Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
No nehnevajte sa ale takto vysunutu sedlovku moze mat niekto 2m na XL rame tam to chapem a taketo vyunutie k dlzke sedlovej trubky aj proporcne sedi, Ale na Mku to naoaj nenazyvam sportovy posed ale zle zvolena velkost bajku. Keby bolo Lko prilis dlhe napr, stale sa da skratit predstavcom.
No nehnevaj sa, ale aky je rozdiel vo vysunuti sedlovky po rysku na bajku s velkostou M a na bajku s velkostou XL? Este si asi nepochopil, ze ta ryska na sedlovke plati pre kazdu velkost bajku. Takze ak je Mko vhodnej dlzky, tak urcite radsej sedlovku na ryske (ak nejde o 100+ kg cloveka), ako kupovat zbytocne vysoke a dlhe Lko a skracovat ho "nasilu" predstavcom.
To samozrejme plati pre kazdu velkost. Lenze on meria 180, takze Lko mu nieje vysoke ani dlhe a s velkou pravdepodobnotou ho nebude musiet nasilu skracovat. A co sa tyka ovladatelnsoti bajku vzdy je lepsie mat dlhsi ram a kratsi predstavec.
skracovat by som nemal, Exceed Mko so sedlom posunutym max.vzadu+80mm predstavec je vzdialenost spicky sedla po stred.os riaditok 54cm, na starom som to mal 57cm a vsetko sedelo, ale tak na 100% budem vediet ked dojde
Musím sa podeliť o moju skúsenosť s Canyon CZ. Pred 2 týždňami som si zajednal a dohodol na cene testovačku Canyon biku. Postup bol taký, že oni to poslali do DE, kde vyhotovili faktúru a následne mi poslali z DE mail (následne rozumej 7 dní!), kde som mal doplniť údaje bankomatovej karty a tak by prebehla platba. Asi ich netrklo, že bike platba cez 2k sa ťažko realizuje cez kartu. Tak som im volal aby to zmenili. Ešte v ten deň mi prišli 2 maily, jeden z DE, druhý z CZ. Každý mal iné číslo účtu. V českom maili dokonca bolo české číslo účtu bez IBAN. Tak im zase volám, že kde mám teda poslať dukáty. Oni, že jáááj, to sme sa pomýlili, ale k dohledání niekde na nete je možno aj slovenské číslo účtu, nech to pošlem tam. Ak ho nájdem. Ale nič nepokazím, keď to pošlem priamo do DE. A vraj, keď to zaplatím, stačí ak pošlem mailom potvrdenie o zaplatení a bike mi pôjde. Jasné, 3 dni od platby a poslania potvrdenia sa neozvali, tak im zase volám, že čo sa deje. Tak pánko mi povie, že to práve pozerá a platba už nabehla 2 dni dozadu, že zajtra to pošlú. 3 krát, slovom tri, som ich upozorňoval, že je iná fakturačná a iná dodacia adresa. Dnes mi volá kuriér, že som dole, poďte si po bike. Prídem dole a tam nikoho. Volám kuriérovi, že kde je, a on mi povie fakturačnú adresu, 260 km od dodacej. Volám do Canyon, a oni mi v klude povedali, že veď nech si to zmením v systéme kuriéra. A tónom akoby som za to všetko mohol ja. Fakt sila! Tak môj bike je momentálne niekde na Záhorí v sklade a možno sa im to do konca týždňa podarí doručiť na Stredné Slovensko.
PS: V piatok sa žením a frajerke som povedal, že za ÁNO chcem nový bike. Normálne rozmýšlam, či v tom nemá prsty ona..
chcem sa ešte opýtať: je fakt veľký rozdiel medzi rýchloupinákmi a pevnou osou? plánujem totiž kúpiť niečo nové a jeden predajca mi tvrdil, že je to rozdiel ako medzi dreveným kolesom a klasickým. to sa mi zdalo príliš "silné" porovnanie. keď má niekto skúsenosť, prosím o radu. ďakujem za odpovede.
Novinari sa pytaju oddavajuceho knaza, ktory je znamy svojimi vesteckymi schopnostami:
- "Je pravda, ze ked sa muz ozeni v piatok, bude v manzelstve nestastny?"
A knaz odpoveda:
- "Samozrejme, ze je to pravda... Preco by mal byt piatok vynimkou?"
tak exceed vel.L prave dorazil, mozno to niekomu pomoze kto je medzi velkostou M a L. Mam 180cm, sedlo vo vyske 75,5cm, zatial len vybraty z krabice a sedlo vysunute na moju vysku, prvy dojem ze je akurát, dnes pojazdim a budem vediet na 100% ale urcite si ho nechavam, este vaha tak ako na foto bez pedalov 11,2kg
Otázka na majiteľov Nerve: Tiež nemáte nastriekaný rám pod podsedlovou objímkou?Chystal som sa po kúpe teleskopky vymeniť pôvodný rýchloupinák za objímku, no čo som si objednal a potom pozeral ešte v obchode, tak všetky boli vysoké 10mm.Originál je vysoká 15mm, čiže pri nižšej vidieť pod objímkou 5mm pás bielej farby.Za aké objímky ste menili vy?Výšku objímky eshopy neuvádzajú, teda aspoň som si nevšimol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: V piatok sa žením a frajerke som povedal, že za ÁNO chcem nový bike. Normálne rozmýšlam, či v tom nemá prsty ona..
prečo v piatok?
Novinari sa pytaju oddavajuceho knaza, ktory je znamy svojimi vesteckymi schopnostami:
- "Je pravda, ze ked sa muz ozeni v piatok, bude v manzelstve nestastny?"
A knaz odpoveda:
- "Samozrejme, ze je to pravda... Preco by mal byt piatok vynimkou?"
Inak už prišiel bike, len som to ešte nerozbalil. Som zvedavý aké ďalšie prekvapenie ma opäť čaká.
Ja som prave v sobotu menil loziska v čape, Canyon Lux, kupoval som v obchode v KE Resp. mi daroval kamos, kt. kupil v KE).
súrne by som potreboval
Edit: vyriešené
Nie, len dve loziska, ktore pukali. Boli totalne zhrdzavene (ano, vapkujem, najma jar/jesen - byvam v byte). Ale chystam sa vymenit aj zvysne.