Nazdar, musím začať bicyklovať kôli kolenu tak by som potreboval radu. Aký bicykel do cca 1200 € horský. Nie na downhill. Klasické výlety po lese a mimo cesty. Mám 185cm a asi 92-95kg.
Ďakujem
dakujem a neviete ci to nie su nahodou race-ove bicykle? pretoze som pocul, ze z race-ovych boli chrbat pri dlhej jazde ze su dlhsie. ja chcem co najpohodlnejsi (lenivec)
ze ti nieco nebude sediet tomu sa asi tazko vyvarujes ja som na mojom menil hned sedlo a rajdy za vyssie lastovicky lebo ma po 30-40km bolel chrbat. teraz pohoda. to su veci co zistis az po par 10tok kilometroch a mozno ti vsetko sadne hned na supu
mne osobne sa paci, ale jedna chyba je, ze dolna ramova trubka je strasne hruba ale obsadenie sa mi paci napr. tento : http://www.cube.eu/cz/29er/reaction-29-gtc-sl/
A asi ho aj beriem
vsetko ma nejake vyhody aj nevyhody. pozri ja mam 95kg a chcel som pevnejsi bike tym padom vaha sa musi niekde odzrkadlit. pevnejsi, tuhsi ram su kila navyse tak isto pevnejsia vidla dalsie kila navyse atd. dnes su uz biky s vacsim zdvyhom prepracovanejsie takze nemusis sa bat ze to bude nejaka katastrofa ale klamali by sme ti keby tu niekto tvrdil ze tam nie je citit rozdiel. ak budes bikovat pre radost chodit obdivovat lesne zakutia a nebudes chciet dosahovat nejake vysledky na maratonoch kludne ber 150/150. ak si len taky rekreacny biker nemyslim ze pocitis rozdiel 1-2 kil medzi bikmi. tie bajky co si sem dal maju nastavitelne tlmenia, zamknutie tlmenia takze mas dost siroky zaber regulacie a prisposobenia biku k povrchu po ktorom jazdis.
Áno, môže. Rozhodne neplatí "viac pásikov, viac Adidas". To je asi tak, ako tu bol jeden čas ospevovaný Lapierre Zesty ako úžasné maratónske chrtítko.
taktiez nejake to kilo naviac bicykla je tak badatelne pokial clovek nepreteka?
Nejaké to kilo ani nemusíš pocítiť, najmä ak nemáš s čím porovnať (jazdíš len jeden bike a nový nebude ťažší než pôvodný). Samozrejme "otál potál". Pocítiš hlavne hmotnosť kolies (plášte, ráfiky, duše).
vsetko ma nejake vyhody aj nevyhody. pozri ja mam 95kg a chcel som pevnejsi bike tym padom vaha sa musi niekde odzrkadlit. pevnejsi, tuhsi ram su kila navyse tak isto pevnejsia vidla dalsie kila navyse atd. dnes su uz biky s vacsim zdvyhom prepracovanejsie takze nemusis sa bat ze to bude nejaka katastrofa ale klamali by sme ti keby tu niekto tvrdil ze tam nie je citit rozdiel. ak budes bikovat pre radost chodit obdivovat lesne zakutia a nebudes chciet dosahovat nejake vysledky na maratonoch kludne ber 150/150. ak si len taky rekreacny biker nemyslim ze pocitis rozdiel 1-2 kil medzi bikmi. tie bajky co si sem dal maju nastavitelne tlmenia, zamknutie tlmenia takze mas dost siroky zaber regulacie a prisposobenia biku k povrchu po ktorom jazdis.
a vacsi zdvih vidly moze byt aj na skodu? taktiez nejake to kilo naviac bicykla je tak badatelne pokial clovek nepreteka? dik
Simon uprimne ti poviem ,ze si myslim ze 120/120 alebo 120/140max ti totalne staci.. budes si jazdit jak paan.. nebudes tahat vreco tehal a budes spokojny komfortoom aj reakciou na zabratie.. 150/150 je fakt pre tych co vedia pre co to chcu a su ochotny viac sa s tym plahocit ale o to zase ist krkolomnejsie dole kopcom.. na bezne jazdenie je 120/120 jak oblak a 120/140 ak teda chces mat fakt pcoit ze si zobral viac a nie menej..
Simon uprimne ti poviem ,ze si myslim ze 120/120 alebo 120/140max ti totalne staci.. budes si jazdit jak paan.. nebudes tahat vreco tehal a budes spokojny komfortoom aj reakciou na zabratie.. 150/150 je fakt pre tych co vedia pre co to chcu a su ochotny viac sa s tym plahocit ale o to zase ist krkolomnejsie dole kopcom.. na bezne jazdenie je 120/120 jak oblak a 120/140 ak teda chces mat fakt pcoit ze si zobral viac a nie menej..
force 3 vozim ale model 2011. ak to ma byt tvoj jediny bajk tak si to dobre rozmysli co budes jazdit. aby si nenadaval po asfaltovych vyjezdoch a v kopcoch. bike je tazsi ale v lesnych zjazdoch sa ti odvdaci vynikajucim zehlenim terenu a pohodlim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A asi ho aj beriem
http://velosprint.sk/shop/c.224_558/cannondale-rize-120-3-bbq-12.p.26157
neblazni.. za tie prachy je to strasny sunt
DIK
Áno, môže. Rozhodne neplatí "viac pásikov, viac Adidas". To je asi tak, ako tu bol jeden čas ospevovaný Lapierre Zesty ako úžasné maratónske chrtítko.
Nejaké to kilo ani nemusíš pocítiť, najmä ak nemáš s čím porovnať (jazdíš len jeden bike a nový nebude ťažší než pôvodný). Samozrejme "otál potál". Pocítiš hlavne hmotnosť kolies (plášte, ráfiky, duše).
Ďakujem
Dik
preco predavas? nesadol?
CUBE AMS 130