Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
tak mne zajtra konečne príde domov Grand Canyon AL 6.9 2015 https://www.canyon.com/sk/factory-outlet/#category=mtb-bikes&sort=price&order=1&id=10048
objednal som 10.12. za 809€ a v ten deň ešte aj dopravu som dostal grátis
sviatky a SAP im narobili problémy, keby som sa nedopytoval každý 2-3 deň cez chat priamo s nemcami, tak sa ho nedočkám.
od začiatku že je rezervovaný pre mňa ...... a pred týždňom mi napísali, že je vypredaný, lebo bol "preobjednaný"
nakoniec Gabriel dopátral, že je už v prepravnom sklade vyvezený, preto kolega nevedel ho spárovať., nakoľko sa menilo ešte aj číslo objednávky od prvého objednania .....
no chaos.
Ahoj.Rozhodol som sa pre Grand Canyon AL SL 6.9 ,len neviem aku veľkosť.Calculátor mi ukazuje M ale mám obavy či nebude malý pri mojich 180cm a dížka nôh 85cm.Vedel by niekto poradiť kto jazdi,jazdil Canyon 6.9?Hazard mohol by si poradiť akú máš veľkosť a výšku postavy?dakujem
Mne napriklad PPS pri vyske 187cm a nohach 87 cm pre Spectral vyhodil M. Ked som dal dlzku noh na 88 uz to bolo L. Kontaktoval som CZ/SK support a povedali mi, ze som na rozmedzi L a XL. Ak chcem hravejsi bike tak L a ak stabilnejsi tak XL. Tak som zobral L.
Ak mas pochybnosti skus este ten support.
tak mne dnes prišiel môj Grand Canyon AL 6.9 2015 v modrej farbe. bajk je nádherný, vizuálne bez poškodení,
akurát je nekompletné príslušenstvo. chýba mi tam CD a taštička s náradím a pumpou,
napíšem do Canyonu, nepochybujem že dodajú dodatočne.
zamrzelo, no ale čo už, poskladám s kamošovým náradím a keď pošlú, budem mať aj svoje
tak uz som aj ja majitelom Canyonu Nerve AL 6.0 bike objednany 13.1 a dnes mi prisiel, bez skrabancov ale bez naradia
tak dufam ze pumpu a kluc poslu neskor
neostal v jednej z kartonovych vystuh? tiez ked som rozbaloval bike, nevsimol som si to a az neskor som to objavil skryte vo vystuhe v tvare trojuholnika..
Dnes mi napisala ta banda nemecka ze novy shapeshifter bude az v aprili.mam tlaky ze ma ide roztrhnut. Ak by niekto chcel karbonovy Strive (iba ram)a je mu jedno ze bude iba v DH mode tak nech mi napise,uz nemam chut jazdit canyon
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/sk/factory-outlet/#category=mtb-bikes&sort=price&order=1&id=10048
objednal som 10.12. za 809€ a v ten deň ešte aj dopravu som dostal grátis
sviatky a SAP im narobili problémy, keby som sa nedopytoval každý 2-3 deň cez chat priamo s nemcami, tak sa ho nedočkám.
od začiatku že je rezervovaný pre mňa ...... a pred týždňom mi napísali, že je vypredaný, lebo bol "preobjednaný"
nakoniec Gabriel dopátral, že je už v prepravnom sklade vyvezený, preto kolega nevedel ho spárovať., nakoľko sa menilo ešte aj číslo objednávky od prvého objednania .....
no chaos.
ale už sa neviem dočkať zajtrajška
Ak mas pochybnosti skus este ten support.
akurát je nekompletné príslušenstvo. chýba mi tam CD a taštička s náradím a pumpou,
napíšem do Canyonu, nepochybujem že dodajú dodatočne.
zamrzelo, no ale čo už, poskladám s kamošovým náradím a keď pošlú, budem mať aj svoje
Ja so 178 cm 85 cm nohami som na tom bajku akurát. Dokonca by som zniesol aj offsetovu sedlovku... Ja mám aj ruky dosť dlhé...
bike objednany 13.1 a dnes mi prisiel, bez skrabancov ale bez naradia
tak dufam ze pumpu a kluc poslu neskor
Otázočka na ľudí čo máju Crossridy kolesá - ako ste s nimi spokojný? Voľakedy sa na ne dosť ľudí sťažovalo...
ja som našiel na webe balenie-kapsičku s náradím, ktorá by tam mala byť.