Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Nervák doma , konečne, zatial nebol čas na foto, len som ho dal do kopy a šiel hned otestovať , zatial také zmiešané pocity ale určite lepšie ako HT, ešte sa treba pohrať s vidlou a tlmičom, inak pri šlapaní v stoji niečo puká v zadnej stavbe neviete čo by to mohlo byť?
Citim to v kluke pravej a ide to isto zo zadu,ale teraz som este podotahoval vsetko, nechcem ist mimo temu ale s fullom nemam skusenost tak len ci nemoze byt daco so zadnou stavbou...
Na mojom Canyone mi tiež pukalo, ale hlavne pri šľapaní. Tiež som mal pocit, že to ide zozadu a len som dal trocha vazelíny do pedálov a je pokoj . Prípadne skús mrknúť sedlovku ešte, či tam nie je nejaká nečistota.
Ak nezaberie toto, treba ísť ďalej postupne .
ok poskusam, diki, zatial je ale moja radost nadovšetko , vianoce v Septembri a tá farba Acid je naživo úžasná,nemá chybu,...bike inak prišiel neporušený,na krabici ani dierka,no samozrejme som volal do UPS a dal im číslo ,lebo ho nemali ale na krabici bolo...
a tu je cesta Nerváka-
Bratislava, Slovakia 17.09.2014 15:01 Doručené
Bratislava, Slovakia 16.09.2014 4:59 Sken miesta destinácie
16.09.2014 4:59 Sken dovozu
16.09.2014 4:00 Sken príchodu
Vienna, Austria 15.09.2014 22:52 Sken odchodu
15.09.2014 5:08 Sken príchodu
Nurnberg, Germany 12.09.2014 21:52 Sken odchodu
12.09.2014 9:22 Sken príchodu
Frankfurt, Germany 12.09.2014 5:57 Sken odchodu
12.09.2014 2:12 Sken príchodu
Bendorf, Germany 11.09.2014 21:00 Sken odchodu
11.09.2014 19:48 Sken krajiny pôvodu
11.09.2014 14:35 Sken vyzdvihnutia
Germany 10.09.2014 9:00 Objednávka spracovaná: pripravené pre UPS
Keby nebol predlžený víkend verím že by to bolo rýchlejšie,ale aj tak spokojnosť
Tak už aj Krakulka je doma Priebeh bol výborný..
10/9/2014 Objednané na stránke
11/9/2014 Prišlo potvrdenie objednávky a požiadavka na overenie kreditnej karty
12/9/2014 ráno Potvrdenie že dodávka bude trvať 5-7 dní....
12/9/2014 poobede Bicykel odchádza z DE
16/9/2014 v BA (volala som do BA na depo, nechceli mi ho dať osobne - už som sa nevedela dočkať )
17/9/2014 doručenie - vyzdvihla som si ho osobne na depe v Trnave
Večer som sa už vozila
Ja som si objednala S-ko z Outletu, mal byť dobitý resp. nejak poškodený, ale nie nejako moc, nechcelo sa mi čakať na výrobu a toto bolo jediné Sko a ešte aj červené Ja som si už nepamätala, kde presne tie odredniny majú byť, a vôbec som ich po poskladaní nenašla..a to som ho fakt skúmala Aj z Outletu teda odporúčam, prišiel krásny, čistý, nový a voňavý
Dumi krasny bajk, vsak Canyon snad zly bajk ani nevedia vyrobit
len dufam, ze tie zvihy aj vyuzijes. lebo mam niekedy pocit pocit, zeby stacila kludne ja pevna vidla v predu na mojom HT (obrazne povedane).
moc technickeho terenu tu teda neni v Malych Karpatoch (a to mam pojazdene vela krizom krazom)
[quote="":*****mi krasny bajk, vsak Canyon snad zly bajk ani nevedia vyrobit
len dufam, ze tie zvihy aj vyuzijes. lebo mam niekedy pocit pocit, zeby stacila kludne ja pevna vidla v predu na mojom HT (obrazne povedane).
moc technickeho terenu tu teda neni v Malych Karpatoch (a to mam pojazdene vela krizom krazom)[/quote:*****
Nič v zlom, ale tá posledná veta je pekný nezmysel, záleží kde a ako tomu nakladáš... aj v MK sa dá pekne vyblázniť na AM bajku. Okrem toho vyšší zdvih poskytuje väčšie pohodlie aj bezpečnosť (na úkor dupania).
Ja som dnes zistil že HT ma ničilo proste jazda na fulle je niečo perfektné,dnes už poriadne nastavený tlmič a vidla tak je to nádhera,a dokonca som na rovnakých úsekoch rýchlejší ako som bol na HT a to som si myslel že Merida bola raketa
Rýchlejší v useku kde sú zjazdy,výšlapi aj asfalt,a nie nie je to len tým že je to radosť z nového biku, bike mi strašne sadol , asfaltu som sa obával ale je to super ten posed je strašne pohodlný a uplne lahko sa mi šlape,a žiadna konšpiračná teoria to nevyvráti
Ono to bude ten pocit, ved už len ten bike je ťažší, nechce sa mi veriť, že na asfalte a vo výšľapoch je to rýchlejšie, ako v takých výšľapoch kde sú konáre, veľké kamene, ok, ale v normálnych...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak nezaberie toto, treba ísť ďalej postupne
a tu je cesta Nerváka-
Bratislava, Slovakia 17.09.2014 15:01 Doručené
Bratislava, Slovakia 16.09.2014 4:59 Sken miesta destinácie
16.09.2014 4:59 Sken dovozu
16.09.2014 4:00 Sken príchodu
Vienna, Austria 15.09.2014 22:52 Sken odchodu
15.09.2014 5:08 Sken príchodu
Nurnberg, Germany 12.09.2014 21:52 Sken odchodu
12.09.2014 9:22 Sken príchodu
Frankfurt, Germany 12.09.2014 5:57 Sken odchodu
12.09.2014 2:12 Sken príchodu
Bendorf, Germany 11.09.2014 21:00 Sken odchodu
11.09.2014 19:48 Sken krajiny pôvodu
11.09.2014 14:35 Sken vyzdvihnutia
Germany 10.09.2014 9:00 Objednávka spracovaná: pripravené pre UPS
Keby nebol predlžený víkend verím že by to bolo rýchlejšie,ale aj tak spokojnosť
10/9/2014 Objednané na stránke
11/9/2014 Prišlo potvrdenie objednávky a požiadavka na overenie kreditnej karty
12/9/2014 ráno Potvrdenie že dodávka bude trvať 5-7 dní....
12/9/2014 poobede Bicykel odchádza z DE
16/9/2014 v BA (volala som do BA na depo, nechceli mi ho dať osobne - už som sa nevedela dočkať
17/9/2014 doručenie - vyzdvihla som si ho osobne na depe v Trnave
Večer som sa už vozila
Ja som si objednala S-ko z Outletu, mal byť dobitý resp. nejak poškodený, ale nie nejako moc, nechcelo sa mi čakať na výrobu a toto bolo jediné Sko a ešte aj červené
moc technickeho terenu tu teda neni v Malych Karpatoch (a to mam pojazdene vela krizom krazom)
moc technickeho terenu tu teda neni v Malych Karpatoch (a to mam pojazdene vela krizom krazom)[/quote:*****
Nič v zlom, ale tá posledná veta je pekný nezmysel, záleží kde a ako tomu nakladáš... aj v MK sa dá pekne vyblázniť na AM bajku. Okrem toho vyšší zdvih poskytuje väčšie pohodlie aj bezpečnosť (na úkor dupania).