Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
@reverb - v poriadku to nie je, ak si správne odvzdusnil tak reklamuj. Moja reverb ide konzistentne už 1/2roka,ziadne zmeny v nastavenej rýchlosti, ani odozve ovladacej packy
Samozrejme môžeme teoretizovat čím to je, že tá tvoja blbne, ale keďže je v záruke tak...
@reverb - v poriadku to nie je, ak si správne odvzdusnil tak reklamuj. Moja reverb ide konzistentne už 1/2roka,ziadne zmeny v nastavenej rýchlosti, ani odozve ovladacej packy
Samozrejme môžeme teoretizovat čím to je, že tá tvoja blbne, ale keďže je v záruke tak...
No hej to je pravda len sa snazim o tom zistit o najviac aby som sa neunahlil...ide v podstate sezona a ktovie kolko sa bude vybavovat reklamacia..asi budem muset dovtedy narychlo kupit nejaku pevnu ...alebo to reklamovat neskor a zatial to dat do vysky akej mi vyhovuje a nepouzivat.. :/
Zdravim, mam problem s novym Reverbom (mam ho len od vcera):
seka asi prve 2 cm pri zasuvani a zaroven ked vysuvam tak sa sekne 2 cm pred uplnym vysunutim, ide len poriahnut rukou, je citit ze tam nieco "skrie". Prikladam aj link na video.
Neviete niekto co s tym? Diki
Dotahoval si momentovym kluc obimku ? Skus povolit...
Dotahoval som momentovym na predpisanu hodnotu, no skusim trosku povolit co to spravi, dik
Btw nebol si dnes rano cca 6:15 na Račianskom myte? Strieborny Spectral a veky batoh na chrbte..?
Len pre zaujimavost, som si vsimol ze canyon updatoval stranku a pridal vysku a vyska sedla. Otazka je ze ci ta vyska sedla je ked je sedlovka ulpne zasunuta v sedlovej trubke a areverb ulpne vysunuty.
Tak som to zmeral, prvá výška bude keď je reverb úplne zasunutý, druhá zrejme vysunutý na max. Meraný Spectral al 7.0, veľkosť L, odmeral som vzdialenosť stred - vrch sedla (cez os zámku reverbu) a vyšlo to 720 mm.
Edit: myslel som zasunutie reverbu v sedlovej trubke rámu. S vysunutým sedlom hore.
Zdravim majitelov Canyonu. Nema niekto v BB a okoli (ZV, ZH, BS, BR) Canyon Nerve 29 vo velkosti L, alebo XL?
Resp. chysta sa niekto autom z tychto miest na testdays Canyon v MTBiker centre?
Ja ešte pridám ku tým uchytom na bowdeny Riešenie za 0€ len by to chcelo srob čierny s nízkou hlavou(doma mám čierne len s klasikou vysokou)
A pevnejšiu ruku pri vrtani
Ja som ten plastový úchyt Canyon nahradil úchytom z Ghost biku za 1,90 € so šróbom, zatiaľ drží v pohode. Ale i tak sa ozvem v Canyone, tak ako mi písali, po troch týždňoch..
Viem blba otazka...uz to tu odznelo xy krat,ale prelistovat vsetko je vecnost. aky tlak do rs pike rct3 27.5 a monarch plus podla hmotnosti? Niekto ma tabulku? Vopred dakujem
podla tabulky sa to nefuka - oblec sa tak ako jazdis, hod na seba batoh s vakom (ak nosis), postav sa na bajk, zmeraj sag a podla potreby dofukaj... ludia to vacsinou fukaju na cca 25-30% sag... a na vidle pozeraj spravnu stupnicu - su tam dve, jedna pre 160mm druha pre 150mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No hej to je pravda len sa snazim o tom zistit o najviac aby som sa neunahlil...ide v podstate sezona a ktovie kolko sa bude vybavovat reklamacia..asi budem muset dovtedy narychlo kupit nejaku pevnu ...alebo to reklamovat neskor a zatial to dat do vysky akej mi vyhovuje a nepouzivat.. :/
seka asi prve 2 cm pri zasuvani a zaroven ked vysuvam tak sa sekne 2 cm pred uplnym vysunutim, ide len poriahnut rukou, je citit ze tam nieco "skrie". Prikladam aj link na video.
Neviete niekto co s tym? Diki
https://www.youtube.com/watch?v=oGBajyXOG8w
Dotahoval som momentovym na predpisanu hodnotu, no skusim trosku povolit co to spravi, dik
Btw nebol si dnes rano cca 6:15 na Račianskom myte? Strieborny Spectral a veky batoh na chrbte..?
Edit: myslel som zasunutie reverbu v sedlovej trubke rámu. S vysunutým sedlom hore.
Resp. chysta sa niekto autom z tychto miest na testdays Canyon v MTBiker centre?
A pevnejšiu ruku pri vrtani
Nechcelo sa mi to hľadať, tak takto: https://www.internet-bikes.com/75929-herrmans-kabelhouder-dubbel-zwart-per-stuk/
Matko001: Ale poštovné je tam 9,95 €
Nechcelo sa mi to hľadať, tak takto: https://www.internet-bikes.com/75929-herrmans-kabelhouder-dubbel-zwart-per-stuk/
cena fajna, vsetko fajne, len je to urcene asi na klasicku okruhlu ruru, Canyon ma tu svoju kapanek tucnejsiu a k stredu takmer plochu, ved vieme aku
Stále si myslím, že by sa to malo dať bežne zohnať aj na Slovensku