Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS I 50 29 bicykel, matte deep ocean blue
1 999 €
-17%
MOC 2 899 €
-6% Rocky Mountain Instinct Alloy 50 29 bicykel, grey/beige
3 759 €
-6%
MOC 4 699 €
Akcia -21% Marin Rift Zone Carbon XR 29 bicykel, sivá/karbón
od 3 199 €
-21%
MOC 4 999 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
Ked som jazdieval na pozicanom biku (ktory som nechcel na seba upravovat) mal som natiahnuty posed a z toho ma neskutocne boleli krize, trpli mi chodidla a sedlo mi tak tlacilo na partie, ze po pol hodke som nevedel ci som este chlap.
Misenko neboj nic, SPD su peckove bez toho uz ani nechcem jazdit a ani neviem
Inak neviem ako vam, ale mne ked nieco co i len trochu puka/vrzga tak som nervozny ako pes
Inak neviem ako vam, ale mne ked nieco co i len trochu puka/vrzga tak som nervozny ako pes
Hned večer sa na to pozriem aj ja!!
Skus to pozriet, podla mna budes mat to iste, mne to zaclo po 200km alebo kolko
jozkovicz nohy mozu trpnut ak mas zle nastavene spd (ked pouzivas) alebo tiez zly posed... mne trpne prostata pri dlhych vyslapoch v sedle
spd pouzivam, tiez som si na nich zvykol a hlavne tam moze clovek upnut tretru, ktora ma pevnu podrazku, co je samozrejme vyhoda .. ale ked som niekedy dal spd dole a nemal fixovanu nohu, tak mi lava noha netrpla .. tym, ze som mohol menit polohu nohy v podstate ako som chcel, tak noha sa lepsie prekrvovala .. co sa tyka trpnutia tam dole, tak s tym problem nemam, mam sedlo specialized phenom, ale tlak na tie partie citim stale .. co sa tyka nastaveniu posedu, riadim sa pocitom .. staci, ze dam sedlo o 2mm vyssie a hned po case citim vacsi tlak .. aj saganovi na zaciatku sezony zdvihli posed o 1,5cm, asi podla toho specialized programu , ale on si ten posed vratil naspat tak, ako ho mal na cannodale, lebo mu to viac vyhovuje .. prostata ti moze trpnut aj preto, ze mas mozno uzke sedlo .. treba sediet na sedacich kostiach, alebo sa nimi zapierat .. dalsia vec, co mne pomaha, aby som nebol tak otlaceny je natriet niektore partie, jemne, napr detskym olejom .. niekto pouziva aj kremy, su dokonca aj original pre cyklistov .. krem ti nezmierni tlak, ale ochrani pokozku pri tom treni, nemam potom nic cervene, osuchane, dlhsie vydrzim v sedle ..
Platbu si stiahnu automaticky ked uznaju za vhodne. Ja mam uz 2 tyzdne zaplatenu objednavku na komponenty a stale nic, hlavne ze minuly tyzden mi hovorili ze ten tyzden to posielaju, teraz som ich zase bombardoval a ze tento tyzden poslu. Dnes je stvrtok a pochybujem, ze to zajtra poslu. Ta sk/cz podpora je na dve veci v tomto, oni nevedia vobec nic a uz vobec nie to ovplyvnit. Akurat ti mozu pozret v systeme kedy je planovany shipping, ktory aj tak nieje zavazny. Takze neostava len cakat... Inak mne vzdy odpisali do par hodin, ale pisali mi, ze maju toho teraz vela.
Este som ale poziadal o upravu objednavky, blatnik som zrusil, tak neviem ci robia na uprave tej faktury, aj to moze byt.
Este som ale poziadal o upravu objednavky, blatnik som zrusil, tak neviem ci robia na uprave tej faktury, aj to moze byt.
Urcite ti odpisu, co si objednal ? Ja idem este pre zenu brat Nerva 8.0 W