Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Caute, chcem sa opytat tych co maju nerve 29, alebo hocikoho kdo ma podobny system. Rychloupinak co je na prednom kolese ma len tu packu z lavej strany- open/close, na pravej strane nemam tu stelovaciu maticu, ktora na rychloupinakoch byva a da sa snou dostelovat akou silou budem zaistovat rychloupinak,momentalne sa mi zda,ze ked zaistujem koleso musim vyvinut dost sily a nechcel by som ho nejak zbytocne namahat mam tam len nejaky ciselnik od 1-16 , ale neviem ako sa stym naraba. Neviete niekdo, ako ten system funguje, alebo ako si mozem upravit tuhost zaistovania?
číselnik je zaistený takým plieškom ,ktorý drží malou skrutkou-skrutku von,číselník povytiahnuť a pootočiť jedným alebo druhým smerom,založiť naspäť,zaistiť skrutkou
hej, ten pliesok som sa snazil vcera odmontovat, ale ja tam mam taku dierku ako keby na imbus a nevedel som najst vhodnu velkost kluca, idem sa stym este pohrat. diky za tip
edit: jop, bola to skrutka, uz som to presteloval dikes
No tak dnes mi nemci urobili tlaky riadne povodne dodanie KV8 to mi posunuli na KV9 a dnes mi prisiel mail ze z dovodu nedodanie ramov mi to znova posunuli na KV14,skoro ma slak trafil.Ako odskodne mi poslu okuliare Oakley Fuelcell v Canyon designe na ktore sa im mozes zvysoka vy.... kedze sa nebudem mat na com vozit.
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu. Písal som už aj priamo canyon-u, ale pre istotu by som sa rád v rozhodnutí ešte utvrdil.
Chcem si v najbližšej dobe objednať Grand Canyon Al 5.9 - otázka znie: akú veľkosť zobrať? Systém mi vypočítal M-ko.
Moja váha cca 74kg,
výška 182cm
rozkrok 73cm
výška trupu 69cm
paže 68cm
Vopred vám ďakujem za každú radu, pekný deň.
Podľa mňa by si mal ísť tiež radšej do L-ka.
Kamoš si kupoval Grand Canyon AL 6.9 minulý rok. Jeho výška 181cm a rozkrok 86cm. Myslím, že L-ko mu je akurát.
Ja som si kupoval Nerve AL 8.0, moja výška 184cm a rozkrok cca 81cm a tiež mám L-ko a menší by som nechcel. No voľba je na tebe.
Len ten ich systém myslím berie do úvahy len výšku rozkroku a preto to hádže menší rám.
Ja mám 179 cm, rozkrok 87 cm a bral som L-ko. Najprv som sa bál, že na ňom budem až veľmi natiahnutý k riaditkam, ale nič také, veľkosť mi sadla. Sedlovku mám úplne zasunutú, čo mi vyhovuje, keďže potom nemusím byť taký skrčený.Takže sa vôbec neboj, veľkosť bude OK.
No neviem Jezus, ale ked si na to nesedel, tak tazko to posudis. Mal som moznost skusat M-ko a bolo mi male. Teraz ked mam L-ko tak 100× lepsie. Taktiez ber do uvahy, ze na tom biku sa neda sedlovka zasunut "uplne", maximalne tak ako mam na fotkach...
No ved aj s tym dorastenim som pocital... Ale Bruco si si isty, ze je az velmi posunute dopredu? Lebo ono to tak uz prislo a podla znaciek na sedle je to este v norme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: jop, bola to skrutka, uz som to presteloval dikes
http://www.bikeradar.com/forums/viewtopic.php?t=12873400&p=17814929
resp. trpezlivost Canyon prinasa
Chcem si v najbližšej dobe objednať Grand Canyon Al 5.9 - otázka znie: akú veľkosť zobrať? Systém mi vypočítal M-ko.
Moja váha cca 74kg,
výška 182cm
rozkrok 73cm
výška trupu 69cm
paže 68cm
Vopred vám ďakujem za každú radu, pekný deň.
http://www.mtb-news.de/forum/t/grand-canyon-lux-welche-rahmengroesse-fahrt-ihr-so-datensammlung.745047/
..a rozkrok si si zmeral zle
Kamoš si kupoval Grand Canyon AL 6.9 minulý rok. Jeho výška 181cm a rozkrok 86cm. Myslím, že L-ko mu je akurát.
Ja som si kupoval Nerve AL 8.0, moja výška 184cm a rozkrok cca 81cm a tiež mám L-ko a menší by som nechcel. No voľba je na tebe.
Len ten ich systém myslím berie do úvahy len výšku rozkroku a preto to hádže menší rám.
Tak tomu hovorim spravna volba velkosti ramu.