Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
-21% Rock Machine Gravelride 500 28 bicykel, mint/čierna/strieborná
1 179 €
-21%
MOC 1 489 €
-41% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
1 999 €
-41%
MOC 3 399 €
Výpredaj -12% Orbea TERRA M20TEAM 28 bicykel, metallic infinity green
3 249 €
-12%
MOC 3 749 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
Novinka -17% Corratec Allroad A1 28 bicykel, brown/light green/sand
1 499 €
-17%
MOC 2 199 €
Takze aktualne informacie z daneho useku:
1. Herlianske sedlo - Mošník = nie po znacke ale po ceste po lavej casti hrebena - zjazdne (na konci odbocka z cesty vpravo na Mosnik, kam sme to 200m potlacili ... lakava bola aj moznost spustit to dole na zltu - zatial sme to neskusali)
2. Mosnik - Mosnik sedlo = po vyrube hrubeho lesa pred par rokmi je to teraz totalne zarastene omladinou - chcelo by to presekat v krovi tunel (zjazdne niektore useky s tazkostami)
3. Mosnik sedlo - Lazy = dost slabo znacene, chodnik treba hladat, nie je tak preslapany
4. Lazy - pod Pecami = pekna cesta, ale... akurat po nej stahovali drevo, tiekla po nej voda, 10-15cm mazlaveho blata po celej sirke - zjazdne len pre tych, ktorym blato nevadi (za sucha bez tazby dreva to moze byt super zjazd)
5. pod Pecami - Dargovsky priesmyk - v pohode zjazdne
Povodne sme planovali obist Bogotu ale zacalo prsat tak sme to otocili. Potom dazd ustal tak sme to dali poza Rankovske skaly do Rankoviec. (tlacenie od potoka na zelenu asi 200 metrov)
Ja to az tak katastrofalne nehodnotim, som vychovany v nasej hornosarisskej dzungli kde terminom spevnena lesna cesta oznacuju aj nieco, co neprejde ani LKT... Ale jasne ze chodnicky a cesty kvality ako z blizsieho okolia Kosic to nie su.
ale roboty je tam este kopeeeec
ak ano, tak sa necudujem, ze mas manzelku unavenu.. ked si ju tak moralne podporoval, aby slapala co to da
po 7mich hodinach som konecne ukoncil to moje trapenie..
cez bankov-jahodna-lajoska-zlata idka-vysny klatov-jahodna-diana-alpinka-KE.... 63,5km.
mam dost..
inak dnes dakujem anjelovi straznemu, ze som nedostal defekt. mal som zo sebou vsetko.. lepenie, nahr. dusu. len pumpu som nehcal doma...
Tak to si obiehal niekoho ineho, nas neobehol nikto. Aj som sa cudoval, ze nestretavame ziadnych bikerov. Aj na Lajoske bol len jeden. Boli sme tam okolo 12.00 hod. Smerom dole na Potoky sme na krizovatke stretli vacsiu Boris-ko-vu partiu.