, srnky, lasice a poliaci
Možno pridám aj fotky ale neskôr
Práveže presne naopak celú cestu som si hovoril že dobre že idem tým smerom pretože v mojom smere boli velmi strmé svahy hore kde som niesol bajk ale potom fajné dlhé trailiky do dalšieho sedla a to hlavne v úseku po Glinku a Úšust som obišiel lebo okolo bol pekný trailik ktorý to traverzoval
tak ja som šiel z Pilska na Krawcowy a tam je to síce hore dole ale viac z kopca samozrejme, Úšust som myslel ironicky...tam už nikdy my sme ten trailik našli až cestou dolu
Ak by sa chcel niekto pridať, dajte vedieť. Žiadne závratné tempo, Štart okolo 8:30. Ja idem z Milošovej cez Šance do Svrčinovca, Čadčani môžu ísť priamo na Svrčinovec, kde by sme sa pred obecným úradom (pri železničnom priecestí za mostom) stretli. Plánované mám dve zastávky - Krčmu pod Ochodzitou a trojmedzie na Hrčave. Je možná aj zmena trasy, že by sa nešlo na Hrčavu a po tej asfaltke cez horu smerom na Svrčinovec, ale že by sa už v Jaworzynke odbočilo na Jablunkov a zastávka by mohla potom byť v Dolní Lomné na Kamyncu. Cestou určite nejaký obed, na Hrčave resp. už na českej strane aj pivko (ktoré by som v Poľsku neriskoval ).
Tak sme to s DiPi-m úspešne absolvovali. Pre mňa čoby blázna do výhľadov to bol sen. Za tie pohľady z Ochodzity to určite stálo! Ale celkovo táto časť Beskýd je úžasná, tie domčeky po kopcoch, obrobené políčka -má to svoje osobité čaro.
DiPi-mu ešte raz patrí moje dík za účasť a dúfam že v auguste ešte niečo vymyslíme. Ak sa k nám niekto pridá budeme veľmi radi!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kde si kupoval loziska? kolko vyjde komplet sada?
Používate tu niekto na ukladanie svojich jázd stránku http://www.strava.com/ resp. jej mobilnú aplikáciu (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strava&hl=sk)? Ak áno, dajte vedieť, že by sme sa tam nejak prepojili.
Nechce sa niekto zajtra alebo v piatok trosku niekde povozit ?
Možno pridám aj fotky ale neskôr
Itinerár vypadá takto:
Svrčinovec - Skalité - Zwardoň - Koniakow - Istebna - Jaworzinka - Hrčava (Trojmedzie) - Šance / alebo Jablunkov
Ak by sa chcel niekto pridať, dajte vedieť. Žiadne závratné tempo, Štart okolo 8:30. Ja idem z Milošovej cez Šance do Svrčinovca, Čadčani môžu ísť priamo na Svrčinovec, kde by sme sa pred obecným úradom (pri železničnom priecestí za mostom) stretli. Plánované mám dve zastávky - Krčmu pod Ochodzitou a trojmedzie na Hrčave. Je možná aj zmena trasy, že by sa nešlo na Hrčavu a po tej asfaltke cez horu smerom na Svrčinovec, ale že by sa už v Jaworzynke odbočilo na Jablunkov a zastávka by mohla potom byť v Dolní Lomné na Kamyncu. Cestou určite nejaký obed, na Hrčave resp. už na českej strane aj pivko (ktoré by som v Poľsku neriskoval
Aby som nezabudol, je to komplet asfalt
Mapa:
DiPi-mu ešte raz patrí moje dík za účasť a dúfam že v auguste ešte niečo vymyslíme. Ak sa k nám niekto pridá budeme veľmi radi!