laco, už je to opravené / v Locuse/ . Bolo to schované, dole pod displejom Veruže svine. Minulý týždeň mi ani nedovolili dokončiť to čo som chcel / tú istú trasu/ , toľko ich bolo....
Skoro som zabudol. jaro1 - mne sa to gpx nepodarilo otvorit ani v Basecampe ani v Oziexplorerovi. Nemate niekto "citatelny" zaznam tej trasy? Poznam niekolko variant prechodu z Tahanoviec do Obisovie a zaujima ma ci to je nieco ineho. Mam na mysli prechody bez pouzitia zeleznicneho mostu.
pista toto je bezmostova verzia a co sa tyka tych problemov s otvaranim, laco to otvoril v oziex tiez nejako divne, preto lebo som to ulozil "trasu ako cestu" /locus totiz este nemam celkom prebadany
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.