Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
"vola je v teleskopke nie v sedlovke" znie vtipne, kedze v skutocnosti ide o "teleskopicku sedlovku" ?
A vsetky lacnejsie modely maju miernu volu, lebo vyrobit vsetky komponenty s nulovou volou vo vodiacich pinoch je drahe.
Nové farby sú podľa mňa pecka a konečne dali aj na mužský canyon Lux tie farby čo jazdil ženský mtb canyon racing za mna príjemná zmena, ale ako je zvykom “sto ľudí sto chuti…”
michalolejar, pri takej otazke to bude predpokladam tvoj prvy bicykel a nemas ako porovnat rozmery ramu toho spectralu so svojim doterajsim bikeom a posudit, co bude vhodnejsie. Odpoved je v takom pripade jednoducha: Prvy bicykel je lepsie kupit v kamennej predajni aj s aspon malym vyskusanim. Domnievat sa, ze na zaklade vysky a nicnehovoriacej dlzky noh tu niekto pozna realne rozmery tvojich koncatin na bicykli alebo preferovany typ posedu a zaroven to vie posudit vzhladom na presny konkretny model bicykla je trosku naivne...
187 cm Lko. A sedí pekne. Aj keď som sa tu už dočítal, že Spectral je dlhý ako autobus ?tak je to skôr kratší rám a aj keď si na tej spodnej hranici tak myslím že Lko by ti sadnúť malo lepšie. Ale samozrejm nie je nad to vyskúšať, alebo spomínaný bikefiting ?
2 mesiace dozadu mi prisiel novy Exceed CF6 a bike super ale pri prudkom brzdeni vibrovala predna vidla
po skusenostiach z fora som vymenil kotuce (Hayes) za Sram Centerline a vibracie prestali (brzdy su SLX)
kvoli estetike sj zadnu
poprosil som Canyon o nahradu za vzniknutnu situaciu, vyziadali fakturu za kotuce a komplet preplatili
tomuto sa hovori pristup k zakaznikovi, klobuk dole
na supporte som sa im snazil aj trosku dohovorit, ako to mozu v takomto setupe predavat ale vraj nie vzdy to vibruje (to mi pride trosku divne) … skor ako keby vedome to neriesili ale neviem
Imro1 a prosim ťa predstavec si menil,alebo maš pôvodny?a tiež si mal malinku vôlu na zadnej stavbe?vadi to?popripade ako to riešit?sorry za off topic
Nemenil som tam nič . Vôlu som nemal, alebo som si nevšimol Osadenie biku je pre mňa postačujúce a aj geometria je parádna, na tú som si rýchlo zvykol. Jedine čo som dokupoval, ale nie cez Canyon boli ochranné fólie na rám. Mal som aj na starom biku dosť bodiek , prípadne menších škrabancov na farbe. teda nič strašné, ale keď dáš tolko za bike, tak tých 20 € navyše za aspoň trochu vyššiu ochranu a teda aspoň po estetickej stránke za to stojí.
A s tou vôlou v zadnej stavbe neviem, ak to máš všetko podoťahované a robí to aj tak, tak skús napísať na support. Možno to bude na reklamáciu. Vôla by tam byť nemala, mne to prišlo všetko dosť pevné, predpokladám, že nejakú vôlu by som rýchlo zbadal
Caute otázka ba majiteľov spectral 29 akú velkost jazdite ? Moje miery 183.5 cm dĺžka noh 88 som akurát na veľkostiach M a L a neviem ktorý
178cm / 88cm a mám doma M. Prvé pocity boli, že je dosť dlhé, presedlal som z HT geometrie. Dnes ten pocit nemám a sedí fajne. Ak máš cestu cez BA, môžeš si ho pozrieť u mňa.
Ahojte, len pre info, Canyon Grizl objednaný 24.05., termín dodania bol orientačne 18-29.07., prišiel mi včera 27.06. Potešilo, balím ho v sobotu na dovolenku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vsetky lacnejsie modely maju miernu volu, lebo vyrobit vsetky komponenty s nulovou volou vo vodiacich pinoch je drahe.
2 mesiace dozadu mi prisiel novy Exceed CF6 a bike super ale pri prudkom brzdeni vibrovala predna vidla
po skusenostiach z fora som vymenil kotuce (Hayes) za Sram Centerline a vibracie prestali (brzdy su SLX)
kvoli estetike sj zadnu
poprosil som Canyon o nahradu za vzniknutnu situaciu, vyziadali fakturu za kotuce a komplet preplatili
tomuto sa hovori pristup k zakaznikovi, klobuk dole
na supporte som sa im snazil aj trosku dohovorit, ako to mozu v takomto setupe predavat ale vraj nie vzdy to vibruje (to mi pride trosku divne) … skor ako keby vedome to neriesili ale neviem
Nemenil som tam nič
A s tou vôlou v zadnej stavbe neviem, ak to máš všetko podoťahované a robí to aj tak, tak skús napísať na support. Možno to bude na reklamáciu. Vôla by tam byť nemala, mne to prišlo všetko dosť pevné, predpokladám, že nejakú vôlu by som rýchlo zbadal
178cm / 88cm a mám doma M. Prvé pocity boli, že je dosť dlhé, presedlal som z HT geometrie. Dnes ten pocit nemám a sedí fajne. Ak máš cestu cez BA, môžeš si ho pozrieť u mňa.
Chcel by som vidieť aj na zivo