Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Takže už mám nerváčika doma aj ja. Objednával som ho v piatok 26.02.2016. Platba prebehla kartou ihneď. V utorok 01.03.2016 mi prišiel email o odoslaní môjho biku kuriérskou službou UPS Deutschland. Predpokladaný dátum dodania 03.03.2016. Nervák mi prišiel 03.03.2016 kuriérom UPS. Po rozbalení bol v poriadku ako aj príslušenstvo bolo komplet. Po krátkej skúšobnej jazde vyzerá super vzhľadovo aj funkčne. Až na to sedlo som spokojný.
Vidím že dosť ľudí tu má Nerve. Ja uvažujem o 6 alebo 7. Na 6tke pruží RS MONARCH RL / REBA RL a na 7čke FOX PERFORMANCE FLOAT DPS / PERFORMANCE 32 FLOAT. Aké máte skúsenosti s týmito tlmičmi/vidlami, myslím funkčnosť, chod a pod. Oplatí sa priplatiť za FOX. Ani RS ani FOX na 6tke / 7čke nemajú pevnú os. Postrádate ju pri jazdení (pri tom na aké je bike určený)?
Niekto tu písal, že sa dá rám na Nerve upraviť na pevnú os. Bolo to už dosť dávno a ja si neviem predstaviť ako, ale skús to nájsť a napísať mu ak chceš. Bolo to tuším okolo 150. strany.
Vcera mi dorazil novy ShapeShifter. Vymenene do pol hodinky, dufukane a vsetko slape na 100%. Videomanual bol velmi dobre spracovany. Ocenujem snahu a rychlost jednania zo strany Canyon. Toto mi chybalo pri predoslom biku resp. predajcu - nikdy viac. Canyon nesklamal a mozem len odporucit .
Vidím že dosť ľudí tu má Nerve. Ja uvažujem o 6 alebo 7. Na 6tke pruží RS MONARCH RL / REBA RL a na 7čke FOX PERFORMANCE FLOAT DPS / PERFORMANCE 32 FLOAT. Aké máte skúsenosti s týmito tlmičmi/vidlami, myslím funkčnosť, chod a pod. Oplatí sa priplatiť za FOX. Ani RS ani FOX na 6tke / 7čke nemajú pevnú os. Postrádate ju pri jazdení (pri tom na aké je bike určený)?
Vcera dorazil dalsi canyon do rodiny ☺ z outletu ,do 10 dni bol doma. Je to Sko ale trochu som ho samozrejme zobral prebehnut a som velmi milo prekvapeny. Od mojho karbonu je o 1,5 kila tazsi ale zas radenie a prehadzovacka slapu super, reba tiez ,za tu cenu myslim ze vyborna zalezitost ☺
Vcera dorazil dalsi canyon do rodiny ☺ z outletu ,do 10 dni bol doma. Je to Sko ale trochu som ho samozrejme zobral prebehnut a som velmi milo prekvapeny. Od mojho karbonu je o 1,5 kila tazsi ale zas radenie a prehadzovacka slapu super, reba tiez ,za tu cenu myslim ze vyborna zalezitost ☺
ja mám ten istý, akurát M-ko. objednané 10.12. tak som si musel počkať do 15.1., trošku chaos cez vianoce, ale inak veľká spokojnosť. ja som ho dokonca odvážil doma a váha mi vyšla skoro o kilo menej ako je písaný výrobcom.
no ale ktovie čo moja váha...
Caute
Nemate nejaky figel ako sikovne dat dole zadne koleso na Nerve 6 ? Je to dost o drzku ked musim roztiahnut zadnu stavbu a nechcem si kotucom osuchat ram
Diky za rady
Roztiahnuť zadnú stavbu?? Preboha to čo s tým robíš. Uvoľni RU (alebo je tam pevná os?). Zatlač koleso smerom von zo západok a popri tom potiahni prehadzovač nech to okolo neho v pohode prejde. Ošúchať rám? To tiež nejako nechápem...
Posielaju po zaplateni a odoslani bicykla aj tracking number ? Objednal som 2.3. na fakture bolo mozne odoslanie 7.- 11.3. Zaplatil som 7.3. a 10.3. dosiel mail o prijatej platbe. Od vtedy ziadne info ohladom stavu objednavky.
no co som tu cital v to*****, tak sa hlavne pri bikoch skladom stalo par ludom, ze odrazu uz bol bike napr v bratislave bez ziadneho predosleho upozornenia
Nepíšem z vlastnej skúsenosti,le túto tému sledujem už dosť dlho a bolo to tu mnohokrát spomenuté. Možno je to blud, ale myslel som, že je to pravda. Ak je to kravina tak sa ospravedlňujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme pre cielovu skupinu pekny bonus
A vraj Nerve je skladom
Na Nerve Al 6.0 a AL 8.0 maju tento tyzden akciu 10% off.
https://www.canyon.com/sk/mtb/nerve/nerve-al-8-0.html
https://www.canyon.com/sk/mtb/nerve/nerve-al-6-0.html
ja mám ten istý, akurát M-ko. objednané 10.12. tak som si musel počkať do 15.1., trošku chaos cez vianoce, ale inak veľká spokojnosť. ja som ho dokonca odvážil doma a váha mi vyšla skoro o kilo menej ako je písaný výrobcom.
no ale ktovie čo moja váha...
Nemate nejaky figel ako sikovne dat dole zadne koleso na Nerve 6 ? Je to dost o drzku ked musim roztiahnut zadnu stavbu a nechcem si kotucom osuchat ram
Diky za rady
Zaujímavé, mám Nerve druhým rokom, kolesá vymieňam ale rozťahovať zadnú stavbu som teda nemusel. Asi mám "vadný" kus...