po serii katastrofickych by som rad pokracoval pozitivnymi spravami... Perlova dolina sa ani po tejto zime nijako extraordinarne nezhorsila takze je nadalej pouzitelna aj na cestaku s odporucanim 28mm+
Z Vyšného Klátova na Jahodnú by som cesťákom nešiel. Minule som si tam oškriabal auto.
offtopic ..no ja som tam autom 4x4 prechadzal asi 7r dozadu v zime ked bol cisty lad nad Klatovom a tiez som oskrel auto, toz na cestaku by som tam vtedy tiez neodporucal )
Mal som na mysli ten úsek od konca Klátova po odbočku na Lajošku asi 800 metrov. Sú tam síce pozostatky asfaltu, ale za dažďov sa stredom valí voda a je tam toľko kamenia a štrku akoby si šiel po riečisku. Mám Spešl Roubaix a dostal som defekt aj na oveľa lepšom povrchu ako je toto. Ale keď si to dal ty, tak to musím dať aj ja
no dnes úžasný cyklista...idem od sou na jazero po tej betónovej cestičke a pár metrov predo mnou mi preletí cez cestu - kto to pozná-išiel zhora od odstavených vagónov po tých betónových tvárniciach,jasné že to neubrzdil ani nezvládol ... "groteskným" štýlom letel až dole k Hornádu...asi mal skončiť v ňom aby sa spamätal... obrázok pre lepšiu predstavivosť...modrá šípka-môj smer jazdy...červená jeho...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.