Dobry deň, zhaňam pre otca nejaky lacnesi horsky bicykel. Je nenarocny, vacsinou jazdi po ceste obcas nejaka polna cesta. Viem ze v tejto cenovej kat. nie je velmi na vyber ale nechceme kupit nejaku somarinu:) Pozeral som po tomto:http://www.ctm.sk/model/mtb/axon/
Oplati sa to ? alebo radsj kupit len nejaky Ister za 130e
velkost 17"-18", bazarovy by som radsej bral osobne, som z Trebisova cize Puchov mam dost daleko, ale dakujem.
PatrikL, mohol by si mi prosim blizsie napisat co konkretne je lepsie v tom co si dal link, ja sa v tom velmi nevyznam
Dakujem za rady
Má o dosť ľahší hliníkový rám, má lepšiu výbavu - hlavne kľuky vyzerajú byť nejaké schopnejšie od shimana s normálnym rozsahom. Tiež rám je modernejší - hlavové zloženie/krk vidlice je štandard, rozdiel je vidieť aj podľa obrázku. Toto umožní ľahšie nastavenie posedu, vyššiu tuhosť, o dosť lepšiu kompatibilitu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z bazaru napriklad: http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/175622/trek-3900.html +vymenil by si vlidlicu
PatrikL, mohol by si mi prosim blizsie napisat co konkretne je lepsie v tom co si dal link, ja sa v tom velmi nevyznam
Dakujem za rady