Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Misung - ty si kupoval ten Grand Canyon AL 5,9 farba radar? mozes sem dat nejake foto, ako to vypada na zivo? prestne ten isty by som chcel... dik, Majt
Takže bike ešte úplne v ruke nemám, ale už sa dá zhrnúť jeho putovanie, je to celkom svižné (až na tú slovenskú časť cesty).
Švrtok ráno - zaplatené
Piatok ráno - poďakované
Utorok ráno - odošleme do 48 hodín, predpoludním odoslané
Švrtok ráno v BA. Takže v PU to budem mať v piatok s medzizastávkou v TN.
Piatok 10:30 doručené (Ó hepy dej!)
Dnes som mal moznost vidiet a vyskusat Grand Canyon ALL u Misung . farba RADAR je provokujuca , CHINA dolu z cesty ide kvalita za neodolatelnu cenu , rad si taktiez pockam i 12 tyzndov v max. pohodicke , dakujem za ochotu , kto nevyskusa len keca ako nasi politici....
Nerve AL 7 je doma. Krasa, funkcnost. Berte ho! Mal som stastie na kus v mojej velkosti a farbe on stock, na dalsie sa caka teraz par tyzdnov, ale oplati sa.
Vážení, veľa ľuďom by určite pomohlo, keby ste sem uvádzali aj vašu výšku, vnútornú dĺžku nôh a akú veľkosť bike ste si zvolili. Priznám sa, že aj mne by to pomohlo. Moje parametre sú medzi M a L. Z Canyonu mi odporučili L, podľa PPS by som mal vziať M. Ja som teraz z toho jeleň.
kfero pokojne zober Lko. Mne podľa pps vychádzal rám niekde 21" niekde 23". Nebol som si istý, že aký zobrať. Na canyone mi vyšlo 22" podľa zadaných presných parametrov a všetko perfektne sedí. Sedadlo som si nastavil a absolútne pohodlie mám. Ostané firmy mi ponúkali 21" alebo 23" ale máloktorý mi sedel.
Ak ti vyšlo na canyone Lko tak sa ho neboj zobrať.
Mám výšku 191cm a dĺžka nôh od rozkroku je 91cm
Mám výšku 180 cm, vnútornú dĺžku nôh 84 cm. Mám obavy, že pri modely Nerve veľkosť L budem mať málo miesta na rozkrok. Pri veľkosti M mám obavy, že bude krátky. A preto to riešim takto verejne. To je celé.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Švrtok ráno - zaplatené
Piatok ráno - poďakované
Utorok ráno - odošleme do 48 hodín, predpoludním odoslané
Švrtok ráno v BA. Takže v PU to budem mať v piatok s medzizastávkou v TN.
Piatok 10:30 doručené (Ó hepy dej!)
Nešlo to
Predpokladám ze ani vidla nepojde vymenit
Nejde to
Nešlo to
Predpokladám ze ani vidla nepojde vymenit
Aký máš posed, maš ho skôr vzpriamenejší?
Ak ti vyšlo na canyone Lko tak sa ho neboj zobrať.
Mám výšku 191cm a dĺžka nôh od rozkroku je 91cm
skor vzpriamenejsi
186 vyska
88 nohy
L -ko sedi ako uliate