Zhanam si novy bike a mam nasledovne poziadavky:
Full suspension, 140-150mm (velmi teoreticky 160mm), vidla RockShox Pike, prevod 1x11, teleskop. sedlovka, vaha idealne do 12.5kg, max 13kg. Cenovy strop je 4000e.
Zatial mi najlepsie vychadza Canyon Spectral CF 9.0 EX, ale kedze nepatrim medzi extremne trpezlivych ludi, nechce sa mi velmi cakat nanho 2 mesiace a preto hladam alternativu. Ten Canyon som mal moznost na chvilku vyskusat vo velkosti L (dakujem uzivatelovi perez), ale mam pocit ze by mi Mko sadlo lepsie, ale nemam si ho samozrejme kde vyskusat.
Ake existuju alternativy v danej cene s mojimi poziadavkami?
Vdaka za rady.
posledný komentár: 5. 5. 2014 o 18:34
Zkontrolujte vůli středového složení zkusmým vikláním klik směrem k rámu a zpět. Pokud se osa hýbe, utahujte šroub kliky, dokud není vůle odstraněna. Pokud jste dosáhli maximálního momentu 54 N•m, sundejte rameno hřídele z vřetena, naneste dostatečné množství maziva a opakujte montážní postup, dokud není vůle eliminována.
ak mas stredove zlozenie (dve misky), vymedzovacie kruzky na kazdu stranu (prisli so stredovym zlozenim) a samotne kluky tak mas vsetko co potrebujes
Zajtra sa s tym este v servise pohrame, dame viac vazeliny a skusime max na tych 54Nm dotiahnut.
podla navodu ano
"Zkontrolujte vůli středového složení zkusmým vikláním klik
směrem k rámu a zpět. Pokud se osa hýbe, utahujte šroub
kliky, dokud není vůle odstraněna. Pokud jste dosáhli maxi-
málního momentu 54 N•m, sundejte rameno hřídele z vřete-
na, naneste dostatečné množství maziva a opakujte montáž-
ní postup, dokud není vůle eliminována."
tie kruzky su tam kvoli spravnej polohe kluk voci kazete, ak ich tam das a nemaju tam byt tak budes mat problem zase inde
Idealne z Bratislavy a cim skor, samozrejme prijdem kam bude treba aj s bikom.
Edit: Dano5 pomohol, dakujem velmi pekne! Je tam citit absolutne minimalna vola ked sa na to clovek sustredi, to uz vadit nebude. Uz len nahodit retaz a sedlovku a moze sa ist jazdit.