Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
otoč bajk hore kolesami a polož na sedlo a rajdy. vyber predné koleso, chyť jednu nohu vidly do jednej ruky, druhú do druhej a skús nohami pohýbať do strán . ak nohy majú vôľu určite to pocítiš.
ja tiež mám malú vôľu na Rebe od nova, tak ju idem dať zoservisovať
Pisal som do slovkolexu co je autorizovany fox a že nie je problem to reklamovať u nich, aj canyon support povedal že ked som sa dohodol zo slovakmi nie je problem.
Pisal som do slovkolexu co je autorizovany fox a že nie je problem to reklamovať u nich, aj canyon support povedal že ked som sa dohodol zo slovakmi nie je problem.
ale najprv kontaktuj z týmto problémom Canyon podporu nech sa vyjadria máš bajk v záruke.
Ano kontaktoval som, povedal ten cesky support ze im je to jedno ked som sa dohodol priamo s FOX, ze oni by to aj tak poslali im. Som v TN for ma servis v Ilave cize to mam na skok.
Ano kontaktoval som, povedal ten cesky support ze im je to jedno ked som sa dohodol priamo s FOX, ze oni by to aj tak poslali im. Som v TN for ma servis v Ilave cize to mam na skok.
super, tak to porieš tak a potom skús žiadať nejakú kompenzáciu od Canyon
Bol som na bikefitting v Spišskej podľa rady v tejto téme. Nakoniec som zistil, že zrejme potrebujem XL pri mojich cca 188cm (po rozkrok 92cm) aj keď Canyon kalkulačka mi odporučala L, ktore som mal už objednané. Akurát CykloŠpak v systéme nemali Lux Trail, iba Lux, ale vraj aj pri tej geometrii by som mal mať XL aby som vedel sedlo dať dostatočne dozadu.
Každopádne vďaka za radu, som síce chvíľu váhal, ale nakoniec som rád, že som tam šiel. Zrušil som objednávku v piatok a hneď dnes som mal šťastie a zrazu sa objavilo XL, tak som objednal.
Dodávka by mala byť na prelome januára až februára. Dá sa ináč niečo k objednávke dohodiť ak by som chcel? Nemajú žiadne Shimano pedále skladom totiž. Má s tým niekto skúsenosti?
Čaute, teraz sa mi podarilo objednať Spectrala, teda má byť dostupný až koncom januára, ale aspoň objednávku mám spravenú, takže ak chcte brať bike, tak si to pozrite, či sa už dá obednať aj váš model
No dal som platbu prevodom a mali tam písané: Prosíme o uhrazení celé částky nejpozději 14 dní před termínem odeslání který je uveden na faktuře. No zaplatil som to teraz. Môže sa stať, že budú dostupné skôr, tak aby som ho mal doma čo najskôr . Aj keď teda s tým moc nepočítam, ale tak aspoň o tie 2 mesiace verím, že bude
Cez zimu nebikujem takmer vôbec, takže ak bude doma začiatkom februára, bude to v pohode. Teda samozrejme čím skôr tým lepšie, keď už to je zaplatené. Ale je doba aká je a som rád, že sa to dalo aspoň takto
Ak si spravne pamatam tak pri platbe kartou posielaju qr kod na platbu s obmedzenou dobou platnosti pred odoslanim bajku. Pri paypal urobia rezervaciu pri obkednavke a real platbu az pri odosielani.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/cs-sk/canyon/
ja tiež mám malú vôľu na Rebe od nova, tak ju idem dať zoservisovať
https://www.canyon.com/cs-sk/canyon/
ides nieco brat?
ale najprv kontaktuj z týmto problémom Canyon podporu nech sa vyjadria máš bajk v záruke.
nejdem
super, tak to porieš tak a potom skús žiadať nejakú kompenzáciu od Canyon
Každopádne vďaka za radu, som síce chvíľu váhal, ale nakoniec som rád, že som tam šiel. Zrušil som objednávku v piatok a hneď dnes som mal šťastie a zrazu sa objavilo XL, tak som objednal.
Dodávka by mala byť na prelome januára až februára. Dá sa ináč niečo k objednávke dohodiť ak by som chcel? Nemajú žiadne Shimano pedále skladom totiž. Má s tým niekto skúsenosti?