No a aby som nezabudol na ucel, tak jazdit s nim budem stredne tazky teren + cestu.. Zatial som videl a sedel na najpohodlnejsom od znacky Selle Royal typ Ergogel, ale zdalo sa mi trosku dlhe a menit sklon podla stylu jazdy by sa mi velmi nechcelo. Este mam vlastne jednu poziadavku.. chcel by som aby bolo anatomicke resp. malo aspon vyrez na prostatu. Nie ze by som trpel chorobou na tento organ ale je pre mna dost dolezity, aby som si ho poskodil cyklistikou na dlhsich trasach, ked ma zacnu bavit maratony.. Niekde som pocul ze vsetci profi cyklisti su impotenti a nieje to ziaden novy vedecky poznatok, ale stara pravda..
ako rozlisis na com sedis?
chlapi nevzdávajte to, snáď si do novembra Austin sedlo vyberie...
1+++
aj tato tema je celkom slusna komedia, clovek sa nestaci divit aki pacienti sa tu vyskytnu
ďakujem[/i]
ten napis o tom kto to napisal, pridal sam system na tychto strankach, lebo to bola citacia. Ak sa stala chyba a omylom system priradil tvoj nick, mal by si to oznamit adminovi nech sa na to pozrie.. avsak tuto vetu som tu citoval a pamatam si ze ju niekto napisal.. ale kto potom, ked tu v celom vlakne zrazu nieje??
este mas jednu moznost ktoru napisal isty novinar v denniku Sme v rubrike o bicykloch.
citacia:
Sedlovka
"Doprajte jej pravidelné mazanie teflónovým sprejom a neuspokojte sa s jediným výškovým nastavením. Rýchloupínacia skrutka je na nej preto, aby ste sa pri dlhšej jazde uvoľnili zmenou jej nastavenia. Nepodceňujte mazanie obzvlášť v prípadoch, ak máte duralovú sedlovku v ráme z rovnakého materiálu. Inak sa môže stať, že sa zahryznú do seba a už nepovolia."
Tak toto je len kravina.Nechapem ako sa niekto moze takto hovadit na verejnosti takymito vyrokmi.