Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
ten radon je fakt ohodený výborne za tú cenu...ale dizajn nič moc, také suché nejaké...a tá horná trubka je nejaká tenká, aj by som mal obavy kolko to vydrží...ale výbava je bomba, to je fakt aj u ostatných cenovo nižších radonov...
ten radon je fakt ohodený výborne za tú cenu...ale dizajn nič moc, také suché nejaké...a tá horná trubka je nejaká tenká, aj by som mal obavy kolko to vydrží...ale výbava je bomba, to je fakt aj u ostatných cenovo nižších radonov...
tak na tom dizajne ramu by sa dalo mozno mozno popracovat ku krase, ale zase skôr aj tak ide o funkcnost a co som tak cital nejake fora tak geometria ramu by mala byt fakt dobra, no ja mam 83 kg tak hadam ten ram vydrzi aj nieco narocnejsie a o tom ze by niekomu praskol tento ram som sa tiez nedocital ale stat sa to môze pri kazdej znacke. Uvidim ked ho vyskusam...ked povoli ram dam vediet .
Napisal som email na centralu Canyonu, ze uz nechcem veci riesit, cez CZ support. Od zaciatku Augusta nie su schopni vyriesit reklamaciu. Ked som sa rozhodol vratit bike, tak neboli doteraz schopni ho poslat do Nemecka, az ked som zacal do nich kopat, ze co s tym je. Moje peniaze su v nedohladne a nie su schopni povedat, kedy ich dostanem. Jedine co vedia, je vyhovorit sa na svojich "nemeckych kolegov". Canyon ma fajne biky, ale support stoji za hovno. Keby som ja takto riesil svojich zakaznikov, tak neprezijem tyzden.
zas aby si kazdy nemyslel ze su taky hrozni, v decembri som v ramci 30dni posielal bike do nemecka spat, cesi vybavili zdarma vyzdvihnutie a ked nemci prijali bike poslali mi plnu sumu na ucet, tento jul som si kupil ultimate cf slx a v den ked som obdrzal bike tak zverjnili na nete rozne zlavy, na moj konkretny model dali vtedy zlavu 400€ a ked som im to pisal ze ja som kupoval za plnu sumu a teraz je o 400€ menej tak mi hned nemci potvrdili ze mi na ucet vracaju 400€ takze za mna uplna spokojnost, uz vidim toho SK predajcu co sa takto zachova, pre info vsetko som ale riesil cez canyon chat priamo s nemcami
Veci ohladne reklamacie treba riesit rovno cez centralu. Cesi sami nevedia co robit maju len akesi instrukcie len casto ich nevedia aplikovat do praxe.....ale napr. mam s nimi aj dobru skusenost (s cechmi)- objednaval som bajk ked bol v zlave, v ten den prisla faktura, na dalsi den bajk zlacnel o 80e tak som napisal ceskemu zastupeniu ci naaahodou mi nevedia dat dodatocne nejaku zlavu. Napisali ze to asi.nepojde kedze uz je vystavena faktura ale ze mi mozu dat voucher na 80e tak som rovno za taky peniaz zobral z ich eshopu cyklocomputer.
Zdravím borci.. Potrebujem radu...Určite sa aj vám stalo, že ste postrácali nejake úchyty bowdenov z rámu vášho Canyonu. Ako ste to riešili ? neviem teda či všetky biky majú tie umelé nastrkovacie ale ja už 3/4 nemám :O Kde to zoženiem? nikde tento typ na nete neviem nájsť. Dnes som bol na jazde s kamošom čo má specialized bike a ten tam mal podobný charakter ale na imbus...Táke niečo by bol ideál. Každá rada a skúsenosť vítaná .. Ď
Pozri starsie prispevky, je to tam uvedene. Maju ich v bike-components
No nejak som to cele prelustroval a bud som ich prehliadol alebo su tam neni ...ale skor hladam nejaku solidnejsiu nahradu rovnakeho typu so srobovanim .... stale to dokupovat ma nebude bavit
Na začiatku augusta som objednával bike a bolo tam napísané 22.-27. augusta, zaplatil som ho asi okolo 14. augusta a na začiatku septembra som ho stále nemal tak som tam volal a povedali mi, že 3.-5. septembra mi ho pošľú a príde mail a nič neprišlo, tak som tam znova volal a povedali mi, že nevie čo sa deje v Nemecku, a že tam ide hneď napísať a na ďalší deň mi príde mail a stále nič neprišlo tak som tam o dva dni znovu volal a povedali, že je všetko vybavené, že aj peniaze sú prijaté, tak že tam idú napísať a že na druhý deň príde e-mail s infom a už odvtedy prešli 2 dni a stále nič a bike stále po mesiaci a pol od objednávky nie je doma, všetko je zaplatené a vybavené, nemáte podobnú skúsenosť? Alebo neviete mi poradiť čo robiť, či napísať mail rovno do Nemecka alebo čo?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak na tom dizajne ramu by sa dalo mozno mozno popracovat ku krase, ale zase skôr aj tak ide o funkcnost a co som tak cital nejake fora tak geometria ramu by mala byt fakt dobra, no ja mam 83 kg tak hadam ten ram vydrzi aj nieco narocnejsie
V čom sú lepšie modely 2016 oproti novým 2017?
No nejak som to cele prelustroval a bud som ich prehliadol alebo su tam neni ...ale skor hladam nejaku solidnejsiu nahradu rovnakeho typu so srobovanim .... stale to dokupovat ma nebude bavit
https://www.bike-components.de/de/Syntace/Liteville-Kabelhalter-double-cable-holder-p39367/
+
https://www.bike-components.de/de/Syntace/Befestigungsschraube-fuer-Liteville-Kabelhalter-p39811/
https://www.bike-components.de/de/Syntace/Liteville-Kabelhalter-double-cable-holder-p39367/
+
https://www.bike-components.de/de/Syntace/Befestigungsschraube-fuer-Liteville-Kabelhalter-p39811/
tak ja som to malinko nepochopil lebo s teouto strankou skusenost nemam
Tie su nanic, to postracam hned..Mas s tymito kovovymi aj skusenost ci zatial si to nemusel riesit?