Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Naserie.
Napriek tomu ostava Canyon u mna vyrobca ktoreho stranku navstivim vzdy ako prvu ked budem zvazovat kupu noveho bajku, a prave voci jeho ponuke budem porovnavat konkurenciu. Ak ma kamenna znacka vyjde len o 15-20% viac, budem o nej uvazovat. Pokial ale bajk od Canyonu za 2.500 (moj spectral) stoji u konkurencii 4.000 (remedy 9), tak nie je o com...
A pred/pocas sezony obchodnici nedaju vacsiu ako smiesnu 5%tnu zlavu na aktualne modely, to uz mam odskusane. Radsej nepredaju nic akoby mali ist dole s cenou. ...ale tak je to ich vec, racionalny zakaznik sa zariadi inak...
Tak vo výpredaji... Ja som porovnával aktuálne ročníky. Mne minulý rok jeden predajca spomínal, že bicykle pôjdu hore, ale už neviem dôvod. Aj tak je to dosť rozdiel. Tieto americké značky sú proste drahé pomer cena/výbava je niekedy žalostná...
Co by ste skor zvolili z dvojice spectral AL 7.0 vs AL 7.0 EX?
Tento rok to je uz viac-menej jedno - zalezi uz len ci chces Fox a 2x11 Shimano, alebo RockShox (vpredu 150mm) a 1x11 Sram.
Minuly rok to pokazili tymi 32mm Foxami, takze EX modely s Pike-om boli ovela zaujimavejsie, tento rok su vsetky stupne vybavy rozumne.
Tak u mna to tym padom asi urcia brzdy. XTcka mam na HT a som s nimi max spokojny. Od Sram nevi co ocakavat akurat asi horsi servis v domacich podmienkach
Tak vo výpredaji... Ja som porovnával aktuálne ročníky. Mne minulý rok jeden predajca spomínal, že bicykle pôjdu hore, ale už neviem dôvod. Aj tak je to dosť rozdiel. Tieto americké značky sú proste drahé pomer cena/výbava je niekedy žalostná...
dovod je kurz dolara...
ono znacky ako Trek, Specialized, Cannondale vzdy budu stat viac ako Canyon
niekde si proste clovek musi priplatit aj za znacku... co uz...
caute
chcel by som kupit Nerve Al 6.0 ale neviem aku velkost
pri mojich mierach
Vyska - 178
Rozkrok - 82
na webe mi vychadza Mko
ale myslim si zeby mi lepsie sadlo Lko
co bude lepsie ?
dik za rady
Urcoite L-ko, nohy mas na Lko a ked tak das kratsi predtavec, keby sa ti zdal bike dlhy. Tie predstavce su v zaklade celkom dlhe takze smerorom k 35-40mm mas dost rezervu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako jej sedi? je na nom ok? nie je jej pocitovo maly?
Napriek tomu ostava Canyon u mna vyrobca ktoreho stranku navstivim vzdy ako prvu ked budem zvazovat kupu noveho bajku, a prave voci jeho ponuke budem porovnavat konkurenciu. Ak ma kamenna znacka vyjde len o 15-20% viac, budem o nej uvazovat. Pokial ale bajk od Canyonu za 2.500 (moj spectral) stoji u konkurencii 4.000 (remedy 9), tak nie je o com...
ja som pred rokom kupil 8micku od nich tusim za 1300 vo vypredaji...
no od minuleho roka bicykle vseobecne isli hore, vsetky... aj Canyon (jedneho som mal)
no od minuleho roka bicykle vseobecne isli hore, vsetky... aj Canyon (jedneho som mal)
Tych 1749 je normalna cennikova cena na aktualny model:
http://www.trekbikesbb.sk/29-horske-hardtail/trek-275-29-superfly-7-2016/
A pred/pocas sezony obchodnici nedaju vacsiu ako smiesnu 5%tnu zlavu na aktualne modely, to uz mam odskusane. Radsej nepredaju nic akoby mali ist dole s cenou. ...ale tak je to ich vec, racionalny zakaznik sa zariadi inak...
Tento rok to je uz viac-menej jedno - zalezi uz len ci chces Fox a 2x11 Shimano, alebo RockShox (vpredu 150mm) a 1x11 Sram.
Minuly rok to pokazili tymi 32mm Foxami, takze EX modely s Pike-om boli ovela zaujimavejsie, tento rok su vsetky stupne vybavy rozumne.
dovod je kurz dolara...
ono znacky ako Trek, Specialized, Cannondale vzdy budu stat viac ako Canyon
niekde si proste clovek musi priplatit aj za znacku... co uz...
Preto som si priplatil za ten napis na rame
chcel by som kupit Nerve Al 6.0 ale neviem aku velkost
pri mojich mierach
Vyska - 178
Rozkrok - 82
na webe mi vychadza Mko
ale myslim si zeby mi lepsie sadlo Lko
co bude lepsie ?
dik za rady