To Zombi: Ani tentoraz som nenašiel tú správnu cestu košického maratónu, pokračovali sme ďalej tou cestou doľava a tá nás vrátila späť na asfaltku... Správna cesta je niekde ako som naznačil fialovou...
no je to tam nejake zacarovane :] ako vyzera ten usek medzi sedlom repy a pokrivami? byvalo to dost zarastene
...no, kým sme to prešli, uvedomil som si, že pokriva je po spišsky žihľava ...ale nevadí, aspoň nebudeme mať reumu...
...ako som zistil na fóre, už to tu bolo na pretrase:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?=&p=51371
...veru, stále platí - človek sa učí na vlastných chybách...
stredu okolo 16:15 koniaren? trasa podla pocasia..tempo len tak na vytocenie noh, ziadny masaker..mozno by som siel pookukovat zjadovku na jahodnej, kam sa isto v nedelu vsetci chystame vsak ano
zusky, paradny novy avatar!
mozno sa dostavim , podlozky so prehodil nad predstavec tak snad to pojde na tu zjazdovku lahsie :]
heh tak to sme prehliadli aj minuly rok ked sme boli 50tku prejst a tiez sme vysli pri zavore na cervenej : ) . Najblizsie ked pojdem vyskusat 90tku tak uz budem vediet , vdaka zusky
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
zusky, po tej zlatej strednej ceste sme tusim uz isli ak ma pamet neklame..
vladol, tesime sa na titul , budes musiet upravit avatara..
dnes poobede ostavam doma, opravny termin mame zajtra.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.