Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tak po konzultacii s canyon sk-cz sme dohodli , ze hned zajtra si pride kurier po nekompletny bicykel a zaroven mi hned bola urobena nova objednavka, musim uznat ze je to super pristup a ochota z ich strany , nakolko sa aj oni jasne vyjadrili , ze takto bicykel z fabriky odist nemohol... Zaroven mam aj trochu strach to znova skladat do tej rozbombardovanej krabice, aby som aj ja nemal z toho nejake problemy...
No tak som sa dnes pomeral, hádam celkom presne, meter mám kalibrovaný . Asistovala aj moja drahá. Výška 190, rozkrok cca 87, trup 67, dĺžka paže 68. Ich kalkulačka mi stále vyhadzuje L a ja tomu stále neverím :/
Hlavove zlozenia davaju cane creek 40. Ale s reklamaciami nie je problem. Mne prisiel poskrabany bajk napisal som,.na druhy den prisiel kurier a o tyzden dosiel novy bike.
Ani sa nedozvieš pisal som do Canyon a je to vidla vyrabana len pre nich a preto nie je možne o nej zistit nič .Tak som rašej išiel do osvedčenej Reby...
Ani sa nedozvieš pisal som do Canyon a je to vidla vyrabana len pre nich a preto nie je možne o nej zistit nič .Tak som rašej išiel do osvedčenej Reby...
To nie Ta vidla je sice novinka, ale osadzaju ju aj iny vyrobcovia bikov....Tento rok ju maju v ponuke na nizsich modeloch aj Santacruz, Trek, Giant, Cube....
ja mam Nerve 9.9 LTD najvyšia rada velmo som spokojny....
cena bola perfektna bolam to testovacka tam XL cize malo jazdeny . cca 200km co aj verim aj tak vyzeral.kedze XL sa malo testuje.. skor Mko testuju Lko.... jeden 4mm oderok na rame ale zlava 1200 € no nekup to.cena bola 2274€.. zadarmo postovne este mi dali dole za oderok zlavu na dalsi nakup kedze som mal dres vybraty, kosik, flasu... ale chyba oderku canyonu nebola bola to chyba prepravnej spolocnosti s ktorou uz nerobia..
jedna chyba len ze taka kvalitna svetova znacka dava lacne srajdove uchyty bowdenov ktore vylietaju... po tel dohovore.. mi ponukli riesenie 9€ za kus.. kovove tak dakujem teda
ted mam akurat reverba v servise..teleskopka je fajn len sa to kazi. za tie peniaze cca 400€ nic moc na kvalitu...
uvidime co dakej zvazujem kupu Striva alevo Sendera.. len neviem ci u Striva sa da slapat aj hore ze vraj enduro nieje stavane na kopce.. moc clovek si ze zamaka riadne
Enduro nieje stavane na kopce?A naco je stavane enduro na rovinku?Kategoria enduro spociva hlavne v tom,ze ak si chces zajazdit smerom nadol,musis si to odmakat najprv nahor
No a ked rozmyslas ci sa da slapat na Strive,tak uz vobec nechapem preco uvazujes nad Sender,co je cistokrvny zjazdak
Zdravim uz dlhsie pokukavam po tomto bicykli. Doteraz som jazdil hardtrail mam vysku 183 co je tak nahrane co sa tyka tej ich tabulky. Mate niekto skusenost stymto neuronom diky pripadne poradte do akej velkosti by ste sli dik.
P3tkooo Prebehni históriu (je tam dosť ľudí, ktorí dávali svoje miery a veľkosti bajku) + dôležitý hlavne inseam, teda dĺžka od rozkroku po zem. Pri tvojej výške ale predpokladám, že to bude L.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
osobne by som siel do XL.
to som nemal moznost skusit, ale zakupene Lko mi vyhovuje
To nie
No ale ak potrebuješ dlhší predstavec, tak by ti bolo možno to XL-ko lepšie.
cena bola perfektna bolam to testovacka tam XL cize malo jazdeny . cca 200km co aj verim aj tak vyzeral.kedze XL sa malo testuje.. skor Mko testuju Lko.... jeden 4mm oderok na rame ale zlava 1200 € no nekup to.cena bola 2274€.. zadarmo postovne
jedna chyba len ze taka kvalitna svetova znacka dava lacne srajdove uchyty bowdenov ktore vylietaju... po tel dohovore.. mi ponukli riesenie 9€ za kus.. kovove
ted mam akurat reverba v servise..teleskopka je fajn len sa to kazi. za tie peniaze cca 400€ nic moc na kvalitu...
uvidime co dakej zvazujem kupu Striva alevo Sendera.. len neviem ci u Striva sa da slapat aj hore ze vraj enduro nieje stavane na kopce.. moc clovek si ze zamaka riadne
No a ked rozmyslas ci sa da slapat na Strive,tak uz vobec nechapem preco uvazujes nad Sender,co je cistokrvny zjazdak
Tu zelenu milujem, krasa! Asi sa mi zunovala moja cierna
komentare ludi s IQ na rozoznavenie farieb a zvuku ma neohuria
NEURON AL 7.0
https://www.canyon.com/sk/mtb/neuron/neuron-al-7-0.html