Pri prezerani fotiek (drotarovi 3x hura) ma napadlo, ze to bol vcelku extra kAM.ENisty am.en vyjazd.
To teda ano musim ale bez donutenia skonstatovat ue toto mi staci absolvovat tak 1x do roka hoci v spojeni s km co sme dali az domov to hodnotim kladne. A stretnutie v takomto pocte nikdy nema chybu, hoci to cakanie pri defektoch aj mne liezlo na city, ale aspon som sa mal casu zabavat s fotakom v ruke. Z toho jasne vyplyva ze nie vzdy ten kto je rychlejsi je aj prvy Ja som si ten zjazd vychutnaval kamienok po kamienku v takom komornom tempe
Minulý týždeň som sa vrátil po 3 rokoch na Zelené pleso. Kondícia výrazne vyššia, takže som predpokladal, žeby som ho mohol celé dať, ale povrch ma opäť prekvapil, mám pocit že je o dosť horší ako pred tými 3 rokmi a na HT je to fakt o držku. Po šalviový prameň je to však krása, potom som si pri tých turistoch pripadal ako idiot
no, triaslo so mnou poriadne a to mam MTB-čko, vidla RST.....no, prv som si tiez pripradal ako idiot, ale ked som asi niekde za polkou cesty stretol 4 bikerov, tak som sa citil lepsie..nakoniec mi aj jeden turista tesne pred plesom zatlieskal, myslim ze to bol madar
Zatial nic neplanujeme, len viem, ze tam este tohto roku chceme. Ziadny termin nemame vybrany, kludne daj navrh. Ale je nutne vynechat: 20. a 27. 9. - maratony, 28.9. - Jasna. Kedykolvek inokedy moze byt, ale s tym, ze v pripade nadherneho vikendoveho pocasia ma vystup na Krivan prednost. Asi viac ludi by nemohlo, ale nie som proti vyberu a naslednej dohody na termine aj cez pracovny den.
ou, rád by som sa pridal, termín hocikedy, je mi jedno či víkend alebo cez týždeň, prispôsobím sa...
ešte takto sa spýtam: prelúskal som celú tému, popozeral fotky...je mi jasné, na akej úrovni je to technicky, ale skôr sa bojím kondičky - ako je to s výšľapom? Zvládnem to aj s povedzme "veľmi veľmi priemernou" kondíciou?
ou, rád by som sa pridal, termín hocikedy, je mi jedno či víkend alebo cez týždeň, prispôsobím sa...
ešte takto sa spýtam: prelúskal som celú tému, popozeral fotky...je mi jasné, na akej úrovni je to technicky, ale skôr sa bojím kondičky - ako je to s výšľapom? Zvládnem to aj s povedzme "veľmi veľmi priemernou" kondíciou?
Cele to ma cca 7km ale ten technicky vyslap je mozno z toho iba polovica. Su useky kde ti kondicia nepomoze tam sa jednoducho tlaci kedze zabludit nemas kde urcite to vylezies bez problemu.
Myslim, ze s tym si starost robit nemusis. Aj ked som kopce uz prestal nenavidiet, este stale ich nemam rad. Pri tomto vyslape ide o ine, ako o zdolanie kopca. Slapanie po tychto balvanoch ma svoje caro. Mame vo zvyku pravidelne sa cakat. A hore na nas ti prvi urcite pockaju. Je tam neurekom priestoru na kochanie sa.
okej, tak potom sa už teším, dúfam teda, že to zvládnem...myslím, že väčšiu časť z toho skôr vytlačím ako vyšlapem aj vzhľadom na môj jeden jediný pevodník ...no veď uvidíme...
Cele to ma cca 7km ale ten technicky vyslap je mozno z toho iba polovica. Su useky kde ti kondicia nepomoze tam sa jednoducho tlaci kedze zabludit nemas kde urcite to vylezies bez problemu.
- ja by som Ta s prepacenim po vcerajsom vylete poopravil... su useky kde Ti IBA kondicia nepomoze, treba aj trosku techniky
urcite sa to bez tlacenia vyjst da... aj na HT
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://*****saweb.google.cz/bikerdrotar/ ... 3619365394
este v septembri planujete?
Zatial nic neplanujeme, len viem, ze tam este tohto roku chceme. Ziadny termin nemame vybrany, kludne daj navrh. Ale je nutne vynechat: 20. a 27. 9. - maratony, 28.9. - Jasna. Kedykolvek inokedy moze byt, ale s tym, ze v pripade nadherneho vikendoveho pocasia ma vystup na Krivan prednost. Asi viac ludi by nemohlo, ale nie som proti vyberu a naslednej dohody na termine aj cez pracovny den.
Cele to ma cca 7km ale ten technicky vyslap je mozno z toho iba polovica. Su useky kde ti kondicia nepomoze tam sa jednoducho tlaci
Napr. pekne casnicky na tie sa mozem pozerat veeeeeeeeeelmi dlho
- ja by som Ta s prepacenim po vcerajsom vylete poopravil... su useky kde Ti IBA kondicia nepomoze, treba aj trosku techniky
urcite sa to bez tlacenia vyjst da... aj na HT